Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα οι νταβατζήδες, βλέπουν χρεοκοπία…


Οι παλαιοί μας φίλοι θυμούνται ότι όταν ανοίξαμε την ενότητα “HORCA”, το κάναμε συγκεκριμένα για τους νταβατζήδες και τις θεραπαινίδες τους… Πρώτα αυτούς και μετά οποιονδήποτε άλλον.

Αυτοί είναι οι πρωταίτιοι της καταστροφής μας, όπως και τα τσουταέκια τους. Κάτι λαμόγια του πεντοχίλιαρου που παριστάνουν και τους bloggers. Αυτοί που υμνούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική του ευφυΐα. Που προσκυνούσαν την ιδιοφυΐα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Που έβριζαν χυδαία όσους ούρλιαζαν ενάντια στο μνημόνιο της υποδούλωσης.
Όχι, δεν είμαστε εμείς κάτι ιδιαίτερο, ούτε έχουμε προφητικές ικανότητες. Οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις οικονομικών αλλά και μελέτη της ιστορίας θα έβλεπε την σκοπιμότητα.

Οι νταβατζήδες λοιπόν, γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν. Έβγαλαν πακτωλούς χρημάτων στο εξωτερικό, άλλοι εξοφλούσαν κολοσσιαίες χρηματοδοτήσεις από Γερμανικά κεφάλαια…

Τα ηλίθια λαμόγια που έβγαιναν στην κάμερα και μιλούσαν για την σωτηρία από τον κακό Καραμανλή, βέβαια ήταν παντελώς αγράμματα. Το έκαναν για το μεροκάματο!

Μην φανταστείτε μεγάλα ποσά… Δύο χιλιάρικα το μήνα έπαιρνε από την pr εταιρεία που επομίστηκε το “έργο” ( παγκόσμια έχει τον λογαριασμό, δεν είναι η Civitas) ο θρυλικός διοπτροφόρος “ειδικός στα οικονομικά”.

Όλοι αυτοί λοιπόν, από τα πρωτοσέλιδα μέχρι τα ηχητικά και τα βίντεο, από τις διεγραμμένες αναρτήσεις μέχρι τα χαμένα μονόστηλα, είναι εδώ. Έτοιμα για την ενότητα HORCA, όταν ο σωτήρας Παπαδήμιος δηλώσει “αδυναμία”.

Βλέποντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα κύριε Σαμαρά είστε σίγουρος ότι θα ψηφίσετε τη νέα δανειακή;

Αλήθεια τι θα επαναδιαπραγματευθείτε μετά εάν το κάνετε;

Το μέσο διαφυγής;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άντε ντε, πού είναι όσοι μας έλεγαν πως χωρίς μνημόνιο δεν θα υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις; Για τους κομμένους μισθούς που δε φτάνουν για τα τα χαράτσια και τις συντάξεις της πείνας έγιναν όλα; Τα λέγαμε και τα ξαναλέγαμε και οι περισσότεροι γύρω μας απαντούσαν "σιγά να μη γίνει αυτό ή το άλλο". Και τώρα θεατές της καταστροφής, υπάρχουν και άλλοι που δεν τους έχει αγγίξει πολύ και νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν και μόνο μερικοί θα υποφέρουν, αρχαίο πνεύμα αθάνατο.

    Τα παπαγαλάκια δεν είναι και ηθικοί αυτουργοί για τους ανθρώπους που δεν άντεξαν το βάρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]