Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Pravda: Το 2012 θα είναι χρονιά πολέμων και καταστροφής


Μυθοπλασίες, επικίνδυνες προσεγγίσεις, δημοσιεύσεις από πληροφορίες με πολύ καλές πηγές; Όπως και να είναι, πολλά έχουν γραφτεί για την χρονιά που μόλις μπήκε. 2012... η χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το άρθρο της Pravda, το οποίο υπογράφει ο Stanislav Mishin, έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο της καταστροφικής χρονιάς. Τα όσα περιγράφει ίσως είναι ικανά να ρίξουν σε κατάθλιψη ανθρώπους που πιστεύουν πως βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, έναν σχεδιασμένο όλεθρο, που για άλλους φέρεται να σχεδιάστηκε από τη Νέα Τάξη, τους Illuminati (και ποιός ξέρει ποιούς ακόμη), για κάποιους άλλους πρόκειται να ζήσουμε σκηνές της Αποκάλυψης και της συντέλειας του κόσμου. Τέλος, υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις, οι οποίες θέλουν το 2012 να είναι έτος -κομβικό σημείο- σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικών πολέμων και ανείπωτων καταστροφών.

Ελλάδα

Η Ελλάδα θα διώξει από πάνω της την κυβέρνησή της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέσο ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Θα είναι το πρώτο καθεστώς μαριονέτα της ΕΕ που θα ψάχνει ελικόπτερα στις ταράτσες. Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα επανεκκινήσει την εκτύπωση της δραχμής. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων.

Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια. Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ.

Ρωσία

Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και επίσης θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, even as the Bulgarian government falls to its own militar. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.

Εικόνες των νεκρών Ορθοδόξων Ελλήνων, από τουρκικές ακρότητες, θα οδηγήσουν τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας την άμεση παρέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα μπλοκαριστούν από το βέτο των ΗΠΑ / ΗΒ / Γαλλίας ,ακόμα και όταν Ρωσικά εθελοντές αρχίσουν να εισρέουν στα Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε κλιμακωθεί γρήγορα σε εναέριες αψιμαχίες. Το ΝΑΤΟ θα ζωντανέψει, απειλώντας άμεσα τη Ρωσία να μην εμπλακεί. Η Ρωσία από αυτό το σημείο θα εντείνει την πολεμική της, με την Ουκρανία close at the hip (πιθανώς εννοεί με την Ουκρανία να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί).

Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί κατευθείαν μέσα από τη Γεωργία, η οποία μετά από τέσσερις ημέρες της αντίστασης, θα καταρρεύσει. Η Τιφλίδα δεν θα πολιορκείται από σημαντικές δυνάμεις, αλλά περικυκλωμένη θα αναγκαστεί σε υποταγή, ενώ ο κύριος όγκος του στρατού θα κατευθύνεται προς την Τουρκία. Σε αυτό το σημείο η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό της Τουρκίας.

Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί μια πλήρη ήττα, αποκομμένο από τις Βουλγαρικές βάσεις στήριξης, με μόνες εναπομείνασες της βάσει της Ρουμανίας. Αυτές θα καταστραφούν από Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα και πυραύλους. Πλοία του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων τα περισσότερα Αμερικάνικα θα βυθιστούν. Οι στρατιώτες (fighters) του ΝΑΤΟ θα κατατροπωθούν στο τέλος του εγχειρήματός τους (will also be confronted at the edge of their operability – η λέξη operability ούτε καν υπάρχει στο αγγλικό λεξικό αλλά μάλλον αυτό εννοεί) πάνω από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή η ήττα, και η είσοδος της Ουκρανίας στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς ως λόγο για να αποτραβηχτεί και έτσι να συντρίψει το ΝΑΤΟ εκ των έσω.

Έως το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας. (Οι Τούρκοι) Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις Ελληνικές, τις Σερβικές και τις Βουλγαρικές δυνάμεις. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να τις ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.

Η τελική καταστροφή της Τουρκίας, η Ρώσικη απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κατάληψη της Άγκυρας, θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτό το σημείο, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την πλήρη διάλυσή της ως έθνος, που θα χωρίζεται σε τουλάχιστον 3, ίσως τέσσερα μέρη: Ελληνικό (Byzentine), Αρμενικό (Trebzon) και Κουρδικό, νότια και νοτιοανατολικά και ίσως και μια μικρότερη Βουλγαρική ζώνη στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας και ενός μέρους της βόρειας Θράκης.

Κύπρος

Η Κύπρος θα ξεπεράσουν τον πόλεμο σχετικά εύκολα σε σύγκριση με την υπόλοιπη περιοχή. Η Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει αμέσως μια επίθεση στην Βόρεια Κύπρο και με σκληρή μάχη θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε μερικούς μήνες.

