Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν δεν είσαι πατριώτης, τι σημασία έχει αν είσαι στην δραχμή ή στο Ευρώ!


Δεν έχει καμιά σημασία αν θα παραμείνουμε ή αν θα φύγουμε από το Ευρώ, το δίλλημα αυτό δεν έχει καμιά αξία.

Είτε, μείνουμε στο Ευρώ, είτε πάμε στην δραχμή, αν δεν δουλέψουμε για εμάς, για την πατρίδα μας και για τα παιδιά μας, μέλλον δεν υπάρχει.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι οικονομικός πατριωτισμός, αγάπη για την δημιουργία αγάπη για τον πλούτο, να αποκτήσουμε πλούτο εμείς και η πατρίδα μας. Αυτά πάνε πακέτο. Όπως δεν έχει νόημα να υπάρχει πλούσιο κράτος με φτωχούς Πολίτες, αντίστοιχα δεν έχει νόημα να υπάρχουν πλούσιοι Πολίτες και φτωχό Κράτος.

Δεν είναι το Κράτος εχθρός μας, και ούτε νοείται να είμαστε εμείς εχθροί του Κράτους.

Αδέρφια, πατριώτες προσοχή, αυτές τις ώρες κάποιοι, πολλοί, για μικροκομματικούς ιδεολογικούς ή και προβοκατόρικους λόγους, επιχειρούν να στρέψουν τους πολίτες εναντίον του Κράτους και το Κράτος εναντίων των πολιτών.

Πατριώτες, θυμηθείτε τι ζημιά έγινε στην πατρίδα μας, στο Κράτος μας, στις περιουσίες μας, εξαιτίας της μικροκομματικής προβοκατόρικης εκμετάλλευσης ενός ατυχούς γεγονότος του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Έλληνες, είναι ώρα να αντιληφτούμε ότι πρέπει να αγαπήσουμε την Ελλάδα, μέσω της δουλειάς και της δημιουργίας.

Πρέπει να δημιουργήσαμε πλούτο, χρήμα, δουλειές, εργοστάσια, ας προσπαθήσουμε να αγαπήσουμε την Ελλάδα την δουλειά και το χρήμα.

Δεν μας λείπουν ούτε το μυαλό, ούτε η φαντασία, ούτε υπήρξαμε ποτέ τεμπέληδες. Αυτό που μας έχει λήψη είναι ο πατριωτισμός.

Αν ήξερε το κάθε ρεμάλι κλέφτης, δήμαρχος πολιτικός υπουργός πρωθυπουργός, ότι απέναντι του είχε έναν λαό που αγαπά τον τόπο του, δεν θα είχε το θράσος να κλέψει.

Είναι όπως με τον παιδεραστή, που αν υπάρχουν δύο οικογένειες με παιδιά στην γειτονιά του, και η μια οικογένεια είναι πραγματική σφικτή προστατευτική συνεκτική οικογένεια, και η άλλη οικογένεια είναι διαλυμένη χαλαρή χωρίς συνοχή, είναι σίγουρο ότι ο παιδεραστής θα βάλει στο μάτι το παιδί της διαλυμένης οικογένειας. Αυτό ακριβώς είναι και το Κράτος, αυτό είναι η πατρίδα, αν την αγαπάς και την προστατεύεις επιδεικτικά, έχεις πιθανότητες να αποτρέψεις τους λήσταρχους δημάρχους και πολιτικούς, αν ντρέπεσαι για αυτό που είναι, θα έρθει η ώρα σου να κατάρρευσης είτε είσαι εντός ή εκτός του ευρώ.

Ξαναλέω, πατριωτισμός, αγάπη για αυτό που είμαστε, αυτό είναι που θα μας ωθήσει προς τα επάνω, και αυτό είναι που θα αποτρέψει τους κλέφτες δημάρχους και πολιτικούς, από την κλεψιά.

Λοιπόν, οικονομικός πατριωτισμός.

Προσέξτε αυτά τα νούμερα.

Αυτό το περιβόητο ΕΣΠΑ (2007- 2013), είναι 4,05 δισ ευρώ σε ετήσια βάση, και τόσος λόγος γίνεται ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Αν όμως εγώ και εσύ αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα αξίας 2000 Ευρώ ανά άτομο, τότε θα βάζουμε στην ελληνική οικονομία περίπου 20 δισ ευρώ κάθε χρόνο.

Προσέξτε και αυτό τα νούμερα.

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια μετανάστες στην χώρα, που κάθε χρόνο βγάζουν περίπου 2 δις ευρώ εκτός Ελλάδας, και ταυτόχρονα υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες στην ανεργία. Δηλαδή, αν μέσα σε έξι μήνες αντικαταστήσουν μόνο κατά 50% οι Έλληνες εργοδότες τους ξένους εργαζομένους με Έλληνες, θα μειωθεί η ανεργία στο 10%, από το 20% που είναι σήμερα, και θα παραμείνουν εντός της Ελλάδος περίπου 1 δισ. ευρώ, όσο είναι δηλαδή και το σύνολο των χρημάτων που προβλέπει ο προϋπολογισμός για το σύνολο των πολυτεχνικών επιδομάτων.

Δηλαδή μπορούμε να διπλασιάσουμε το επίδομα πολυτεχνίας, με ταυτόχρονη μείωση κατά 50% της ανεργίας σήμερα, αν αντικαταστήσουμε τους ξένους εργαζομένους με Έλληνες.

Αυτά, τα απλά, έτσι για την ιστορία, για να αντιληφτούμε τι σημαίνει αγάπη για την πατρίδα, και οικονομικός πατριωτισμός.


Οικονομικός πατριωτισμός


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπραβο!!!!μονο που και οι Ελληνες εργοδοτες μη ψαχνουν τους μαυρους και τους μουσουλμανους με 20 ευρω μεροκαματο,ακομα και οι Αλβανοι παραπονεθηκαν που παιρναν 40-50...
    Θα αργησει πολυ ο Ελληνας να γινει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ακομα κολλημενος στο χρημα ειναι,μονο ενας πολεμος,ενας βομβαρδισμος θα τον συνεφερει,αλλα τοτε θα ειναι αργα,σκοπος ειναι τωρα να συνελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]