Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνικά μιλούσε ο Ραούφ Ντενκτάς τις τελευταίες του στιγμές


Το ομολογεί η ίδια η οικογένειά του!
Έβγαινε η μαύρη ψυχή του και μιλούσε… Ελληνικά


Μάθατε ότι έφυγε από τη ζωή ο Ραούφ Ντεκτάς… Εκείνο ίσως που δεν έγινε γνωστό είναι ότι ο τουρκοκύπριος ηγέτης σύμφωνα με την οικογένεια του σε κάποια φάση άρχισε να μιλά ελληνικά και να λέει κάποια πράγματα που κανένας δεν καταλάβαινε και όλοι του ζήτησαν να μιλά τουρκικά ή Αγγλικά για να τον καταλαβαίνουν.

Λέτε την ώρα που έβγαινε η ψυχή του να είχε τύψεις; (Cretalive).

Μολυσμένα όντα, που νομίζουν ότι γλίτωσαν τη Νέμεσι λόγω της επίγειας ισχύος…

Και όμως, αυτά που πέρασε ο Ντενκτάς όταν ξεψυχούσε, θα είναι παράδεισος μπροστά σε αυτά που θα περάσουν οι Ελληναράδες συνεργάτες του. Οι Εφιάλτες, οι Ιούδες του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας.

Αλλά και οι γενίτσαροι του σήμερα, που τους έχουμε πλούσια νέα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Τον περιμεναν οι αδικοσφαγμενοι Ελληνες και θα προσπαθουσε ο αθλιος να δικαιολογηθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας είχαν κανα μαγνητόφωνο να τους λέγαμε εμεις τι έλεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΓΟΛΟΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
    ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στον Σολωμό αναγκαστικά Ελληνικά θα μιλαει περνωντας την πορτα του κατω κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΟΧΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, Σ' ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΊΤΕ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΊΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε στην κόρη του που ήταν δίπλα του να πει στον Χριστόφια και τους Ελληνοκύπριους ηγέτες ότι η ΤΔΒΚ κάποτε θα αναγνωριστεί διεθνώς.Επίσης κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό είναι ότι χρησιμοποίηθηκε χώμα απο την Τουρκία στην ταφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]