Τουρκία

Αυτό το έτος θα φέρει στην Τουρκία το τελευταίο της πόλεμο. …. Έως τα μέσα του 2013, η Τουρκία θα είναι στο κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας, ένα νεκρό έθνος.

__________________________________

Ολόκληρο άρθρο εδώ για ότι πρόκειται να γίνει – κατ’ αυτόν – το 2012.

To παραπάνω κείμενο είναι μία μετάφραση που αφορά την Ελλάδα, αλλά και μία περίληψη για την Ρωσία, την Κύπρο και την Τουρκία.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. DIABASETE STO KATA LOYKA EYAGGELIO KEF. 21:24 . <...KAI
    H IEROYSALHM THA EINAI PATOYMENH APO TA ETHNH MEXRI NA
    SYMPLHRWTHOYN OI KAIROI TWN ETHNWN .> AYTA EINAI LOGIA TOY KYRIOY MAS IHSOY XRISTOY . KAI SYNEXIZONTAS MAS LEEI
    OTI H GENIA POY THA DEI TO GEGONOS AYTO , SYN TA ALLA POY
    ANAFERONTAI PARAKATW , H GENIA AYTH DEN THA PARELTHEI
    MEXRI NA ERTHEI TO TELOS .
    H GENIA H DIKH MAS LOIPON EIDE THN IEROYSALHM NA PAYEI
    NA EINAI PATOYMENH APO TA ETHNH , TO 1967 ME TON POLEMO
    TWN 6 HMERWN . KAI H GENIA AYTH - H GENIA H DIKH MAS - DEN
    THA PARELTHEI MEXRIS OTOY SYMBOYN OLA AYTA, (OLOA OSA
    ANAFERONTAI STO 21 KEFALAIO TO EYAGGELISTH LOYKA .
    1967 , LOIPON SYN 52 ETH ( O MESOS OROS DIARKEIAS MIAS
    GENIAS) (DEITE KEF. 1 KATA MATHEON KAI KEF. 3 KATA LOYKAN
    TO XRONIKO DIASTHMA TWN ANAFEROMENWN GENEWN KAI DIAIRESTETO
    ME TWN ARITHMO TWN GENEWN POY ANAGRAFONTAI KAI THA BRHTE
    KAI STIS 2 PERIPTWSEIS TON ARITHMO 52 - 51.5 )
    1967 , LOIPON SYN 52 = 2019 MEXRI POY THA LABH XWRA H
    EPISTROFH TOY KYRIOY MAS IHSOY XRISTOY STH GH .
    MEION 7 XRONIA APO THN EMFANISH TOY ANTIXRISTOY = 2012 .
    TELOS TOY 2012 , LOIPON , EINAI NA ARXISOYN OLA OSA MAS
    LEEI O LOGOS TOY THEOY MAS .
    < AGRYPNHTE LOIPON KAI PROSEYXESTE > ANA PASA STIGMH .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εις υγείαν παρέα HEKTOR,

    Δεν μας φτάνουν οι ελληνικοί μύθοι, πρέπει να πηγαίνουμε και σε μη ελληνικά μυθεύματα. Τέλος πάντων, τουλάχιστον να μην λησμονούμε πως είναι παραμυθάκια γιά τα μωρά, όπως πολύ σωστά και συχνά τονίζει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

    ΜοΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HEKTOR αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο σου
    alt + shift = Ελληνικά...

    λείπαμε δε μπόρεσα να σε διαβάσω.... έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους , δεν ξέρω τι ''πήρε'' ο συντάκτης του άρθρου , αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά , τέτοιο ''φτιάξιμο'' δεν το έχουν νιώσει ούτε ο πιο φανατικός ναρκομανής, έλεος με τις κάθε είδους βλακείες , σε λίγο θα γράψει ότι θα μαζέψουμε και μήλα από την κόκκινη μηλιά. Ας τον μαζέψει ο εκδότης του,

