Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζεται το μπάχαλο με τα φανάρια και ο... Ραγκούσης άφαντος!

Καθημερινά ολοένα και περισσότερα φανάρια βγαίνουν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται κονφούζιο στους δρόμους και να ελοχεύει ο κίνδυνος για τους πολίτες. Τα υπουργεία και η περιφέρεια ψάχνονται να βρούνε λύση αλλά ο άνθρωπος που με τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο Καλλικράτη φέρει τις πολιτικές ευθύνες γι αυτό το μπάχαλο είναι εξαφανισμένος...

Οι αρμοδιότητες για την συντήρηση και επισκευή των φαναριών ήρθαν με νόμο Ραγκούση μέσω του Καλλικράτη.
Ο Ραγκούσης σχεδίασε και μετέφερε τις αρμοδιότητες στις περιφέρειες αλλά όχι και τα κονδύλια και ούτε φυσικά έκανε κάτι γι αυτό παρότι ήταν στο υπουργείο για πάρα πολλούς μήνες με την πλήρη ευθύνη γι αυτές τις αλλαγές.. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η περιφέρεια (Σγουρός) να μην έχει κονδύλια, το υποδομών (Βορίδης) να μην έχει αρμοδιότητα για μεταφορά κονδυλίων και το κράτος (οικονομικών) να ψάχνεται για λεφτά. Και φυσικά ο Ραγκούσης άφαντος!

Πηγή
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]