Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διάγγελμα Καρατζαφέρη το μεσημέρι της Παρασκευής

Ενώ διαδίδονται φήμες για αποχώρησή του από την συγκυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σκοπεύει να προχωρήσει σε ενημέρωση (τηλεοπτικά) των Ελλήνων πολιτών το μέσημέρι της Παρασκευής

Ο Καρατζαφέρης αποχωρεί απ’ την κυβέρνηση‏; Μπήκε πρώτος -πριν καν τον καλέσουν- στην κυβέρνηση Παπαδήμου και μάλλον πρώτος φεύγει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καρατζαφέρη που είχε δώσει μάχη για να σχηματιστεί κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής και να αναλάβει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ήδη πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, όμως, άρχισε να βλέπει τα ποσοστά του κόμματός του να υποχωρούν στις δημοσκοπήσεις και ξεκίνησε τον σχεδιασμό της αποχώρησής του.

Η τελική φάση της διαπραγμάτευσης για το νέο Μνημόνιο του δίνει την αφορμή. Είναι τόσο σκληρό το πακέτο των μέτρων για εργαζόμενους και συνταξιούχους που τυχόν υπερψήφισή του θα προκαλούσε σίγουρα νέες διαρροές στο ΛΑΟΣ.

Αποφάσισε, λοιπόν, ο πρόεδρός του να διαχωρίσει τη θέση του.

Θα αποσύρει και τους υπουργούς του;

Έτσι δείχνουν τα πράγματα.

Πότε; Ίσως αύριο.


Σχόλιο ιστολογίου: Αυτά ισχυρίζονται οι "διαρροές" που έχουν υπάρξει. Ύστερα από δική μας επικοινωνία, μάθαμε πως αύριο μεσημέρι, Παρασκευή10 Φεβρουαρίου 2012, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, θα κάνει επίσημες δηλώσεις κατά τις οποίες θα αναλύσει τις μέχρι τώρα εξελίξεις. Είναι απολύτως σαφές πως έχουν δρομολογηθεί πολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη πολιτική σκηνή της χώρας, οι οποίες χαρακτηρίζονται συνταρακτικές και ίσως δεν θα έπρεπε να βιάζονται μερικοί να εξάγουν συμπεράσματα και να αναμεταδίδουν διαρροές που ίσως να είναι και σκοπούμενες για τον σχηματισμό εντυπώσεων και γενικότερου ή ειδικότερου αποπροσανατολισμού...

Διαβάστε επίσης: Πέφτει η κυβέρνηση Παπαδήμου ή θα μείνει μόνο με το ΠΑΣΟΚ να τελειώσουν την "δουλειά";


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΜΕ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ";
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ!
    ΒΡΗΚΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΡΟΛΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΑΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !!!!!
    ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ...ΚΟΜΜΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]