Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τους σιχάθηκα…


  • Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Καταρχήν εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους Συνέλληνες, σε όλους όσους ακόμα χτυπάει η καρδιά τους ελληνικά. Διότι τελικά για να επιβιώσει κάποιος σε αυτή την χώρα πρέπει να έχει ατσάλινα νεύρα. Αυτά τα Χριστούγεννα ήσαν ομολογουμένως τα πιό μίζερα που έχει βιώσει ο Ελληνισμός από την μεταπολίτευση. Η αγορά δεν «τραβάει» κόσμο, οι καταστηματάρχες απελπίζονται, ο καταναλωτής αρκείται στα απαραίτητα, οι ζητιάνοι αυξάνονται, τα μαγαζιά με τις επιγραφές «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.
Κι εμείς; Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως αηδίασα.

Αηδίασα με την τηλεόραση που ο κάθε δημοσιογραφίσκος, ανάλογα με τις εντολές του εκδότη του, έχει ξεπουλήσει την συνείδηση του και παριστάνει τον αναλυτή προπαγανδίζοντας ότι θα μας σώσουν οι κυβερνώντες! Όσοι ακολουθούν αντίθετη ρότα-αντιμνημονιακή- ενώ αρχικώς έπιναν νερό στο όνομα του ΓΑΠ, έδω και μισό πλέον χρόνο προσπαθούν να λυτρωθούν στα μάτια του κόσμου ως αντίθετοι στο μνημόνιο, αλλά από την άλλη εμπιστεύονται τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο! Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι θα μας σώσει ή ο ένας ή ο άλλος ή όλοι μαζί. Όποιος τολμήσει να μιλάει για εκλογές θεωρείται συνομωσιολόγος! Απαγορεύται ο λαός να αποφασίζει και να σκέφτεται. Απλώς θα αποδέχεται τις όποιες αποφάσεις και θα πει κι ένα τραγούδι.

Αηδίασα με όλη αυτή την τηλεοπτική προπαγάνδα που προξενεί τρομοκρατία και αβεβαιότητα στις ψυχές μας σχετικά με το μέλλον της πατρίδας μας, αν θα παραμείνουμε στο ευρώ, αν θα πτωχεύσουμε, αν θα πάρουμε κι άλλα μέτρα για το καλό μας, τι θα γίνει με τις καταθέσεις, με τα δάνεια κτλ.

Αηδίασα με όλους αυτούς του κοινοβουλευτικούς από τα συνολικά 8 κόμματα της Βουλής -ναι καλά διαβάζετε- διότι η ΔΗΣΥ, η ΔΗ.ΑΡ, το Άρμα Πολιτών αποτελούν και αυτά μέρος του πολιτικού συστήματος και βρίσκονται εντός Βουλής, που προσπαθούν να μας πείσουν ο καθένας ξεχωριστά ότι είναι ο καταλληλότερος για να μας βγάλει από την κρίση και όλοι προσπαθούν για το καλό μας και απαιτούν να τους εμπιστευτούμε στις επόμενες εκλογές-όποτε γίνουν.

Αηδίασα που αυτές τις άγιες μέρες έπρεπε να παρακολουθήσω άλλο ένα «σκάνδαλο», υπαρκτό ή μη δεν θα το σχολιάσω, για να αποδειχτεί περίτρανα ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης έχει ξεπεράσει τον εξευτελισμό των πολιτικάντηδων αλλά δεν υπήρξε όυτε ο στοιχειώδης σεβασμός στο χριστιανικό αίσθημα για να γίνει ό,τι είναι να γίνει μετά τα Χριστούγεννα.

Αηδίασα γενικώς με όλες αυτές τις ειδήσεις που ψυχοπλακώνουν τον Έλληνα σχετικά με το μέλλον του Ασφαλιστικού μας συστήματος, του συστήματος Υγείας, της Παιδείας και της ίδιας μας της φυλής, μιάς και οι νέοι μέχρι την ηλικία των 30 σκέφτονται να μεταναστεύσουν ακόμα και στον Βόρειο Πόλο προκειμένου να βρουν μία δουλειά και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Όμως όλα αυτά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Κι αυτό διότι, προσωπικά, αυτό το αίσθημα της αηδίας, με κατέχει πολλά χρόνια.

