Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας κυβερνούν κλέφτες, δεν εξηγείται αλλιώς...


Πήρα μια πολύ μεγάλη χαρά σήμερα. Να είναι καλά οι άνθρωποι.

Για να κάνουμε καλή Πρωτοχρονιά.

Εκεί που νόμιζα ότι το εισόδημα μου για το 2011 ήταν μηδενικό, αφού η εταιρεία μου έβγαλε ζημιές για την παρελθούσα χρήση και δεν διένειμε μέρισμα, ήρθε ο «Βάγγος» (ο υπουργός οικονομικών ντε..) και με διέψευσε.

Με ενημέρωσε ότι το εισόδημα μου για το 2011 ανήλθε σε 31.800 ευρώ!

Τόσο αποφάσισε πως κόστισε η συντήρηση της κατοικίας (17.600) και του ΙΧ μου (14.200). Στα πλαίσια της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως.. την κατανοεί η πολιτική μαφία, δεν έχει πια σημασία εάν είσαι άνεργος, υποαπασχολούμενος, ή προσπαθείς να επιβιώσεις εκ των ενόντων.

Πρέπει παράλληλα να συνεισφέρεις στη διατήρηση του κρατικού υπερτροφικού τέρατος, έχεις δεν έχεις εισόδημα.

Τι ακριβώς σημαίνει "αντικειμενικά κριτήρια";
Απολύτως υποκειμενικά είναι.
Εάν κάποιος χρηματοδοτεί τη σημερινή του διαβίωση με αποταμιεύσεις του παρελθόντος, έχει φορολογηθεί γι΄ αυτά τα ποσά, όταν αποκτήθηκαν.

Με ποιά λογική επαναφορολογείται για τα ίδια τώρα, ως τεκμήριο διαβίωσης;

Προφανώς απάντηση δεν υφίσταται.

Η μαφία θέλει λεφτά και απλά στέλνει τελεσίγραφο.

Θα δώσεις τόσα, για να μη σου σπάσουμε το μαγαζί, συγγνώμη, για να σε προστατεύουμε από εκείνους που μπορεί να σου σπάσουν το μαγαζί.

Η πολικοσυνδικαλιστική μαφία προήχθη σε προαγωγό.
Και εις ανώτερα.

Και Κίμ Γιόνγκ Ούν..


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μήπως είναι ο Λουκάς Παπαδήμος η κοινή μετεμψύχωση του Ιουστινιανού Α' (Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus) και της Θεοδώρας;

    Πηγή: Ανέκδοτα, ή, Απόκρυφη ιστορία / Προκοπίου Καισαρέως ; μετάφραση Αλόη Σιδέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αφήσουμαι της κατινίστικές δικαιολογίες, της απολίτικες φρασεολογίες ! Δεν είναι "κλέφτες", όπως λεν πορτοφολάκιδες και διαρρήκτες ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ με ημερομηνία "ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ" 11/11/2011 ! Και όποιος δεν αποδέχεται αυτήν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ ! Το ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ έγινε για να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ της 7 ΔΟΣΗΣ! Ρωτήσε κανείς πόση είναι η 7 δόση και πόσες είναι "οι επιστροφές";;; Γιαυτό μεταθέτουν την ..."ημερομηνία" των "εκλογών"! Τον Μάρτιο σε τι ΥΨΟΣ θα πρέπει να αποπληρωθεί το ομόλογο της "Ελλάδος";; ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, και είναι φυσικό επακάλουθω και αναμενώμενο! Το ότι κανείς από τα ανδρείκελα "εξουσίας" των ξένων στην βουλή και έξω από αυτήν την πόρνη, δεν μιλά είναι ξανά φυσικό, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ δεν μιλά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!! Τι φοβόσασται; Εξοωρίες, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΑΙ, η ιστορία σας έδειξε άλλα!! ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΙ;;; ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;; ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ !! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ... ΕΜΑΣ !!!!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ !! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ... ΧΟΡΑΤΕΥΟΥΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]