Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κίσινγκερ: Ετοιμαστείτε όλοι για πόλεμο


Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.

Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.

Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

Ο Χένρι Κίσινγκερ είναι σήμερα 89 ετών, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

26 σχόλια :

  1. APOKLEIETAI NA MHN LEITOYRGEI TO MYALO TOY ANTHRWPOY AYTOY.
    KSEREI KALA TI LEEI KAI DEN PETAEI ADEIES KOYBENTES STON
    AERA ETSI GIA XARH GOYSTOY .
    KAI AN EINAI OPWS TA LEEI, PRAGMATIKA PREPEI O KOSMOS NA
    ARXIZEI NA PROETOIMAZETAI.
    OI HMEROMHNIES SYGKLINOYN KAI OPWS EXW PROANAFEREI SE ALLA
    SXOLIA , THA ENAI H 7ETIA TOY 2013 - 2020 H XEIROTERH STHN
    ISTORIA THS ANTHRWPOTHTAS . DIABASTE , MONO , STHN APOLALYPSH TA KEF. 13 , 16, 17 , 18 , KATHWS KAI TO 11ato
    KEFALEO STO BIBLIO TOY PROFHTH DANIHL KAI THA TA BREITE
    GRAMMENA OLA EKEI MESA.
    H EPISTROFH STON DROMO TOY KYRIOY TOY THEOY MAS EINAI H
    PRWTH KAI KALITERH PROETOIMASIA POY EXOYME NA KANOYME .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και εσύ γλυκέ μου Κίσινγκερ,ετοιμάσου να γίνεις τροφή για τα σκουλήκια!!!!! χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτό; Αυτο-εκπληρούμενη προφητεία; Δεν πάει στην κόλαση το Κισιντζερ λέω εγώ. Οι νεοταξιστές έχουν διαπράξει υβρη και λίγα ειναι τα ψωμιά τους. Αντε στην κολαση Κισιντζερ, να δεις τους φιλους σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάει καλά ο άνθρωπος! Αυτό είναι σίγουρο.
    Γιαυτό κι εμείς έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε άλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος δεν πάει καλά! Αυτό είναι σίγουρο γιαυτό κι εμείς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Επικρατεί η παράνοια, ο παραλογισμός και η βία.
    Αλλά αυτός ο συγκεκριμένος παρανοϊκός λέει πράγματα που έχουν αποφαστιστεί από τους πραγματικούς επικυρίαρχους.
    οπότε?
    Να πάμε στο φαρ Ουέστ να γίνουμε πιστολέρο για να ζήσουμε σε αυτή την κόλαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λόγια και πόθοι ενός εγωκεντρικού μισάνθρωπου που βλέπει το τέλος του να πλησιάζει και από την οργή του θέλει να καταστρεαφεί ο κόσμος για να μην αφήσει τίποτε πίσω του.
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To κάθαρμα αυτά τα ξέρει από παλιά. Αυτός ο εγκληματίας έχει διαμορφώσει έτσι τα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sygnomia paidia alla to entypo "The Daily Squib" einai satiriko kati san to diko mas "pontiki" kai oi synedefskeis einai plasmatikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σχόλιο στο τέλος του άρθρου τα λέει όλα : Ο Χένρι Κίσινγκερ είναι σήμερα 89 ετών, με ότι αυτό συνεπάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!!!!! ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΗΔΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.... ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ Ε????? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ Ε?ΟΛΟ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Μ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pedia ayto to prama den htan pote anuropos pote ueli na mini sthn istoria san o pio misitos kai apo ton xitlr aloste idia ratsa'''''''''''''''''peueni kai ueli na bali thn sfragidatoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελληνιδα Μεχρι Κοκκαλο16 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 μ.μ.

    ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ Η ΔΥΟ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....και μετα ξυπνησε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι το ίδιο ξιπασμένο, αλλαζονικό και παράλογο υποκείμενο, που ήθελε να ρίξουν ατομική βόμβα στο Βιετνάμ. Κοιμάται και ξυπνάει με...."μοναρχικές" βλέψεις για την Αμερική του. Αμ δεν φταίει αυτός, ο θεός και ο διάολος φταίνε, που δεν το θέλει κανένας τους και τον φόρτωσαν σε μας τους ανθρώπους!!! Ως πότε, έλεος λέμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιατί σας κάνουν εντύπωση τα λόγια του Κίσιντζερ? δεν είναι δα και τίποτα σοφίες.δεν θυμάστε την ιστορία του ανθρώπου?το παρελθόν δεν προδικάζει το μέλλον?πως είναι δυνατόν να παραμείνει επί μακρόν ειρήνη στη γή? με τις επί μέρους αψιμαχιούλες? να είμαστε σοβαροί.δεν έχουμε την σοφία που χρειάζεται για να διαχειριστούμε την ζωή μας στον πλανήτη έτσι ώστε, να μην υπάρχει από καιρού εις καιρόν πρόβλημα.οι ανισότητες που βρίθουν ανά τον πλανήτη θα δημιουργούν συγκρουσιακά θέματα.αυτό γινόταν κι αυτό θα γίνεται.ε έρχεται όπου νάναι η ώρα.
    αναρωτηθείτε λοιπόν ανά πόσα χρόνια γίνονται μεγάλες συρράξεις? με την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτές οι συρράξεις θα γίνονται όλο και ποιο συχνότερες.αυτό που θάπρεπε να σας θλίβει είναι το ότι το ανθρώπινο γένος ενώ έχει καταφέρει τα μέγιστα τεχνολογικά δεν κατάφερε ν αλλάξει το πνεύμα του ώστε να παραμένει ένα άγριο, άπληστο, αυτοκαταστροφικό θηλαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε ο εγκληματιας αυτος ξερει πολυ καλα τι λεει.αυτος θα πεθανει ισως συντομα αλλα συνεχιστες να κανουν αυτα που λεει και στρατοκρατες υπαρχουν πισω του απειροι οποτε να τα περιμενουμε αυτα .το εχουν πει καποιοι οτι ο πληθυσμος της γης πρεπει να ελλατωθει ωστε να ζουν καλα οι υπολοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...πάντως δέν είναι άνθρωπος...(ο νοών ν....!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...πάντως δέν είναι άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ψεύτικη συνέντευξη σε σατιρικό έντυπο. Έλεος. Ψάξτε λίγο πρώτα πριν κάνετε γκάφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσο ζούμε που πρωτο-παρουσιάστηκαν σαν ψέματα σε κιτρινοφυλλάδες του εξωτερικού; Δεν θα το πιστέψεις. Κάνε κι εσύ μία έρευνα και θα το δεις (θα σου δώσω ένα παράδειγμα που έλεγε για πώληση της Ακρόπολης... και ήταν παρατραβηγμένο για τότε, αλλά η συνέχεια στο σήμερα, μάλλον το θεωρεί πολύ πιθανό)

      Διαγραφή
  21. πλακα κανουν ΜΠΛΟΦΑ !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜ....
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ 500 ΧΡΟΝΙΑ ..
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ..
    ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟ !! ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ γιατί έχουν πρόσβαση !!!
    αλλα και αλλοι υπερεχουν σε οπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΜΙΛΗΚΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΙΣ.


    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ.
    ΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]