Σιχάθηκα να βλέπω, να ακούω και να με υποχρεώνουν να υιοθετώ στο υποσυνείδητο μου την προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμού», την προπαγάνδα περί θυμάτων του «Πολυτεχνείου», την προπαγάνδα περί του «Ολοκαυτώματος», την προβολή της τουρκικής «σαπουνόπερας», την προπαγάνδα της «ελληνοτουρκικής φιλίας», την προπαγάνδα προβολής της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι το φυσιολογικό!

Σιχάθηκα όλους αυτούς που προπαγανδίζουν συνεχώς περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όταν ο γηγενής ελληνικός πληθυσμός το μόνο που έχει είναι μόνο υποχρεώσεις αλλά κανένα δικαίωμα! Ούτε καν να διαμαρτυρηθεί. Αν τολμήσει κάποιος να πει έστω και μία λέξη, θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια το γνωστό νταβαντούρι: «ακροδεξιός», «φασίστας», «αντισημίτης», «ρατσιστής», «αντικομμουνιστής» κ.ο.κ.

Σιχάθηκα όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία», και μοναδικό τους πρόβλημα είναι το πρόθεμα.

Σιχάθηκα όλους αυτούς που υποστηρίζουν τους «Τσάμηδες» και τα δήθεν δικαιώματα τους στην Ήπειρο. Σιχάθηκα να διαβάζω για τις πράξεις των τούρκων πρακτορίσκων στη Θράκη και μην απελαύνεται ούτε ένας από αυτούς του μαφιόζους που έχουν δημιουργήσει ένα «κράτος εν κράτει».

Σιχάθηκα να ακούω ότι η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ εξαρτάται από τις ορέξεις και τις επιθυμίες των Τούρκων και σιχάθηκα όλους αυτούς που δεν τόλμησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Πως είναι δυνατόν οι Κύπριοι που έχουν ενά πληθυσμό 800 χιλ. και το νησί τους είναι ημικατεχόμενο να αρνούνται να αποδεχτούν το σχέδιο Ανάν, να αρνούνται συνεργασία με το ΔΝΤ και να επωφελούνται με ρωσικό δάνειο, να ανακηρύσσουν την ΑΟΖ τους, και επιπλέον να εκμεταλλεύονται τον υποθαλάσσιο πλούτο τους;!

Σιχάθηκα να ακούω και να διαβάζω για τον υπαρκτό ορυκτό πλούτο της πατρίδας μου και να μην βλέπω ούτε στάλα πετρελαίου.

Σιχάθηκα να βλέπω και να ακούω τους «εργατοπατέρες» να τα βρίσκουν με τους βιομηχάνους, ή αν δεν τα βρουν να κάνουν μία πορεία μέχρι την Βουλή, να έρχονται μερικοί αναρχικοί, να πέφτουν μερικά δακρυγόνα και αυτό ήταν.

Σιχάθηκα να βλέπω και να παρατηρώ μία άνευ προηγουμένου υποκρισία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι δυνατόν κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της «εργατικής τάξης» και να έχει συνυπογράψει στην υιοθέτηση της Συνθήκης του Μαάστριχτ, μίας συνθήκης όπου σαφέστατα και με την βούλα ευνοούνται συμφέροντα των τραπεζών και καταλύεται η δυναμική του κράτους.

Και δεν είναι δυνατόν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να απαιτούν κατάργηση των συνόρων και νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών με άμεσο αποτέλεσμα την νομιμοποίηση του δουλεμπορίου και εν συνεχεία του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου, με αποτέλεσμα να πλήττονται και να κλείνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να τους πιάνει ο πόνος για την «εργατική τάξη».