    Υ.Γ. Ο Λιακόπουλος βρήκε ανταγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσοι τα ..χασαμε ,βλεπουμε.
    οσοι ακομα μασανε,νομιζουν οτι θα προλαβουν και να ρε,ftoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ < ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ> ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙ-
    ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ .
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ 21 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΥΤΕ
    ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ .
    ΤΟ 25 ΤΑ 100 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
    ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΓΡΙΦΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟ-
    ΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕ-
    ΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ( ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ 21 ), ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ " ΑΝΩΝΥΜΟ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
    ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τί είναι ο κύριος? Προφήτης, μάντης,πολιτικός αναλυτής? Πωπω, βαρεθήκαμε το 2011 να διαβάζουμε για πολέμους, καταστροφές, πραξικοπήματα κ.α. Ας μη μας πάει έτσι και το 2012. Έχουμε ένα κάρο προβλήματα, τη τηλεόραση την έχουμε πετάξει απο το παράθυρο, μας απέμεινε μόνο το διαδίκτυο. Αν είναι να διαβάζουμε μυθεύματα και τις 'προβλέψεις' του καθένα καήκαμε! Η συγκεκριμένη εφημερίδα μάλιστα μας είχε πει οτι το Νοέμβριο του 2011 θα είχαμε πόλεμο στην Ελλάδα. Δόξα τω Θεώ τη γλιτώσαμε! Θα μας πηγαίνουν μήνα-μήνα το 2012? Επιπλέον η olympia.gr αποκάλυψε οτι η συνέντευξη του Κισινγκερ ήταν ψεύτικη, τις προβλέψεις των Μάγια γιατί θα πρέπει να τις λάβω υπόψιν μου? Έχουν προβλέψει κάτι στο παρελθόν το οποίο επιβεβαιώθηκε και πρέπει τώρα να τους πιστέψω? Αυτά και άλλα πολλά για να μην μακρυγορώ. Ας επικεντρωθούμε στο πρόβλημά μας που λέγεται Χούντα αυτή τη στιγμή και για το πώς θα απελευθερωθούμε απο αυτήν και όλα τα άλλα είναι θέλημα Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση στον Ανώνυμος
    15 Ιανουαρίου 2012 5:51 μ.μ.

    Δεν ήταν ψεύτικη, δημοσιεύτηκε όντως και ιδού το λίνκ
    http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @HEKTOR
    Οσα λες ειναι βλακείες και το μονο που κάνεις ειναι να παραπλανείς τον κοσμο.Κοινώς EPIC FAIL....
    Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μιλας με ημερομηνιες που αναφέρεται ο π.Μαξιμος-Αυτός δεν είπε οτι θα γίνουν όλα αυτά αυτές τις ημερομηνίες?Ναι ναι αυτός ειναι μην το αρνείσαι....(Επισης-Μην ασχολείστε με τον π.Μάξιμο ειναι παπαρολόγος και εχει διωχτεί επίσης απο την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου)
    Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά ο λόγος του θεού τότε μπορείτε να δείτε εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo
    http://www.youtube.com/watch?v=xsJYLaMv8mc&feature=related
    Δεν μιλάω εγω στα βίντεο αυτά να πω τις παπαριες μου αλλά 2 αγιοι ανθρωποι
    Και ξέρετε ποια είναι η διαφορά απο τον HECTOR?
    Οταν τον ρωτάνε το Γέροντα Ιωσήφ στο πρώτο βιντεο πότε θα ξανα έρθει ο Κύριος μας να αναπλάσει τα σύμπαντα ο Αγιος ανθρωπος αυτός λέει με μια ταπεινοτητα στην κυρία που τον ρώτησε οτι :
    Την Ακρίβεια του χρόνου Κόρη μου ποτέ ο θεός δεν μας την δίνει
    Αρα με αυτά τα απλά που μάθαμε στο δημοτικό μπορούμε να καταλάβουμε ποιον αξίζει να πιστεύουμε Σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι..Θελουμε να πιστεύουμε εναν ο οποιος δίνει ημερομηνίες και το παίζει προφήτης ή θέλουμε να πιστεύουμε τα λόγια Αγίων ανθρώπων?Αν ο HECTOR(Και ο κάθε HECTOR) βάζει τον εαυτό του πάνω απο αγίους εγω πάω πάσο..
    Να πιστεύετε στον Θεό και να μην σας νοίαζει τίποτε αλλο.Να είστε πάντα δίπλα στο Κύριο μας και όλα καλά θα πάνε...

