Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Αιγαίο έχει αίμα Ελληνικό

«Στις 7 Μαρτίου του 1948 τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία και εθνική δημιουργία απαντήθηκαν με επιτυχία από τους Δωδεκανήσιους, τους ακρίτες νησιώτες και ο τόπος μας ενώθηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα. Έλληνες ενώθηκαν με Έλληνες.

Σήμερα, 7 Μαρτίου του 2012, στεκόμαστε απέναντι στους προγόνους μας με απόλυτο σεβασμό για τις θυσίες τους, για τον αγώνα τους, για την αγάπη τους για την πατρίδα.

Τιμάμε τους πραγματικούς αγωνιστές, αυτούς που κράτησαν ψηλά το κεφάλι τους.

Και καλούμαστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.»

“Εγώ δεν θα κάνω δημόσιες σχέσεις με “συναδέλφους” που συναγελάζονται με καθ’ ομολογίαν μειοδότες” συμπλήρωνε με νόημα η Μίκα Ιατρίδη. “

Το Αιγαίο εκτός από “ψάρια” έχει και αίμα Ελληνικό. Όποιος το αγγίζει να το σέβεται ως βάπτισμα Ελευθερίας, αλλιώς να σιωπά!”!

Μία γυναίκα, λοιπόν, ξεμπρόστιασε τους πρόθυμους τουρκοτσολιάδες, γερμανοτσολιάδες και αμερικανοτσολιάδες που κατοικοεδρεύουν (και) στην κυβέρνηση του τραπεζοϋπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου.

Μία γυναίκα έχει μεγαλύτερα κουράγια και κουβαλάει μέσα της περισσότερο ανδρισμό, από προσκυνημένους και καλοβολεμένους ριψάσπιδες του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι θέλουν να έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση στην πατρίδα που -υποτίθεται- πως υπηρετούν.

Μία γυναίκα, νέα Μπουμπουλίνα, ξεμπρόστιασε την γύμνια των σοβαροφανών ελληνόφωνων που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους πως λειτουργούν για το όφελος της πατρίδας, ενώ έχουν αρνηθεί να γίνει έλεγχος σε ελβετικές τράπεζες σχετικά με πιθανούς λογαριασμούς τους.

Τελικά, ποιός το είπε πως οι άντρες ξεχωρίζουν από το καβάλο; Καθώς φαίνεται, οι άντρες σήμερα δεν συνάδουν με την έννοια που τους έχει αποδοθεί καθαρά ανθρωπολογικά. Μία γυναίκα μπορεί να τους εξευτελίζει και αυτοί να παρακολουθούν βουβοί τον διασυρμό τους...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και εν πάση περιπτώσει δεν μας το εχάρισαν!!..και λίγα έδωσαν..έναν ολόκληρο πόλεμο εκέρδισαν από την αιματοβαμένη για δέκα χρόνια Ελλάδα, όταν οι απέναντι έκαναν πουρκουά και πολλά άλλα..,ας αφήσουμε και το δικαίωμα αυτοδιαθέσεως των λαών για το οποίο μας εζάλισαν επί δεκαετίες με τα ψιττακάκια τους..που τώρα περί άλλα τυρβάζουν-άδουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]