Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νέα χρονιά να ξυπνήσει τον Έλληνα που κοιμάται μέσα μας

  • Ελληνικός Συναγερμός για τη νέα χρονιά, πριν την ολική καταστροφή
Για τη νέα χρονιά ευχόμαστε να μπορέσουμε όλοι μας να δούμε τις ρίζες μας, να σκεφθούμε το παρόν μας και ο καθένας χώρια να βρούμε μέσα μας τον Έλληνα και την Ελληνίδα που κρύβουμε, για να νιώσουμε την εθνική ευθύνη και να σηκώσουμε το βλέμμα απέναντι σε αυτούς που σχεδίασαν και εκτελούν την καταστροφή της πατρίδας μας.

Ο νέος χρόνος θα είναι ένας χρόνος απόλυτης δοκιμασίας, αφού μεθοδεύεται και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό της η οριστική αρπαγή του πλούτου της πατρίδας μας, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ολοκληρώνεται η κλοπή των δικαιωμάτων και της ελευθερίας μας.

Η Δημοκρατία δεν κατοικεί πια στην Ελλάδα. Το Σύνταγμα έχει παυθεί από μία συμμορία επιτηδευμένων ανίκανων. Η χώρα και ο λαός ζούνε τραγικές στιγμές, αλλά αυτοί «αγρόν ξεπουλάνε»…

Η πλήρης καταστροφή έρχεται τους πρώτους μήνες του 2012.
Μπορούμε να το επιτρέψουμε;
Μπορούμε να δεχτούμε έτσι απλά, την υποδούλωσή μας;


Η Νέα Ελλάδα την πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους θα καταθέσει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου αίτηση απαγόρευσης εξόδου από την χώρα ΟΛΩΝ των πολιτικών που μέσα από ένα υποταγμένο Κοινοβούλιο παραδίδουν την πατρίδα μας σε εκβιαστές και τοκογλύφους.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ευχηθούμε καλή χρονιά. Ευχόμαστε καλόν αγώνα, αφού η εθνική καταστροφή του 1922 θα φαντάζει εκδρομή στην εξοχή μπροστά σε αυτά που μας ετοίμασαν και που έρχονται προς το μέρος μας για να μας ισοπεδώσουν. Μπορούμε, πράγματι, να περιμένουμε από αυτούς τους πολιτικούς να μας οδηγήσουν σε εκλογές όταν θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, αντί να αναλάβουμε εμείς οι πολίτες τις ευθύνες μας προς την πατρίδα, προς τις οικογένειες και προς τους εαυτούς μας και βασιζόμενοι στο άρθρο 120 -παρ. 2 και 4- να οδηγήσουμε εμείς την χώρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, όλους όσους νιώθουν ακόμη Έλληνες, να αντισταθούν στα μίσθαρνα όργανα του νεοταξισμού και να συσπειρωθούν με τη Νέα Ελλάδα για να αγωνιστούν και να αποκτήσουν το δικαίωμα ώστε να πάρουν πίσω τις ελευθερίες και τα δικαιώματα που τους στέρησαν, για να μπορούμε να κοιτάζουμε στο μέλλον με αισιοδοξία, για να μπορούμε να κοιτάζουμε τα παιδιά μας στα μάτια.

Καλή Λευτεριά, Έλληνες.

Πρέπει σήμερα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Αύριο θα είναι πολύ αργά.

O δρόμος που μας ετοίμασαν οδηγεί στην καταστροφή.

Ο δρόμος της σωτηρίας οδηγεί στη Νέα Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Νέας Ελλάδας
Ηλίας Μαρκόπουλος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πρέπει οι Έλληνες να σηκώσουν επιτέλους την "πέτρα" της Μεταπολίτευσης, για ν' αποκαλυφθούν όλα τα "σκουλήκια", που "σάπισαν" την Ελληνική Δημοκρατία.

    Πρέπει τα δικαστήρια να τους αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζονται τα μέλη μιας συμμορίας.

    Τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

    Να τους αντιμετωπίσουν ως μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη εκ των ιμπεριαλιστών πολιτική "συμμορία", η οποία συνειδητά πρόδωσε την πατρίδα μας.

    Τα δικαστήρια να δουν τον "ρόλο" της κάθε ομάδας ξεχωριστά και στο τέλος να συνθέσουν ολόκληρο το "παζλ", για να δούμε τι ακριβώς έκαναν εις βάρος του λαού κατόπιν παραγγελίας των "αφεντικών" τους.


    …Βούληση να υπάρχει και τα πάντα είναι εύκολα.

    Μπορεί η Δικαιοσύνη να ξεκινήσει από την αναζήτηση των περιουσιακών τους στοιχείων και αφού εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα τη σίγουρη καταδίκη τους, να την "παζαρέψει" με τις ομολογίες τους.

    Από τη στιγμή που μπορεί μόνον με τα περιουσιακά τους στοιχεία να τους καταδικάσει με τεράστιες ποινές, μπορεί να το διαπραγματευτεί με αντάλλαγμα τις γνώσεις τους.

    Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να συντεθεί το "παζλ" της σημερινής αθλιότητας.

    ---------------------------------
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]