Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ετοιμάζει η Νέα Τάξη για το έτος 2O12...


  • Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς
Και να που φτάσαμε λοιπόν στο σωτήριον έτος 2012. Σε ένα χρόνο από τώρα θα ξέρουμε τι πραγματικά θα γίνει το 2012.

Όλο το θέμα με το 2012 ξεκίνησε με την ανακάλυψη του ημερολογίου των Μάγιας. Οι Μάγιας, ένας μυστηριώδης λαός της κεντρικής Αμερικής, πάντα γοήτευαν τους ερευνητές. Οι Μάγιας υπήρξαν ένας λαός που δημιούργησε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία. Οι πυραμίδες του Γιουκατάν, η Τσιτσέν -Ιτζά, η ιερή πόλη των Μάγιας οι χαμένες πόλεις θαμμένες μέσα στην ζούγκλα, πάντα γοήτευαν τους ερευνητές.

Οι Μάγιας είχαν εμμονή με τον χρόνο. Ο χρόνος ρύθμιζε τα πάντα στην ζωή τους. Είχαν τρία ημερολόγια ένα καθημερινό ένα θρησκευτικό και ένα τρίτο το οποίο αφορούσε μακρές ιστορικές περιόδους. Οι γνώσεις των Μάγιας γύρω από την αστρονομία είναι εντυπωσιακές και αποτελεί ακόμα ένα άλυτο μυστήριο το πως ένας λαός που δεν γνώριζε τον τροχό και δεν είχε αναπτύξει ακόμα την γραφή (χρησιμοποιούσαν ιερογλυφικά) μπορεί να έχει τόσο ακριβή ημερολόγια και φυσικά να οικοδομεί τέτοια εντυπωσιακά χτίσματα.

Το ημερολόγιο γύρω από το οποίο έχει γίνει ο θόρυβος είναι το τρίτο. Το τρίτο ημερολόγιο των Μάγιας ήταν ένα ημερολόγιο μακράς περιόδου και το χρησιμοποιούσαν για να προβλέπουν την ιστορική εξέλιξη. Η βασική ιδέα των Μάγιας είναι ότι κάποια γεγονότα επαναλαμβάνονται μέσα στο ρεύμα του χρόνου αενάως. Σύμφωνα με το ημερολόγιο τους, ο κόσμος ή τουλάχιστον αυτή η εποχή ξεκίνησε στις 11-8-3114. Τότε ξεκινάει και το ημερολόγιο των Μάγιας. Για τους Μάγιας ένας χρόνος ήταν ένα τούν, είκοσι χρόνια κάνανε ένα κατούν και είκοσι κατούν δηλαδή περίπου τετρακόσια χρόνια κάνανε έναν Μπακτούν.

Ολόκληρο το ημερολόγιο αποτελείται από δεκατρία Μπακτούν η 5.125 έτη. Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας το δέκατο τρίτο Μπακτούν τελειώνει στις 21 12 2012. Τότε κλείνει ο κύκλος των 5.125 ετών και σύμφωνα με την κοσμοθεωρία των Μάγιας το σύμπαν αλλάζει επίπεδο ενέργειας και αλλάζει εποχή.

Τι θα συμβεί λοιπόν με το δεκατοτρίτο Μπακτούν;
Τι θα φέρει η 21 12 2012;

Υπάρχουν πολλές θεωρίες γύρω από το θέμα του 2012.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ έστησε μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το 2012.
Κάποιοι εκεί στο Χόλυγουντ μυρίστηκαν χρήμα και εμπορεύτηκαν τον φόβο του ανθρώπου για το άγνωστο και την ανάγκη του να γνωρίζει το τι μέλλει να συμβεί και έστησαν μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω απ αυτό το θέμα. Ταινίες, βιβλία, αμφίβολου προελεύσεως ντοκιμαντέρ κλπ.

Οι νεοταξίτες χρησιμοποιούν και το 2012 σαν αφορμή για κοινωνική μηχανική. Καλλιεργούν εντέχνως και σκοπίμως τον φόβο, ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί (κάτι που μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση θα μπορεί να αντιμετωπίσει) ώστε να επιβάλουν τελικά την παγκόσμια κυβέρνηση -δικτατορία τους πάνω στην φοβισμένη ανθρωπότητα. Έχουν στήσει πολύ καλά το σκηνικό της μετάβασης σε μια ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ''.