Δεν είναι δυνατόν να τους πιάνει ο πόνος για τους ανέργους όταν πλέον υπάρχει εκμετάλλευση απο το «κεφάλαιο» εις βάρος των λαθρο-ελλήνων, έτσι ώστε να προτιμώνται οι αλλοδαποί λόγω χαμηλού εργατικού κόστους ή αν προτιμώνται οι Έλληνες να δέχονται να πληρώνονται με πολύ λιγότερα και μάλιστα χωρίς ένσημα!

Σιχάθηκα να βλέπω «κωλοτούμπες» από πατριδοκάπηλους που νομίζουν ότι επειδή εμφανίζονται σε καθημερινή εκπομπή με την ελληνική σημαία δίπλα τους νομίζουν ότι θα πρέπει να τους θεωρούμε πατριώτες. Που νομίζουν ότι επειδή μάζεψαν υπογραφές για την ανάγκη δηοψηφίσματος για την αλλάγη του κώδικα ιθαγένειας κάτι έκαναν. Που θέλουν να μας πείσουν ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη το εθνοκτόνο ΔΝΤ! Και αυτοί οι πατριδοκάπηλοι σκοπίμως ετεροπροσδιορίζονται από τους αριστεριστές ως «ακροδεξιοί», ώστε λόγω αντανακλαστικών και ενστικτώδους αντίδρασης να ψηφίζει ο πατριωτικός χώρος «κωλοτούμπες» έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να παραμένει αναλλοίωτο, με μόνη διαφορά την μεταβολή ποσοστών.

Σιχάθηκα να ανέχομαι τα ψέμματα των κυβερνώντων πολιτικάντηδων! Τα ψέματα τους όπως «Λεφτά υπάρχουν», «μαζί τα φάγαμε», «το πιστόλι στο τραπέζι», «Τιτανικός», «αντιπαραγωγικοί στρατιωτικοί», «αμόρφωτοι οι επαναστάτες του 1821», «είμαστε διεφθαρμένοι και τεμπέληδες» κ.ο.κ.

Σιχάθηκα να διαπιστώνω την αυτοδιάψευση τους και τις βλακώδεις και ανιστόρητες αναφορές τους σε ότι σχεδόν ισχυρίζονται.

Σιχάθηκα να ακούω τα ψέματα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με υπερψήφιση του νέου μνημονίου νομιμοποιούνται όλες οι προηγούμενες υπογραφές του ΓΑΠ, διότι αφού συνυπογράφουν αυτόν τον επαίσχυντο προϋπολογισμό, τότε αυτομάτως συμφωνούν και με όλα τα μέτρα που μας οδήγησαν μέχρι εδώ που φτάσαμε!! Διότι το «νέο μνημόνιο» αποτελεί συνέχεια της πολιτικής ΓΑΠ έναντι της οποίας η ΝΔ υποτίθεται ότι διαφωνούσε.

Αηδιάζω όταν ακούω ότι «λεφτά υπάρχουν» για τζαμί στον Ελαιώνα, για λαθρο-επιδόματα, για 232 νεοδιοριζόμενα κομματόσκυλα που εργάζονται στην Βουλή, για επιχορηγήσεις κομμάτων και δάνεια προς αυτά από τις τράπεζες για τα επόμενα 6 χρόνια, για τις ανθελληνικές ΜΚΟ, για τις ανάγκες του κάθε πολιτικάντη-για το κινητό του μέχρι το κωλόχαρτό του-, για «κονδύλια» εκατομμυρίων ευρώ του Υπ. Εξωτερικών που δεν ξέρουμε που πάνε, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ για σχολεία και νοσοκομεία, για επιδόματα στρατιωτικών και ευπαθών ομάδων, για τους συμβασιούχους που είναι μέχρι και ενάμισι χρόνο απλήρωτοι και υποτίθεται ότι έχουν την υποστήριξη της Αριστεράς, η οποία όμως δεν αντέδρασε όταν διορίστηκαν τα 232 κομματόσκυλα της Βουλής, διότι ενδεχομένως ήθελε να διορίσει και τα δικά της παιδιά αντί να εξοικονομηθούν λεφτά για αυτούς που έχουν πραγματικές ανάγκες.Το πολύ πολύ αυτή η κάλπικη Αριστερά να πληρώνει για τα πανό που αναρτώνται στον Παρθενώνα.

