Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Στέφανος Χίος σταματάει το "Μακελειό"!!!


Μία από τις καλύτερες δημοσιογραφικές εκπομπές της σημερινής Ελληνικής τηλεόρασης κλείνει αιφνίδια την πορεία της. Το "Μακελειό2" του Στέφανου Χίου θα σταματήσει να ενημερώνει τους πολίτες. Έτσι τουλάχιστον μαθαίνουμε, αν και θεωρούμε δεδομένο πως θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις και πιέσεις από τους τηλεθεατές της συγκεκριμένης εκπομπής προς την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού "Κόντρα".

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μεγάλη αγανάκτηση των παραγόντων της εκπομπής και ιδιαίτερα του Στέφανου Χίου, ο οποίος δεν καλύφθηκε επαρκώς από την παραγωγή της εκπομπής. Τελευταία ήταν αρκετές φορές, μάλιστα, που ο επιτυχημένος δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στον πιθανό αιφνίδιο τερματισμό της εκπομπής που ξεσκέπασε σειρά σκανδάλων και φαίνεται πως ενόχλησε αρκετούς.

Τις περισσότερες φορές, όμως, οι μάχες της δημοσιογραφίας δεν δίνονται στο χαρτί, στο μικρόφωνο ή μπροστά στην κάμερα, αλλά σε γραφεία στελεχών των ΜΜΕ. Ο Στέφανος Χίος προφανώς απηυδισμένος από το παρασκήνιο των εντονότατων πιέσεων, αποφάσισε πως είναι καλύτερα να μην δημιουργεί πρόβλημα στο "Κόντρα", αφού μαθαίνουμε πως έχουν εκτοξευθεί ποικίλες απειλές ακόμη και για την συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Στέφανε, χωρίς να γνωριζόμαστε, αλλά και χωρίς να ξέρουμε το ακριβές βάρος των πιέσεων που σου ασκήθηκαν (είμαστε βέβαιοι πως ήταν τεράστιες), σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια από όποιο δημοσιογραφικό μετερίζι στο μέλλον. Έκανες σωστά την δουλειά σου εκεί που άλλοι σφύριζαν αδιάφορα. Και μόνο αυτό αρκεί για να σε δικαιώσει στα μάτια των πολιτών...

Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Χούντα είναι και θα περάσει...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν πειραζη Στεφανε .
    Τωρα ειναι σε αλλα μετεριζια ο αγωνας .
    Οτι ηταν να κανεις στο κοντρα το εκανες .Και περιεργο μου φανηκε που οι κουριδες σε αφησαν τοσο καιρο .
    Τωρα ΟΛΟΙ μαζι να διωξουμε τα υποκειμενα απο την Πατριδα και σαν Ελευθερωθουμε , θα εισαι απο τους πρωτους που θα μας ενημερωνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]