Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος στην υπηρεσία της κυβέρνησης Παπαδήμου


Η τραγική κυβέρνηση του τραπεζο-υπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου, μη αντέχοντας την λαϊκή κατακραυγή, επέτρεψε στο παρακράτος, τους γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους, να δώσουν θέμα προς συζήτηση στα ΜΜΕ. Η αυριανή ημέρα πρέπει να μας βρει να συζητάμε τις φωτιές που έβαλαν οι κουκουλοφόροι στα κτίρια των Αθηνών και όχι την φωτιά που έβαλε στην χώρα η συγκυβέρνηση Παπανδρέου - Σαμαρά.

Αυτός είναι ο στόχος του σημερινού πολιτικού εκτρώματος που κυβερνά την πατρίδα μας. Η επόμενη ημέρα θα βρει τους γνωστούς παπαγάλους να αναλύουν τα κατορθώματα των κουκουλοφόρων, που όλως παραδόξως δεν ελέγχθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, και θα ξεχάσουν να ασχοληθούν με την κατάργηση της πατρίδας μας ως κράτος.

Περιμένουμε τις παραιτήσεις τόσο του κυρίου Παπουτσή, όσο και του ίδιου του κυρίου Παπαδήμου. Είναι ίσως η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν τόνους χημικών σε απλούς πολίτες και να μην μπορούν να σταματήσουν τους κουκουλοφόρους!

Το άνομο καθεστώς δεν αντέχει την δίκαιη πίεση των πολιτών και προσφεύγει στις κλασσικές του μεθόδους. Τρομοκρατία, βία, παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός. Με όσα συνέβησαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, η κυβέρνηση Παπαδήμου έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα να καταλάβει τις πρώτες θέσεις στο λαϊκό δικαστήριο που θα δικάσει όσους βυσοδόμησαν κατά της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας
Ηλίας Μαρκόπουλος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακρατος υπαρχει αγαπητε!
      Οταν οι κουκουλοφοροι τον Φλεβαρη του 2010 ειχαν καταλαβει την πλατεια Κοραη για να μην συγκεντρωθουμε με σκοπο να διαμαρτυρηθουμε για την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας,οι κωλομπατσοι απλως τους κοιτουσαν! Τοτε απλως κοιτουσαν!Οι κουκουλοφοροι και οι ροπαλοφοροι αποφασιζαν για ποσο καιρο θα βρισκονται εκει!
      Χθες ομως ειδα οτι ακομα και ανηλικοι,που δεν φορουσαν κουκουλα και ανηλικοι που κρατουσαν την ελληνικη σημαια εβριζαν και εριχναν αντικειμενα στους γεννιτσαρους κωλομπατσους!
      Αυτοι δεν ηταν κουκουλοφοροι!
      Την αρχη την εκαναν αυτα τα γουρουνια-ταγματασφαλιτες που δεν σεβαστηκαν ουτε τα γυναικοπαιδα!Αυτοι ξεκινησαν το χαος!
      Και η πρωτη φωτια που αναψαν μερικοι απο τους συγκεντρωμενους, στον χωρο μετα την ανακαινιζομενη Εκκλησια στην πλατεια Μητροπολεως,ειχε ως στοχο,μεσω του καπνου, να μειωσει την επιδραση των καπνογονων-δακρυγονων των γουρουνιων!

      ΓΜ

      Διαγραφή
  2. Τετέλεσθαι. Ξεπέρασαν τους 150 οι προδότες του "ναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εμενα δεν μου αρεσουν τα παραμυθια μιας και τα γερμανικα μου ηταν και ειναι το ιδιο καλα ωστε να καταλαβω αυτα που συζητουσαν "κουκολοφοροι" και "ματατζηδες" αποψε στα επεισοδια...κρατειστε το και σκεφτειτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]