Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πολίτες φταίνε -που τους επέλεξαν- και πρέπει να τιμωρηθούν


Γράφει ο Παν. Γ. Γεωργόπουλος
Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.


Μπήκαμε αισίως στο 2012, για μας, τους πολίτες της Ελλάδας, δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα, η προηγούμενη κυβέρνηση, αποφάσισε και η εγκάθετη συνεχίζει την ίδια πολιτική, εμείς φταίμε για την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας. Όχι όμως όλοι, στο απυρόβλητο μένουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι φοροκλέπτες, οι απατεώνες, αυτοί έχουν ασυλία, είναι οι ορθοστάτες αυτού του «διεφθαρμένου και αναξιόπιστου κράτους», όπως είχε «διαφημίσει» την Ελλάδα στο εξωτερικό, ο πρώην πρωθυπουργός. Εμείς λοιπόν φταίμε και πρέπει να τιμωρηθούμε.

Οι ποινές για την τιμωρία μας;

α. Έχεις σπίτι, για το οποίο έχεις πάρει δάνειο, ή στο άφησαν κληρονομιά οι γονείς σου; θα πληρώνεις αντί για ενοίκιο, φόρους για πάντα, αλλιώς θα σου κόψουν το ρεύμα, το νερό, και αν δε πληρώσεις θα στο πάρουν τελικά. Και αν είσαι άστεγος και πεινασμένος, μη φοβάσαι δικαιούσαι μια κουβέρτα και ο πρωθυπουργός θα τρώει μαζί σου μια φορά το χρόνο, (και θα αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, Παπαδήμος)

β. Έχεις αυτοκίνητο; κακώς, θα το πληρώνεις για πάντα (ακόμα και αν έχει μηδενική αξία μεταπώλησης), αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο και αν είχες την ατυχία να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού την πάτησες, η εισφορά είναι η ίδια, τα τεκμήρια διαβίωσης (καινούργιο φρούτο) τα ίδια, ανεξάρτητα αν η αγορά του αυτοκινήτου είναι 10.000 ή 100.000 ευρώ .

γ. Έχεις δουλειά; δεν είναι σωστό, θα απολυθείς, θα τεθείς σε εργασιακή εφεδρεία, θα μειωθεί ο μισθός σου στα όρια της εξαθλίωσης, δε τους νοιάζει πως θα περνάς.

δ. Είσαι συνταξιούχος; η σύνταξη για την οποία έχεις υποστεί κρατήσεις, θα καταβαραθρωθεί, να πας στα συσσίτια της Εκκλησίας, αν είσαι όμως κάτω των 55 δυστυχία σου, περίμενε το εκτελεστικό απόσπασμα.

ε. Συνεπής φορολογούμενος; Θα πληρώνεις φόρο αλληλεγγύης και για τους μεγαλοοφειλέτες, τους φοροδιαφεύγοντες, που τους καλύπτει το κράτος. Παράδειγμα η PROTON BANK και αυτοί που έχουν μεταφέρει τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Θα πληρώνεις συνέχεια και αν δεν πληρώσεις, δε πειράζει, σε περιμένει η «στενή». Τελικά θα μας πει κάποιος που πάει ο φόρος αλληλεγγύης;

στ. Είσαι άρρωστος, ηλικιωμένος; Δε σου αναγνωρίζω περίθαλψη, δε σου χορηγώ φάρμακα, δε θα έχεις γιατρό, για να μας αδειάσεις τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα.

ζ. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Φταις για την κατάντια του έθνους, ταλαιπωρείς τα υπόλοιπα 10.000.000 έλληνες, αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 1.000.000 και ακαμάτες, σύμφωνα με τον πρώην και νυν Υπουργό Υγείας (τελικά τους μέτρησε κανένας;).

η. Είσαι ταξιτζής, φαρμακοποιός, ιδιωτικός υπάλληλος, φορτηγατζής κλπ, φταις για την χρεωκοπία του Κράτους, πρέπει να γεμίσει ο τόπος φαρμακεία, φορτηγά, ταξί και να κλείσουν όλα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις, για να ξελασπώσει το Κράτος.

θ. Έχεις παιδιά στο σχολείο; Κρίμα. Τέλος τα βιβλία. Θα πληρώνεις γι’ αυτά, την θέρμανση του Σχολείου για όλα.

ι. Είσαι στρατιωτικός, αστυνομικός (εκτός των ΜΑΤ που είναι «υπερπαραγωγικοί»), πυροσβέστης, λιμενικός; είσαι αντιπαραγωγικός, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην και νυν Αντιπροέδρου Β΄.

ια. Είσαι πολύτεκνος; Θα πληρώνεις περισσότερους φόρους, μειώνεται και το αφορολόγητο, για να καταλάβεις το λάθος σου. Ποιος να σκεφτεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, έχουμε τους λαθρομετανάστες θα μας το λύσουν αυτοί.

Ιβ. Είσαι άνεργος; Κακό του κεφαλιού σου. Έτσι και αλλιώς τους φόρους δεν τους γλυτώνεις.

ιγ. Είσαι Έλληνας πολίτης σου απαγορεύω τις συγκεντρώσεις, η καλύτερα έλα και τα θα τα πούμε ένα χεράκι, αν είσαι όμως λαθρομετανάστης έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις (ακόμα και να κυνηγάς με παλέτες και πέτρες τα ΜΑΤ).

ιδ. Μένεις σε παραμεθόρια περιοχή; Δε θα έχεις καράβι να ταξιδεύεις, σχολεία, ρεύμα, νερό και θα πηγαίνεις να ψωνίζεις σε άλλες χώρες.

