Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου "κόβει" τον Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν από την πρώτη στιγμή αρνητικός ώστε να "μετακινηθεί" στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κάτι το οποίο έκανε γνωστό και στον Λουκά Παπαδήμο.

Φαίνεται πως η "διαμάχη" που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών είναι μεγάλη, από την ημέρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έβαλε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Και όπως λέγεται στην Ιπποκράτους, ο ΓΑΠ δεν... ξεχνάει!

Και το έχει αποδείξει αυτό από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΣΟΚ...

Εμείς, όμως, δεν θα πάψουμε να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν και για ποιούς λόγους να γίνεται (ή έστω να αποπειράται) μία μετακίνηση του γνωστού (από τα Wikileaks) Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όταν ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι λιγότερο από 2 μήνες...!
Για ποιόν λόγο, λοιπόν, ο κύριος Χρυσοχοΐδης θέλει να μπει "στη φωτιά" λίγο πριν τις εκλογές; Θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά ή θεωρείται αρκετά "έμπειρος" για να διαχειριστεί τις καταστάσεις που έρχονται;


Πληροφορίες από apospasma

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]