    ps...Επίσης αν βάλεις κάτω τις ημερομηνίες που μας δίνει ο HECTOR με όσα λέει ο π.Ιωσήφ δεν ταιριάζουν..Δοξα το θεο μαθηματικά ξέρω...Αντε και αρκετά ασχολήθηκα..NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    ps2.Ευχαριστώ το blog για την δυνατότητα που είχα να εκφράσω την αποψη μου και συγνώμη για κανα 2 -3 βρισιές
    ps3.Μην ξαναπεριμένετε απαντηση μου...Δεν εχει λογο δεν ασχολουμαι και πολυ με blogs αν και εύχομαι καλη συνέχεια στο παιδι που το έχει
    ps4.Καλο μεσαίωνα στα Orc Που πιστεύουν σε παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ .
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ
    < ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ
    ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ > . ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    < Η ΓΕΝΕΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΜΟΥ , ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ.>
    ΣΗΜΕΙΩΣΕ , ΟΜΩΣ , ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1967 ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ .
    ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΕΑ ?
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑ-
    ΠΙΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑ-
    ΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ .
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ,
    ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ Η ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ
    ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΚΟ-
    ΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ¨*ΘΕΩΡΙΕΣ* ΟΠΩΣ
    ΛΕΣ . ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ , ΟΜΩΣ , ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΙΣ
    ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωπα ωπα:)
    ΤΟ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ .
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ
    < ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ
    ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ > .
    Αυτό δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτά που είπες πριν?
    Μαλλον κωλοτούμπα μου μυρίζει
    Εσυ πριν έδινες ημερομηνίες και έλεγες ποτε θα γινει τι...Και σου είπα...Μαλλον διαβάζεις λάθος ανθρώπους οπως αυτό ο τραγόπαπας ο π.Μάξιμος που βγαίνει και σπέρνει τρόμο και λέει μαλακίες...Αλλά τελικά χάθηκε και αυτός
    ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    < Η ΓΕΝΕΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΜΟΥ , ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ.>
    Αμα μας έδινε χαρακτηριστικά την γενιά οπως λες οι Αγιοι που προανέφερα θα μας έλεγαν ομως οπως εγραψα πριν στα λεγόμενα του π.Ιωσηφ:ην Ακρίβεια του χρόνου Κ ποτέ ο θεός δεν μας την δίνει
    Εσύ μιλησες με ημερομηνίες και με γενεές...Μαλλον συνεχίζεις να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να καταλάβει αυτά που Αγιοι πατέρες δεν
    Οσο για τις καταστάσεις ναι εχεις απόλυτο δικιο και δεν ντρέπομαι να το πω...Πραγματικά προσπαθουν να μας γαμήσουν απο ένα εκατομύριο μεριές..Ουτως η άλλως πάντα αυτό θέλανε να κάνουν στους Χριστιανούς Ορθοδόξους.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
    Και γω χαίρομαι γιατι μέσα απο το διάλογο γινόμαστε καλυτεροι και σε ευχαριστώ για αυτό τον διάλογο....
    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ , ΟΜΩΣ , ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΙΣ
    ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΕΣ .
    Δεν εξασκώ τις γνώσεις μου σε υβρεολογίες αλλα κουράστηκα να διαβάζω παπαριες....As simple as that:)

    Α και κάτι άλλο.Αν και είπα να μην ξανα απαντήσω το έκανα..Πλεον ομως δεν θα το κανω γιατι πολυ απλα δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα..Εξακολουθώ να πιστεύω αυτά που είπα πριν και να λέω οτι το μονο που χρειάζεται ειναι πίστη στο Κυριο ημών Ιησού Χριστό και όλα θα πάνε καλα...

    ps.Το ξερω οτι το να βρίζεις δεν σε κάνει καλύτερο ανθρωπο αλλά καμμιά φορά όλων φεύγει καμμια βρισιά..Ειναι μαλακία το ξέρω...Αλλά life is life:)
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Η ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΠΙΘΑΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΠΛΟΥΤΟΣ). ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ 'ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ' ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ (Ο,ΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ, ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ. ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ανώνυμο 10:40 μ.μ.
    Εντάξει, σε καταλαβαίνουμε τι θέλεις να κάνεις. Αλλά, επειδή είσαι προφανώς αγράμματος, σου λέω πως δεν υπάρχει χριστιανικό έθνος. Το καταλαβες; Ο χριστιανισμός είναι θρησκεία. Τα αποκυήματα της φαντασίας σου καλό θα είναι να τα τακτοποιείς, τουλάχιστον ορθολογικά. Όσο για τα υπόλοιπα, σου εύχομαι, άντε και καλό Όλυμπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας παρακαλώ, σταματήστε να προσβάλλετε ο ένας τον άλλον. Εάν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο επί του θέματος της ανάρτησης, είναι προτιμότερο να μην περνάτε σε ύβρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί Κωνσταντίνε , διέγραψες τόν Ελληνικό Αιθέρα ,και παραμενει o HEKTOR τί σημαίνει αυτό , είστε συνεταιράκια , αυτό είναι απαράδεκτο , θά προβάλεις πάλι τόν Ελληνικό Αιθέρα η θα διαγράψεις τόν HEKTOR , επιτέλους να υπάρχει κάποια ισονομία ,και όχι να προβάλονται οι Ιουδαίοι έναντι τών Ελληνων ,,,,
    Είσαι απαράδεκτος εάν δε΄ν μπορείν να κρατήσεις ισοροπίες , κλειστο το μαγαζί !!!!!!

    Να δημοσιευθεί η Παρατήρηση.
    Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]