Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμφώνησαν σε όλα τα θέματα εκτός από ένα...!


Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου είναι σαφής. Συμφωνήσαμε παντού εκτός από ένα θέμα. Γι αυτό το θέμα θα υπάρξει άμεση (μετά τις 12.30 π.μ. 9/2/2012) συνάντηση με μέλη της τρόικα...

Δεν γνωρίζουμε τι θα πούνε οι αρχηγοί των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ εξερχόμενοι του Μαξίμου, αλλά μήπως πάμε για σαλαμοποίηση του μνημονίου;

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λουκά Παπαδήμου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν και εξέτασαν σε βάθος το περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος που συνοδεύει τη χρηματο-οικονομική στήριξη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Συμφώνησαν σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση ένα το οποίο απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση με την τρόικα. Η συζήτηση αυτή θα γίνει αμέσως ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup.

Μπορείτε να την διαβάσετε κι εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ξέρω ότι, για ορισμένους, είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται. Και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό τον κόσμο.
Η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Αυτό έκανα, αυτό θα κάνω.
Υπάρχει ένα θέμα ακόμα. Έχει να κάνει με τις συντάξεις.
Αυτές τις ώρες τις δύσκολες πρέπει να κοιτάμε τον απλό τον κόσμο, τον συνταξιούχο. Δεν έχω δικαίωμα να μην το κάνω, δεν έχω δικαίωμα να μην διαπραγματεύομαι σκληρά. Και ουδόλως με ενδιαφέρει, αν διάφοροι αυτή τη θέση την παρεξηγούν. Και προσπαθούν να τη δικαιολογήσουν διαφορετικά.
Η θέση αυτή είναι θέση εθνική, είναι θέση συνείδησης και είναι θέση που πρέπει κανείς να έχει σε τέτοιες ώρες κρίσεως, μεγάλης κρίσεως, μεγάλου πόνου του κόσμου.
Γι’ αυτό και οι συντάξεις έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο. Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα και γι’ αυτό το λόγο υπάρχει αυτή η διαπραγμάτευση. Θα τη συνεχίσω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επιμένετε στο σύνολο των συντάξεων ή μόνο στις επικουρικές;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Για όλες τις συντάξεις γίνεται αυτή η συζήτηση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Μίλησε ο εγκάθετος του εγκληματικού συνδικάτου και μας είπε πάλι το απόλυτο τίποτα. Πόσοι χρειάζονται για να τους δώσουν ένα γερό χέρι ξύλο να τους στείλουν στο KAT;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνταξεις λεει το καθαρμα ειναι το προβλημα .
    Το οτι υπογραψαν την σκλαβια μας και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξαφανιση του ΕΘΝΟΥΣ , δεν τον πειραζει καθολου .
    Αλητες σαπιοφαρες , ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ .

    Λοιπον , τι κανουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικός ο Σαμαράς!Πούλησε κι αυτός την πατρίδα! Αίσχος! Ουστ από δω προσκυνημένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο ειναι αυτο το ενα;
    Μαλλον , το τροπο που θα μας εκτελεσουν .
    Ποιο ΚΑΤ ρε φιλε ;
    Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα κυριε Σαμαρα οταν απολυεται κοσμος ή μπαινουν λουκετα,αυτοματως μειωνονται και οι εισφορες σε ασφαλιστικα ταμεια!!
    Πως θα σωσεις τις συνταξεις αν εχεις αποδεχτει μειωσεις μισθων και απολυσεις????!!!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]