Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατεπείγουσα ανάγκη… η διάλυση και εκποίηση της Ελλάδας


  • Γράφει η Σοφία Τ.
Η μανία με την οποία χτυπιέται η Ελλάδα και εκποιείται από το σάπιο καθεστώς ή των, τύποις εκλεγμένων, ανώτερων και ανώτατων αρχόντων ή από το μη εκλεγμένο και προερχόμενο από κυβέρνηση που έχασε την λαϊκή εντολή και την δεδηλωμένη από το 2010, έχει κάνει κάθε λογικό άνθρωπο, που δεν πίστεψε την ανθελληνική προπαγάνδα ή πίστεψε αλλά οι εξελίξεις τον έκαναν να σκεφτεί και αναθεωρήσει (βλέποντας και τι γίνεται ή ετοιμάζεται στο σπίτι του), να απορεί: ΔΕΝ υπάρχει κάποιος που να θέλει το καλό αυτής της χώρας;

Ο δοσιλογισμός, η εθελοδουλία και η ενδοτικότητα των «Ελλήνων» πολιτικών στα σχέδια της γερμανικής –κυρίως- «ελίτ» και των χαρτογιακάδων ΔΝΤ και ΕΕ δεν «τρώγεται» με τίποτα.

Η εικόνα της εξαθλίωσης των Ελλήνων και των καταστροφών, των υποκινούμενων από το παρακράτος και τους μηχανισμούς καταστολής των διαδηλώσεων, είναι γροθιά σε κάθε ευαίσθητο στομάχι επί της γης.

Ειδικά αν αυτές οι εικόνες αρχίζουν να γίνονται μέρος της πραγματικότητας και σε άλλες χώρες, που κρύβουν με ανήθικο τρόπο (οι κυβερνήσεις) την ανικανότητά τους πίσω από το «ελληνικό πρόβλημα».

ΟΛΕΣ οι πράξεις υποτέλειας και παράδοσης της Ελλάδας στους εγκεφάλους του σχεδίου εξόντωσης του Ελληνισμού, πέρασαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Σα να θέλουν (το σαν είναι πλεονασμός) να τελειώνουν με μας, να αφήσουν καμένη γη και να αλώσουν τα εδάφη, στα οποία δημιουργήθηκε ο δυτικός και, συνεπώς, ευρωπαϊκός πολιτισμός και τα επιτεύγματα της αρχαίας Ελλάδας, πολυεθνικές και δούλοι αυτών.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πρεμούρα.

Όλοι λένε ότι τα μνημόνια απέτυχαν.

ΛΑΘΟΣ!

Ο σκοπός τους ήταν η διάλυση και εκποίηση της Ελλάδας.

Πού πήγε το ΔΝΤ και σώθηκε η χώρα, οι πολίτες αυτής;

Αντί να τελειώνουμε με τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης (τις βρήκε από όλη την νεότερη ελληνική ιστορία), αυτές εκμεταλλεύθηκαν και εντάθηκαν, γιγαντώθηκαν σε 2 χρόνια όσο τα 38 προηγούμενα μαζί.

Η γενιά αυτή των πολιτικών που έκανε καριέρα «αντικαθεστωτικού» στην χούντα, για να σώσει το τομάρι της, τολμάει να αποκαλεί «πατριωτικό καθήκον» την εσχάτη προδοσία.

Όλοι σιγά-σιγά, δείχνουν τον αληθινό τους εαυτό.

Από πολέμιοι του ΔΝΤ το είδαν ξαφνικά την Κυριακή της ντροπής (12/02/2012) το 2ο μνημόνιο ως σωτηρία της Ελλάδας και βάση για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του, μετά τις εκλογές(ανέκδοτο, που το άκουσαν και γέλασαν όσοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μας κυβερνάνε και έσπευσαν να πουν ότι ό,τι υπογράφεται δεν αλλάζει).

Δεν τους πείραξε η πυρπόληση της Αθήνας και το ξύλο σε ΑΘΩΟΥΣ διαδηλωτές ΧΩΡΙΣ κουκούλες, αλλά κάποιοι βουλευτές που αποφάσισαν (για δικούς τους λόγους ο καθένας) να πουν ένα ΟΧΙ στην συνέχιση της κατρακύλας.

Δεν ελέγχουν πια τον ελληνικό λαό, και τους άλλους λαούς που υποφέρουν από την λιτότητα στην Ευρώπη, και αρχίζουν πάλι από το Βερολίνο οι ρατσιστικές, προσβλητικές δηλώσεις και πρωτοσέλιδα.

Και η Αθήνα («Πολιτεία») σιγοντάρει στην τρομοκράτηση, στον εκφοβισμό και τους εκβιασμούς στους Έλληνες για να συνηθίσουν, όπως λέει και ένας «σύντροφος» της Merkel, την κατάστασή τους.

Η υπογραφή τους ΔΕΝ μας δεσμεύει και τα σχέδιά τους (ο… μονόδρομος στον πάτο, όχι του βαρελιού του χρέους, αλλά της Ιστορίας και της αβύσσου) τα έχουν καταλάβει όλοι.

Οι εκλογές θα γίνουν με τους όρους των Ελλήνων και τα αποτελέσματά τους δεν θα έχουν σχέση με αυτά των «αντικειμενικών» δημοσκοπήσεων, που όμως δείχνουν (πώς να κρυφτεί πια;) το τέλος της Μεταπολίτευσης και του δικομματισμού και των μονοκομματικών κυβερνήσεων και των μικρότερων κομμάτων, χωρίς σοβαρές προτάσεις που απλά γεμίζουν τα έδρανα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν θα κανουν εκλογες οι δωσιλογοι .
    Ουτε εκλογες θα αναδειξουν τον ηγετη .
    Η μονη ελπιδα μας , ηταν και ειναι ο ΘΕΟΣ .
    Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε , τοσο και λιγοτεροι Ελληνες θα αφανιστουν .
    Ο λαος δεν ξυπνησε ακομη . Ελπιζουν σε κυμβαλα.
    Δεστε οτι ολα τα μαντρια ,οχι μονο ακομη υπαρχουν αλλα ετοιμαζουν και αλλα , για να μας σωσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]