Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περί συνομωσιών και οργανωμένων σχεδίων, εναντίων της Ελλάδος


Μεταξύ των,
α) πίστευε και μη ερεύνα και
β) Ερευνάτε τας γραφάς,
εγώ προτείνω το δεύτερο.

Μου κάνει αρνητική εντύπωση, το γεγονός ότι μεγάλοι και έγκριτοι υποτίθεται μεγαλο-δημοσιογράφοι και αναλυτές, αποκλείουν μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο πολλά πράγματα που έχουν συμβεί ή θα συμβούν στο μέλλον στην Ελλάδα, να είναι οργανωμένο σχέδιο (συνομωσία).

Ακούς, πολλές φορές στα ΜΜΕ πολλούς από αυτούς να επαναλαμβάνουν μονότονα, ότι δεν πιστεύουν στις συνωμοσίες ούτε σε υπόγεια σχέδια εναντίων της Ελλάδος, ή κάποιου άλλου Κράτους.

Κατά την γνώμη μου, αυτός που δεν πιστεύει σε οργανωμένα σχέδια και συνωμοσίες, είναι μόνο αυτός που ξέρει ότι δεν είναι άξιος να οργανώσει και να βγάλει σε πέρας ένα μικρό πλάνο για την δική του ζωή ή δεν έχει φιλοδοξίες γιατί μπορεί να είναι κάπου βολεμένος.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο όλοι αυτοί που μετά βδελυγμίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε σε συνωμοσίες, να το κάνουν σκοπίμως, γιατί οι ίδιοι συμμετέχουν σε τέτοια οργανωμένα σχέδια, και ασφαλώς επιθυμούν να κρατούν το λαό σε άγνοια.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια τους αυτή, δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, γιατί δημιουργούν έναν λαό απονήρευτο, που πιστεύει στο πεπρωμένο και στην τύχη, με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται αυτός ο λαός σε ένα παθητικό δέκτη σε ό,τι του συμβαίνει, αφήνοντας το μέλλον του μόνο στην μοίρα, χωρίς αντανακλαστικά και διάθεση για προσπάθεια, αυτοπροστασία και δημιουργία.

Τίποτα στον κόσμο της πολιτικής της θρησκείας των κρατών των οικονομιών κτλ δεν έχει γίνει τυχαία. Όλα όσα τελικά επέτυχαν ή απέτυχαν του στόχους τους, ήταν αποτέλεσμα σχεδίων οργάνωσης συνομωσίας (αποδεκτής ή μη αποδεκτής) μεγάλης προσπάθειας, καλής ή κακής, τέτοιας προσπάθειας, που και αν ακόμη είναι γνωστή στον απλό πολίτη, δεν του είναι ποτέ κατανοητή, γιατί ακριβώς έχει πεισθεί από το πουλημένο σύστημα που θέλει να τον κρατά σε άγνοια για το αντίθετο.

Δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον Έλληνα, και στο μέλλον της Ελλάδος όλοι αυτοί που εμφανίζονται δημόσια και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν αυτούς που πιστεύουν στις συνωμοσίες και τα οργανωμένα σχέδια.

Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι εμείς δεν έχουμε την ευθύνη αυτών που μας συμβαίνουν, αντίθετα η τύχη μας είναι πάντα στα χέρια μας, όμως και η γνώση ποτέ δεν έχει βλάψει κανέναν.

Οι σοβαροί, δημιουργικοί φιλόδοξοι και αποτελεσματικοί λαοί, πάντα πιστεύουν στα μυστικά σχέδια, γιατί και οι ίδιοι έχουν πάντα το δικό τους.

Η άγνοια, δεν δίνει ελπίδα για δημιουργία σε κανέναν. Εμείς ζούμε σε άγνοια της πραγματικότητας πολλά χρόνια τώρα, και σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχουν τα ΜΜΕ.

Ο Έλληνας δεν είναι ηλίθιος και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ηλίθιος.
Αντίθετα είναι πολύ έξυπνος και πρέπει να μαθαίνει πάντα την αλήθεια, είτε αυτό είναι φωτιές, είτε είναι βανδαλισμοί, είτε είναι κινήσεις διπλωματών ή άλλων ξένων συμφερόντων ενέργειες, θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται αυτές γνωστές στον Έλληνα Πολίτη, ακριβώς για να γίνεται πάντα ο ίδιος περισσότερο υπεύθυνος και αποτελεσματικός.

Μεταξύ των,
α) πίστευε και μη ερεύνα και
β) Ερευνάτε τας γραφάς, εγώ προτείνω το δεύτερο.

Κουζουλός από την Κρήτη


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]