Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντυθείτε τις σημαίες και βγείτε στους δρόμους


Έλληνες ξεσηκωθείτε. Εμπρός για τη νίκη

Έλληνες ξεσηκωθείτε, ήρθε ο καιρός υπουργοί και βολευτάδες, ψευταράδες, κλεφταράδες και προδότες. Η διαγραφή σας και η τιμωρία σας από τον λαό, έχει δρομολογηθεί και πολύ σύντομα θα είναι γεγονός.

Πατρίδα, σε έχουν γελάσει οι Νεοδημοκράτες και ο ΛΑΟΣ.

Σοσιαληστές σε έχουν δεμένη, συνασπισμένοι και Κουκουέδες σε ποδοπατούν και όλοι μαζί σε ξεπουλούν για να διασωθούν οι ίδιοι, για να αποφύγουν την τιμωρία της απάτης τους προς τον Ελληνικό λαό.

Όσοι υπογράψουν την υποταγή του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της χώρς, οι εφιάλτες, οι δοσίλογοι, τα λαμόγια και οι υπάλληλοι των τοκογλύφων, θα λογοδοτήσουν στο Γουδή.

Το μέλλον της Ελλάδας, Έλληνες πατριώτες, είναι στα χέρια των Ελλήνων.
Όλοι στις επάλξεις του αγώνα για να σώσουμε την πατρίδα μας, για να σώσουμε τις προγονικές παρακαταθήκες.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τον Παναγιώτη Καμμένο και τον Βασίλη Μαρκεζίνη να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά της γραφεία. Είναι πρώτη προτεραιότητα, ύψιστης σημασίας, να ενημερωθούν για εξελίξεις που δύνανται να ανατρέψουν άμεσα το σάπιο, το διεφθαρμένο και ολίγιστο πολιτικό προσωπικό της παρούσας χρονικής στιγμής.

Η Νέα Ελλάδα είναι στις επάλξεις του αγώνα και ζητά να μην λείψει κανείς στο εθνικό προσκλητήριο. Η πατρίδα και η ιστορία μας καλούν. Η παρουσία μας είναι το ελάχιστο της προσφοράς που μπορούμε να κάνουμε για την σωτηρία της πατρίδας.
Έλληνες, ντυθείτε με τις σημαίες στους ώμους, τραγουδήστε τον εθνικό ύμνο και σταθείτε απέναντι στην Βουλή των Ελλήνων που βρίσκεται υπό κατοχή.

Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων, απάντων τιμιότερων εστίν η Πατρίς.

Διαδώστε το μήνυμα της Νέας Ελλάδας. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μάθουν, πρέπει να ξέρουν, ότι μπορούν να σώσουν οι ίδιοι την χώρα. Αυτοί που την κατέστρεψαν και που σήμερα διαπραγματεύονται το αύριο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για την σωτηρία της χώρας, παρά μόνο φροντίζουν για την δική τους, την προσωπική τους διάσωση.

Η Νέα Ελλάδα πρωτοπόρα για μία ελεύθερη πατρίδα.
Ελάτε στη Νέα Ελλάδα, για μία νέα Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]