ιε. Ζεις; Ακόμα να πεθάνεις;

Μας έχουν στοχοποιήσει, εμείς φταίμε, όχι οι κυβερνώντες (πριν και τώρα), είναι ανεύθυνοι, δε γνωρίζουν τίποτα, ότι έκαναν (λάθη επί λαθών), το έκαναν για το καλό μας. Και αφού μας εξαθλιώσουν, μας λένε ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε και τη ΔΕΗ να μη χρεοκοπήσει, αυξάνοντας τα τιμολόγια κατά 10% (πάλι εμείς).

Τι έγινε τώρα με την κυβέρνηση Παπαδήμου; Απλά απενοχοποιούνται τα συμμετέχοντα κόμματα, η μόνη ανακοίνωση π.χ. που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία για τα νέα τεκμήρια είναι, ότι εμείς δεν ψηφίσαμε αυτά τα νέα μέτρα το ΠΑΣΟΚ τα ψήφισε, τελικά σε για ποιο λόγο συμμετέχει σ’ αυτήν την κυβέρνηση; Ποιος θα μιλήσει για το ξεπούλημα των τεσσάρων AIRBUS; Έτσι τελικά θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία;

Θα μάθουμε τελικά μετά από 8 χρόνια, από αυτούς τους αχρείους, που μας έπεισαν ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν το παν για την Ελλάδα, θα της έδιναν ώθηση στον τουρισμό, ένα νέο ξεκίνημα, κλπ, πόσο στοίχισαν και ποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια; Τελικά το μόνο που μας έμεινε, είναι οι επιγραφές που οδηγούν στους καταρρέοντες αθλητικούς χώρους.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» είπε ότι «ένα ποσοστό 2% με 3% του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας οφείλεται στο κόστος των Ολυμπιακών αγώνων, θα μπορούσαν να έχουν γίνει με πολύ μικρότερο κόστος». Κανονικό πάρτι δηλαδή, δεν είδα όμως να συγκινείται κανένας, ποιος να μιλήσει και τι να πει.
Ως πότε θα πληρώνει ο λαός τις αβλεψίες και την ανικανότητα των κυβερνήσεων; Πότε θα μπουν οι κλέφτες φυλακή;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άφαντος. Αλλά όχι, εμφανίστηκε αφού γύρισε από τη Γερμανία όπου πήγε να δει την οικογένεια του, (μετανάστης στην Ελλάδα είναι;). Και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις! «Γίνεται πόλεμος στον Παπαδήμο. είπε Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μη γίνονται αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη!» (απαγορεύεται η κριτική) και εμφανίστηκε αισιόδοξος!, για την πορεία της χώρας λέγοντας, ότι τα οικονομικά στοιχεία που έχει υπόψη του, δείχνουν ότι είναι καλύτερες οι συνθήκες για την αντιμετώπιση της κρίσης (αν είχα και εγώ το μισθό του τα ίδια θα έλεγα). Άξιος λοιπόν ο μισθός του.
Βέβαια συνεχίζεται και η τρομοκρατία με την επιστροφή στη δραχμή. Τι λένε οι τρομοκράτες;

«Θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω αν βγούμε από το ευρώ!» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Β. Ράπανος.
«Θα μας έφερνε 50 χρόνια πίσω το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή» τόνισε ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας. «Θα είναι καταστροφή. Η κρίση χρέους θα γίνει συναλλαγματική κρίση. Η Ελλάδα θα σταματήσει να λειτουργεί».
«Δραχμή σημαίνει επιστροφή στο ’50» (60 χρόνια πίσω) Γ. Προβόπουλος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και προειδοποιεί για σοβαρές ελλείψεις σε βασικά είδη και υποτίμηση έως 70%.

Τελικά εσείς που ορίζετε τις τύχες μας είστε ανίκανοι, ηλίθιοι, εκτελείτε κάποια αποστολή; ή μας περνάτε για βλάκες; Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, ούτε για το πως θα μας τρομάξετε, είκοσι, πενήντα, ή εξήντα χρόνια κύριοι; Συνεννοηθείτε τελικά, για το πόσο και για να σας βοηθήσω ο κόσμος θα τρομάξει πιο πολύ αν του πείτε εκατό χρόνια. Αυτό να μας πείτε. Μπορείτε να μας πείτε τουλάχιστον με το ευρώ πόσα χρόνια θα γυρίσουμε πίσω να δούμε τη διαφορά; Τι μας περιμένει άραγε μ’ εσάς που έχουμε μπλέξει.

Οι κυβερνήσεις με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, βγάζουν μίσος στους πολίτες. Ενοχοποιούν πάντα τους ίδιους και τους ίδιους. Αφού όλοι παραδέχονται ότι τα μέτρα που εφάρμοσαν μέχρι σήμερα δεν απέδωσαν γιατί τα συνεχίζουν; Μετά από τόσους φόρους και τόσα μέτρα που έπληξαν τους πολίτες, ο Αν. Υπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης δήλωσε στη Βουλή. Αδυναμία να εκτιμήσει το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης για το 2011 και είναι ακόμα στη θέση του και μείς τον ακούμε.

Τελικά ας το πάρουμε απόφαση, μας κυβερνούν εγκάθετοι, ψεύτες, απατεώνες και υποτελείς, που έχουν βάλει σκοπό την τελική απαξίωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, για να μας ξεπουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές στους δανειστές μας. Και εμείς τους ανεχόμαστε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]