Όλες οι ΝΕW AGE οργανώσεις ευαγγελίζονται εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες ότι μπαίνουμε σε μια "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ", την εποχή του υδροχόου, που θα ανατρέψει την παραδοσιακή τάξη του κόσμου για να έρθει μια "ΝΕΑ ΤΑΞΗ".
Ευαγγελίζονται επίσης ότι οι παραδοσιακές θρησκείες θα καταρρεύσουν υπό το βάρος των νέων ανακαλύψεων και μια "ΝΕΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" θα έρθει.

Όλα αυτά δένουν άριστα με το σκηνικό τρόμου που καλλιεργείται σχετικά με το 2012. Έτσι ο κουρασμένος άνθρωπος θα είναι έτοιμος να δεχτεί ως αναπόφευκτο και μοιραίο ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ του πλασάρει.

Πέρα λοιπόν από τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών, τους μετεωρίτες τον πλανήτη Νιμπίρου και τους θεούς που έρχονται ας δούμε τι πραγματικά σκοπεύουν να κάνουν οι νεοταξίτες...

1.Μια παγκόσμια σύραξη.
Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο άρθρο όλα είναι έτοιμα για επέμβαση στο ΙΡΑΝ και η Ρωσία με την Κίνα αναμένεται να απαντήσουν στην αδηφαγία των νεοταξιτών. Πρόσφατα απειλές που προέρχονταν από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, έκαναν λόγο ακόμα και για πυρηνική απάντηση της Ρωσίας... Η Ρωσία αυτή την στιγμή κατεβάζει στόλο στην Μεσόγειο μετά από πάρα πολλά χρόνια και το Ιράν ξεκινάει ασκήσεις στα στενά του Ορμούζ.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα προεόρτια του πολέμου στο Ιράν άρχισαν με την ανατίναξη στρατιωτικής βάσης στο έδαφος του Ιράν. Η Ιρανική κυβέρνηση κατηγόρησε ευθέως το Ισραήλ ότι κρύβεται πίσω απ αυτή την ενέργεια...

2. Παγκόσμιο οικονομικό ΚΡΑΧ ανάλογο του 1929-32.
Οι "οίκοι" δρουν ανεξέλεγκτα και πυροβολούν αδιακρίτως. Αυτή την στιγμή στοχεύουν την Ευρωζώνη, αλλά αύριο ποιος ξέρει; Ήδη οι οίκοι έχουν προειδοποιήσει ακόμα και την Κίνα για φούσκα στα ακίνητα...Πρόσφατα, γνωστός τραπεζίτης απόγονος της οικογένειας ROTHCHILD δήλωσε στο δίκτυο Bloomberg πως είναι ανάγκη να πάμε σε ένα παγκόσμιο νόμισμα.
Το σχέδιό τους είναι να οδηγήσουν την παγκόσμια οικονομία σε κατάρρευση και να δεχτούν όλοι έπειτα ως αναπόφευκτο γεγονός ένα παγκόσμιο νόμισμα. Γι αυτό τον σκοπό άλλωστε και συγκεντρώνουν χρυσό από παντού όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο.

3. Παγκόσμια κυβέρνηση.
Αυτό είναι το ποθούμενο των μυστικών εταιρειών που κυβερνούν τον κόσμο και εδώ και πολλούς αιώνες οργανώνονται γι αυτό. Όλα είναι έτοιμα. Μπορούμε δε να πούμε ότι η πρόβα τζενεράλε για την παγκόσμια κυβέρνηση που ευαγγελιζόταν και ο ΓΑΠ ήταν η σύνοδος της Κοπενχάγης και ο κλιματικός φόρος. Κυβέρνηση χωρίς νόμισμα και χωρίς φόρους δεν υπάρχει.
Δένουν ένα -ένα τα κομμάτια του παζλ...

4. Εμφάνιση μιας ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που θα επιβάλει ''από τα πάνω '' η Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Προς αυτό τον σκοπό δημιουργήθηκε το κίνημα του NEW AGE.Οι νεοεποχίτες θέλουν μια νέα θρησκεία που θα είναι ανάμιξη όλων των θρησκειών και θα εξαλείψει τις θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των εθνών. Αυτοί οι νεοεποχίτες είναι που κινούν τις διάφορες πανθρησκευτικές συνάξεις και συνπροσευχές που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και οι προσευχές που τελούνται σ’ αυτές τις οικουμενικές συνάξεις δεν έχουν καμιά σχέση με τον χριστιανισμό και είναι μάλλον παγανιστικής εμπνεύσεως. Σ αυτές τις συνάξεις που αποτελούν δημιούργημα των νεοεποχιτών συμμετέχει και ο δικός μας πατριάρχης.