Αηδιάζω όταν ακούω για «γερμανικές αποζημίωσεις» και οι εδώ πολιτικάντηδες το παίζουν «Γερμανοί».

Αηδιάζω με την σκόπιμη προπαγάνδα εις βάρος της Ιστορίας μας από τα βοθροκάναλα και τις φυλλάδες και με την πολυετή προσπάθεια επιβολής αυτής της άθλιας προπαγάνδας στα σχολεία.

Η αηδία που αισθάνομαι δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ.

Αηδίασα βλέποντας μόνο 5 λέπτα τηλεόραση την ημέρα.Ακριβώς!Ούτε για 5 λέπτα δεν αντέχει κάποιος να δει σήμερα ούτε μία απλή ταινία.

Βλέπω το ένα κανάλι, μιλάει για τους άστεγους που σ’ αυτούς υποτίθεται συμπαραστέκεται ο τραπεζίτης πρωθυπουργός μας, βλέπω το άλλο κανάλι μιλάει για Εβραίους και το «Ολοκαύτωμα» τους, βλέπω άλλο κανάλι και να και η τουρκική σαπουνόπερα, άλλο κανάλι και βλέπω συμμετέχοντες πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκους να κανουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το που πάμε, πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, ποιός ευθύνεται, τι κάνουμε, κτλ, βλέπω άλλο κανάλι με ελληνική σαπουνόπερα να προβάλλει τις «πολυπολιτισμικές» αξίες, και μάλιστα οι «μετανάστες» να είναι θύματα των Ελλήνων! Αξίες τις οποίες πρέπει να αποδεχτούμε για να μας μην μας χαρακτηρίσουν ως «ρατσιστές»!

Άλλο κανάλι προβάλλει τις αξίες των ομοφυλοφίλων, τις οποίες πρέπει να αποδεχτούμε για να μας μην μας χαρακτηρίσουν πάλι ως «ρατσιστές»!Αυτή την φορά σε κοινωνικό επίπεδο.

Σε άλλο κανάλι βλέπω άλλη μία μορφή προπαγάνδας σχετικά με την καταγωγή του ανθρώπου και ποιό ήταν το σημείο από το οποίο πρωτοξεκίνησε -υποτίθεται από την Αφρική, ενώ γίνεται λόγος και για ευρήματα στην Γαλλία-, αλλά ούτε μία αναφορά στα ευρήματα του Άρη Πουλιανού στον Ελλαδικό χώρο που όχι μόνο αποδεικνύουν την αυτοχθονία μας και την αρχαιότητα μας ως λαός, αλλά και το γεγονός ότι από τον Ελλαδικό χώρο ξεκίνησε ο ανθρώπινος πολιτισμός και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα η θεωρία περί Ινδοευρωπαϊκής φυλής.

Πραγματικά, αν αντιλαμβανόταν κάποιος το μέγεθος και την συχνότητα της εκάστοτε προπαγάνδας θα είχε κυριολεκτικά τρελαθεί.

Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει όλη αυτή η τραγική κατάσταση. Αν ναι, ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και πόση χρονική διάρκεια απαιτείται για αυτή την αλλάγη.

Δεν αντέχω να δω τηλεόραση για 5 λέπτα και κάποιοι αντέχουν να βλέπουν και να ανέχονται ένα άθλιο πολιτικό σύστημα με την προπαγάνδα του εδώ και 37 χρόνια!!
Αν δεν αηδιάζει κάποιος, τουλάχιστον δεν τρελαίνεται;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]