Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραγικοί, επικίνδυνοι και απάτριδες


Η παρούσα Βουλή θα κληθεί να επικυρώσει μέσω ενός και μόνο άρθρου, με την τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» την απόλυτη υποταγή της Ελλάδας και των πολιτών της. Υποταγή στις επιθυμίες, στις ορέξεις και στις ό,ποιες διαταγές εκείνων που συνέταξαν το μνημόνιο της φρίκης.

Από σήμερα η χώρα τελεί υπό κατοχή. Το κουαρτέτο του εξευτελισμού έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον κύκλο του. Το Σύνταγμα συνεθλίβει κάτω από την μπότα του νέου κατακτητή. Το πολίτευμα υφίσταται τύποις για να μην αμαυρωθεί το όνομα των κατακτητών. Οι υποταγμένοι συνειδησιακά πολιτικοί συνεργάτες, Ελληνόφωνοι πολιτικοί αρχηγοί, φέρουν ακέραια την ευθύνη της πλήρους διάλυσης της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και των όσων θα ζήσει η χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Νέα Ελλάδα ανακοινώνει πως θα προχωρήσει σε καταγγελίες και θα κινηθεί νομικά κατά της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, των πρόθυμων συνεργατών της (Γ. Παπανδρέου, Α. Α. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη), αλλά και πολιτικών αρχηγών άλλων κρατών (Α. Μέρκελ, Ν. Σαρκοζί, Β. Ρομπάι κ.α.). Μέσα σε αυτά τα πλαίσια καλεί έμπειρους νομικούς, συνταγματολόγους, κοινωνιολόγους, οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην σύνταξη του κατηγορητηρίου, το οποίο θα κατατεθεί στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και σε διεθνή φόρα.

Η Ελλάδα που δίδαξε πρώτη την ελευθερία σε όλες τις χώρες, σήμερα «διδάσκει» την υποταγή…, ελέω άκρως επικίνδυνων πολιτικών και ελέω άκρως επικίνδυνου Κοινοβουλίου, αφού μέσα σε αυτό δεν εκπροσωπείται εδώ και πάρα πολύ καιρό η λαϊκή βούληση, αλλά αντίθετα, δρομολογούνται και υλοποιούνται συμφέροντα που είναι ενάντια στο συμφέρον των πολιτών και της χώρας.

Ανένδοτος αγώνας έναντι των ανένδοτων και υπάνθρωπων δολοφόνων μας. Δεν θα περιμένουμε να δούμε πραγματικά πτώματα για να καταλάβουμε πως έχουμε γίνει στόχος αυτών των υπανθρώπων. Οφείλουμε να αντισταθούμε και θα αντισταθούμε. Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία της χώρας, τις αξίες των προγόνων μας και το μέλλον των παιδιών μας. «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα»…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλα και δικαια ολα αυτα , αλλα το μεγαλο προβλημα του Εθνους θα ειναι η τροφη .
    Καλο θα ειναι ΟΛΟΙ μας να ετοιμαστουμε πρωτα για την διατροφη μας .
    Καθοτιν νηστικο αρκουδι δεν χορευη . Και το γλεντι μολις αρχισε .
    Καλη δυναμη και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]