5. ΒLUE BEAM PROJEKT
Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι φωνές ότι κάτι τρέχει με κάποια εξωγήινα σκάφη που έρχονται με απειλητικές διαθέσεις προς την ΓΗ. Ανεξαρτήτως του αν ευσταθούν αυτές οι ειδήσεις, καθώς και κάποιες περίεργες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εμείς γνωρίζουμε την ύπαρξη του συγκεκριμένου προγράμματος καθώς και ότι οι Νεοταξίτες θα παίξουν και αυτό το χαρτί... ίσως στήνοντας μια εικονική επίθεση εξωγήινων να χρησιμοποιήσουν τελικά τους εξωγήινους σαν απειλή που βεβαίως μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει.

6. Περισσότερη καταστολή και ψαλίδισμα των ατομικών ελευθεριών.
Άφθονη τρομοκρατία με επιθέσεις σαν κι αυτήν που είδαμε πρόσφατα στο Βέλγιο και λίγους μήνες πριν στην Νορβηγία. Αδιάφορο το ποίοι είναι οι δράστες και ποιά τα κίνητρά τους. Το βέβαιο είναι ότι οι νεοταξίτες θα χρησιμοποιήσουν την ''τρομοκρατία'' για να επιβάλουν την δικιά τους δικτατορία με κάμερες, βιομετρικούς ελέγχους και στο τέλος μικροτσίπ και στους ανθρώπους.

7. Πανδημίες.
Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο άρθρο οι νεοταξίτες έχουν επιβάλει στην επιστημονική κοινότητα της θεωρίες τους. Βασική τους ιδέα είναι η ανάγκη για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ο άνθρωπος είναι το μικρόβιο του πλανήτη. Θέλουν έναν πληθυσμό γύρω στο 1 δισ. (ίσως και πολύ λιγότερο…!)
Ο βραβευμένος ως επιστήμονας της χρονιάς2006 στις ΗΠΑ, Έρικ Πιάνα δήλωσε σε συνέδριο στο Τέξας ότι με έναν ιό τύπου Έμπολα θα γινόταν μια χαρά η δουλειά... Ακόμα και ο γνωστός σε όλους «φιλανθρωπος» Μπίλ Γκέιτς δήλωσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα εμβόλια για να πετύχουμε σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού...
Οι ιοί και τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν από τους νεοταξίτες ως μέθοδος για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και ως μέθοδος για την υπακοή της ανθρωπότητας στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Ίσως λοιπόν αυτές οι γιορτές και αυτά τα Χριστούγεννα να ήταν τα τελευταία του ελευθέρου κόσμου. Τα τελευταία πριν η ΝΕΑ ΤΑΞΗ επισκιάσει κάθε πτυχή της ζωής μας. Η μεγάλη επιτυχία των νεοταξιτών μέχρι τώρα είναι πως έχουν καταφέρει να περιθωριοποιήσουν τις φωνές της αντίστασης. Έχουν καταφέρει να κρατούν τον πολύ κόσμο μακριά από την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.
Έτσι οι άνθρωποι εξακολουθούν και βαδίζουν ανυποψίαστοι...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τι ειρωνία! Μόλις δυο χρόνια πριν όλα αυτά ήταν θεωρίες συνομωσίας - και για τους κυβερνώντες ακόμα είναι. Σήμερα υλοποιούνται σιγά σιγά ενώ η πλειοψηφία των πολιτών στο δυτικό κόσμο είναι ενήμερη. Οι κινήσεις των Νεοταξιτών γίνονται φανερά πια και ο κοινωνικός πόλεμος έχει κηρυχτεί. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον καθένα μας χωριστά γιατί η δύναμη είναι με το μέρος μας και δε χρειάζεται καν αγώνας, απλά να ακυρώσουμε την εξουσία τους με ανυπακοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα αὐτά εἶναι τά δεδομένα, ὅμως ὁ Κύριος τῆς Ἱστορίας εἶναι καί ὁ μοναδικός πού γνωρίζει τά μέλλοντα νά συμβοῦν. Αὐτοί προετοιμάζουν γιά τούς ἑαυτούς τους αὐτά (http://www.youtube.com/watch?v=nLiXep0rq9g&feature=related) καί γιά ἐμᾶς αὐτά (http://www.youtube.com/watch?v=1qSMVZtJj7o). Ὅμως αὐτό πού μετράει κυρίως δέν εἶναι τό πόσο θά ζήσουμε, ἀλλά τό πῶς. Ἡ κάθε στιγμή τῆς ζωῆς μας πόσο Χριστό γεύεται. Ἐκεῖ, νομίζω, εἶναι τό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]