Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Καλά σαράντα, ιδανικέ αυτόχειρα Αντώνη Σαμαρά

  • Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Εγώ σου τα ’λεγα αξιότιμε μίστερ Αντώνη Κομανέτση, ανυπέρβλητε πολιτικέ αχυράνθρωπε του ξευτελισμένου Αμερικανοευρωναζιστικού καταστημένου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με τις ηλίθιες πολιτικές σου ντρίπλες και τις παπαριές που σου σερβίρουν οι μυαλοσταματημένοι συμβουλάτορές σου, θα έφερνες βόλτα του «μαλάκες» του Έλληνες!

Είχες και το θράσος μάλιστα να μιλάς και για «αυτοδυναμίες» κωλοτουμπογυριστάκια, αλλά δεν έλαβες μάλλον υπόψη σου ότι «μαλάκες» δεν υπάρχουν πια του πάτησε η φτώχεια και η εξαθλίωση… Ετοιμάσου για τον πολιτικό σου θάνατο μεγάλε οπισθοδρομιστή…

«Έρχεται δημοσκόπηση φωτιά την Κυριακή από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αφού σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Β’ Αθήνας, στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ έκτο!!!

Το κερασάκι στην τούρτα: Όλα αυτά χωρίς καν να έχουν μετρήσει το κόμμα του Π. Καμμένου που φαίνεται να πηγαίνει εντυπωσιακά!

Ενα είναι σίγουρο: Θα δούμε πάρα πολλά μέχρι τις εκλογές εάν αυτές γίνουν.

Το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα δεν πρόκειται να πέσει χωρίς να δώσει μάχη…»

Καλά σαράντα, «ιδανικέ αυτόχειρα»…

Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις…

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Το μεγάλο μας πρόβλημα με τούτον τον τύπο είναι πως δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι πολιτικά σπαστικός ή σπασμωδικός. Υπάρχει κάποια ή κάποιος με την σωστή διάγνωση;

    Με το “Καλά σαράντα” του Χάρρυ Κλυνν όμως, μάλλον η αυτοψία θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που έχουμε πλέον φθάσει τους πολιτικούς και άλλους "ηγήτορες", σε όλους τους χώρους, είναι ασφαλέστερο να τους κρίνουμε απο την σημειολογία της συμπεριφοράς τους όταν ομιλούν παρά από αυτά καθέαυτά που λένε...και ο Χάρρυ είναι αρμοδιότατος "φυσιογνωμιστής" στον τομέα αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Χάρρυ Κλυν, εσύ τον πίστεψες τον Σαμαρά πως θα κάνει το αυτονόητο για τους Έλληνες. Μονο που δεν πίστεψες πως θα έκανε το αυτονόητο για την δική του κάστα και αφεντικά του. Απλώς ο Σαμαράς ειναι ένας άλλος ΓΑΠ που μιλάει καλύτερα Ελληνικά και τίποτα άλλο. Απο δοσιλογισμό, ξετσιπωσιά και προδοσία απλώς συναγωνίζεται τον φιλαράκι του τον ΓΑΠ. Τερμα τα ψέματα Χάρρυ. Ξεσκεπάστηκε και αυτος ο φρενοβλαβής ψευτο-πατριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]