Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανό καρναβάλι με θέμα την… κηδεία της Ελλάδας!


"Κηδεύεται" η Ελλάδα στο καρναβάλι της Βέβτσανης. Αυτή ήταν η «Καλή Είδηση» του καρναβαλιού που τοιχοκολλήθηκε σε κολώνες της πόλης, την οποία επισκέπτονται χιλιάδες άτομα τις ημέρες αυτές.
Η Ελλάδα αναγράφεται ως «Hell Ass» και… γεννήθηκε το 1831 με «Πρωτόκολλο του Λονδίνου» και πέθανε το 2011 με «Απόφαση της Χάγης», κηδεύεται στις 13-14 Ιανουαρίου…

Η συγκεκριμένη είδηση, πέρα από μακάβρια, διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών υποκουλτούρας και εθνικισμού, ενώ είναι σαφές πως η υλοποίηση της ιδέας για «κηδεία της Ελλάδας» βρήκε πρόσφορο έδαφος στην κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, που προσπαθεί να εφευρίσκει τρόπους πρόκλησης ενώ θα έπρεπε να προβληματίζεται για το πως θα μπορούσε να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Δυστυχώς, οι «ενέσεις εθνικισμού» και ακραίων ενεργειών, δίνουν το σαφές στίγμα της πολιτικής θέσης και στάσης των Σκοπίων. Πέρα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα, ίσως οι πολιτικοί της ΠΓΔΜ θα έπρεπε να αναλογισθούν πως είναι πολύ εύκολο να σπέρνεις μίσος, αλλά είναι επίσης γνωστό πως θα θερίσεις – εισπράξεις τρόμο. Η ποδηγέτηση ενός λαού και η μέσω προπαγανδιστικών μηχανισμών γαλούχησή του σε ιστορικά ψεύδη, δεν μπορεί να διαρκέσει εσαεί. Και όταν ο λαός μαθαίνει την αλήθεια, τότε είναι γνωστός ο τρόπου που τερματίζονται τα πολιτεύματα και οι κυβερνήσεις που τον κορόιδεψαν. Και αυτό είναι κάτι που προφανώς ο Νικολά Γκρούεφσκι αγνοεί…

Το σημαντικό στοιχείο της συγκεκριμένης είδησης βρίσκεται στον γεωγραφικό χώρο όπου συνέβη η πρόκληση. Η πόλη Βέβτσανη βρίσκεται στα νοτιοδυτικά σύνορα της ΠΓΔΜ με την Αλβανία και κατοικείται σχεδόν στο σύνολό της από Αλβανούς. Και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό στοιχείο για την Ελλάδα, αφού η κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει να επαναπροσαρμόσει την πολιτική της (αν ποτέ είχε σχεδιάσει οποιαδήποτε πολιτική) απέναντι στον Αλβανικό εθνικισμό. Δυστυχώς, τόσο κατά τα φαινόμενα όσο και κατά τα γενόμενα, η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου δείχνει να απομακρύνεται από οτιδήποτε δεν πωλείται από την Ελλάδα. Βλέπετε, οι πολιτικοί ταγοί της πατρίδας μας, εδώ και καιρό έχουν χαρίσει την εθνικοφροσύνη τους και έχουν απομακρυνθεί από την λέξη πατρίδα (και από πολλές άλλες, όπως π.χ. Μακεδονία), αφού έτσι επιτάσσει η θολοκουλτούρα και ο νεοταξισμός στον οποίο έχουν εμποτισθεί.


Πληροφορίες και φωτογραφίες από το ιστολόγιο Εχέδωρος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αυτό το εκτρωμα "κρατος" ειναι κλασικο παραδειγμα της δυναμης της προπαγαντας .
    Οι δυστυχεις πιστεψαν οτι εχουν ριζες Αθανατων!

    Τι σχεσεις μπορει να εχει το αρχαιοτερο Εθνος με τους γυφτους σλαβους , που νομιζουν οτι μας κηθευουν ;
    Κατ' αρχας , δεν ειναι καν κρατος . ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ειναι και ειναι θεμα χρονου να διαλυθη και εξαφανιστη .

    Επειδη βρεθηκαν γραικυλοι προσκυνημενοι και απατριδες απεναντι τους , δεν σημαινει οτι εγιναν και κρατος , με τις αμερικανοεβραιίκες πορδες και παρλαπιπες .
    Μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση μπορει να τους απομονωση με μια κινηση του μικρου δακτυλου .

    Απειλη ομως ειναι οι κατσαπλιαδες ασιατες μογγολοι Αλβανοι και τα ρεμαλια τα ρεμπελα , που μας εφεραν οι προσκυνημενοι ανθελληνες .

    Εχουμε προδοθη και ειμαστε μονοι μας , σαν την καλαμια στον καμπο .
    Αλλα εχουμε το Δικαιο με το μερος μας και ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ , μιση το αδικο και ψεμα .
    Αν τον καλεσουμε , διπλα μας θα ειναι στην μαχη των μαχων που αναγκαστηκα , θελοντας και μη , ο Ελληνας θα δωση .
    Δεν εχουμε οικονομικο προβλημα .
    Το προβλημα μας ειναι ηθικο . Η πνευματικη μας ερημος ειναι η αιτια των "κακων" που μας βρηκε . Αλλα που εμεις σπειραμε τους σπορους τους κακους και τους καλλιεργησαμε επιμελως !
    Ειναι καιρος νομιζω να μετανοϊσουμε . Αυτος ειναι ο μονοδρομος και οχι αυτα που μας λενε .

    Επιστροφη στις Αθανατες ριζες μας και οι γυφτοσκοπιανοι και οι κατσαπλιαδες και οι μογγολοι Τουρκοι , αλλα και οι βαρβαροι δυτικοι , θα ντρεπονται να μας κοιταξουν .
    Και οταν δειλα δειλα θα μας κυττουν θα βλεπουν ΗΜΙΘΕΟΥΣ . Και οχι σαπισμενα μυαλα ραγιαδων με προσταριδες τους προδοτες ανθελληνες και ορκισμενους εχρους μας .

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ , ΤΑΧ'ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ'ΑΜΕΙΝΟΝ .

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή θα συνιστούσα. Πίσω από την εκτύπωση τέτοιων γελοίων "μνημόσυνων", πίσω από τις "εκδηλώσεις" και πίσω από τη διάχυση των ειδήσεων αυτών βρίσκονται δυνάμεις που επιδιώκουν την περαιτέρω "βαλκανιοποίηση" των Βαλκανίων, μέσω βίαιων συρράξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλέποντας την εικόνα....
    τι να σχολιάσεις και τι να πει κανείς.....?
    τι διάλογο να ανοίξεις μαζί τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρναβάλι είναι, μην τους παρεξηγείτε τους ανθρώπους. Τα παιδάκια προσπαθούν στο καρναβάλι να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους. Ντύνονται βασίλισσες, ιππότες, μπάτμαν και για μια μέρα αισθάνονται ήρωες! Τα ακομπλεξάριστα παιδιά ντύνονται κλόουν, μεθυσμένοι, περίπτερα και ζητιάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]