Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνος Καμμένος: «Να πάψει η ομερτά της σιωπής»


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος μιλάει για όλα αυτά που καταλογίζει το τελευταίο διάστημα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Σε αυτήν αναφέρεται αναλυτικά στην πώληση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «που κατά διαβολική σύμπτωση έγινε την περίοδο που ο πρωθυπουργός έκανε το περίφημο διάγγελμα στο Καστελόριζο».

Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου που η αξία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη;

Ποιοι κέρδισαν μέσα σε μια μέρα 22 δις ευρώ; …



Γιατί η Βουλή των Ελλήνων αρνείται, κατά παράβαση των κανονισμών, να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα του βουλευτή Π. Καμμένου αλλά και άλλων βουλευτών;

Τι λέει ο Πάνος Καμμένος για τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκο Παπανδρέου;

Εργάζεται σε εταιρεία που αγόρασε τα ασφάλιστρα κινδύνου; Θα μπορούσε η εταιρεία να έχει εσωτερική πληροφόρηση;

Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ξετυλίγει το κουβάρι με το οποίο φαίνεται ήδη να ασχολείται και η Δικαιοσύνη αλλά το θέμα είναι να απαντήσουν αυτοί που θίγονται.

Πάνος Καμμένος: Παραδίδουν τη χώρα, ερημώνουν τα νησιά

Όπως υπογραμμίζει, πρόκειται για κίνηση που "οδηγεί στην ερήμωση των μικρών νησιών, ικανοποιεί τους Γερμανικούς τουριστικούς οργανισμούς που θέλουν να μετατρέψουν το Αιγαίο μας σε all inclusive νησιά" και "καταργεί την υφαλοκρηπίδα που συνδέεται με την ύπαρξη οικονομικής ζωής".

Απευθυνόμενος μάλιστα στους εμπλεκόμενους στο θέμα πολιτικούς παράγοντες, ο κ. Καμμένος τους θέτει τα εξής ερωτήματα:

"Άδωνη αντί ένα έργο σε κάθε νησί που ανακοίνωσες βάζεις λουκέτο;

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θέλατε να πάρουμε και τα άλλα νησιά ψηφίζετε την κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

ΥΠΕΘΑ γι' αυτό ακύρωσες τα Θεοφάνια στη Μεγίστη;".

Ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλει επίσης συνέντευξη Τύπου, την οποία θα παραχωρήσει τη Δευτέρα στο ιστορικό κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής, στη Μυτιλήνη.

Την ίδια κρίσιμη στιγμή σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Βόρεια Ελλάδα, η απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να καταργηθεί η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης. (διαβάστε περισσότερα εδω..)

Τι λέει για την άφιξη του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών

Σε άλλη ανάρτηση στο Facebook, o ανεξάρτητος βουλευτής υπογραμμίζει ότι "την ώρα που με καθοριστικά στρατηγικές κινήσεις, ευθείες οικονομικές προτάσεις, ενεργειακά και αμυντικά σε κοινή γραμμή ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ μας φωνάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, η κυβέρνηση Παπαδήμου - Goldman Sachs περιμένει τον εκπρόσωπο των ευρωπαίων τοκογλύφων Βεστερβέλε να παραδώσει την χώρα με την στήριξη 3 κομμάτων. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ".




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι κ. Καμμενε . Αν και κατοπιν εορτης , ορθως ομιλης .
    Ελαφρυντικα , θα σου ειναι , οι Αληθειες που λες .

    Αλλα εγω πχ , που ειμαι απο δεξια οικογενεια , και ψηφισα ΜΟΝΟ μια φορα τα μαντρια σας , το '81 , πασοκ . Ημουν 21 χρονων . Τωρα ειμαι 50 .
    Διοτι εκαταλαβα απο πολυ νωρις , οτι ειστε ψευτες ,κλεφτες , και προδοτες .

    Ειχα 100% δικιο , οπως και εσυ , μας λες .
    Η φυσικη απορια μου ειναι γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ δεν μας ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ .
    Την διαλυση μας την "δουλεψατε" κρυφα απο τα ματια μας , καλυπτοντας τις βρωμιες σας εναλαξ , το ενα μαντρι , το αλλο και τα παραμαγαζια ,( δεξια και αριστερα ) μαζευαν τις απωλειες . Μην τυχων και καταλαβουν τιποτα τα προβατα-κουκια σας . Μην τυχων και μεινουν εξω απο την στανη και γινουν οι 300 του Λεωνιδα .
    Οχι εσας τους 300 +1 εφιαλτες , επι 11 "κυβερνησεων " .

    Γιατι λοιπον δεν μιλουσες , εσυ , τοσα πολλα χρονια που ησουν μεσα στο βουρκο της Λερναιας Υδρας ; Δεν ειχες καταλαβει τιποτα ; Δεν ηξερες ποιοι ειναι οι παπανδρεου ; Δεν ειχες δει την βρωμια του μαντριου σου ;
    Ρητορικες οι ερωτησεις , φυσικα .

    Αλλα μπραβο σου , που βρηκες την δυναμη σε αυτες τις μαυρες μερες κατοχης , (που ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ φερατε), και επιτελους μιλησες !
    Ετσι , εμεις ,οι λιγοι που σας ξεραμε και προσπαθουσαμε να σας ξεσκεπασουμε , δεν ειμαστε πλεον και τοσο γραφικοι.

    Η ΠΑΤΡΙΣ δεν ειναι αγνωμων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]