Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπουτσής "άδειασε" τον Χρυσοχοϊδη

Ακόμη και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ περισσεύουν οι αντιδράσεις για τη «θεσμική βία», του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όπως χαρακτήρισε ο Μάκης Βορίδης την άγαρμπη σπουδή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να λειτουργήσει το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, σε πείσμα των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο προκάτοχος του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αποδοκίμασε πολιτικά τη σπουδή του διαδόχου του να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, μόλις μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Ο Χρήστος Παπουτσής μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της Ελλάδας από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω ελλειμματικών μέτρων υγιεινής στον χώρο όπου «μαντρώθηκαν» χθες μερικές δεκάδες παράνομοι μετανάστες.

Και φυσικά, έχει ξεχωριστή σημασία να αναπτύσσει μια τέτοια επιχειρηματολογία ένας πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο οποίος φυσικά γνωρίζει εξαιρετικά καλά το δίκαιο που επικρατεί στις Βρυξέλλες, και το πώς αντιδρούν οι Ευρωπαίοι σε τέτοια περιστατικά.

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Λέτε ο "σερίφης" να απαντήσει με καμιά έρευνα για εσχάτη προδοσία εις βάρος του Παπουτσή; Η μάχη των δύο ανδρών φαίνεται να έχει μόλι ξεκινήσει. Εάν οι εκλογές δεν δώσουν δικαίωμα υπουργού σε κάποιον από τους δύο, αναμένεται να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί. Εκτός και αν υπάρξουν πιέσεις "από επάνω" να σταματήσουν...

Και μία απορία προς τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος φέρεται να εγγυήθηκε πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα με το κέντρο των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

- Κύριε Χρυσοχοΐδη, σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες από την σώρευση λαθρομεταναστών σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας και αφού έχετε εγγυηθεί το απροβλημάτιστο της έγκλεισής τους, μπορείτε να μας πείτε τι θα πράξετε εάν υπάρξουν "παρατράγουδα" (π.χ. έξαρση μολυσματικών και επικίνδυνων ασθενειών);



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. κυτα κυτα τα δυο φασιστακια των χημεικων και του ξυλοδερματος πως ξακονοντε σε ξενη αχυρονα τα γαιδουρια μαλον προσβαλο τα ζωακι αυτα που προσφεραν στη χωραμας για εναν αιων αενω τα δυο αυτα την καταστρεψαν ο αδιαβαστος με τον τσαγκαρη που κανουν ομηλιες σε 40 50 βολεμενους τους και απο εξω εινε 4 δημιριες ματ ορε μαυρηστετους τα καθαρματα τα πρακτορακια των δοσηλογον και των προδωτον καψτετους ζωντανους τους μπασταρδοπυς κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]