Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επείγουσα εθνική ανάγκη η σύσταση "αντικαθεστωτικού μετώπου"


  • Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης
Η ανάγκη δημιουργίας “Αντικαθεστωτικού Μετώπου”, γίνεται ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, μετά τη δημιουργία του “Μνημονιακού Μετώπου” που, ήδη, σήμερα, δημιούργησαν οι εντόπιες δυνάμεις κατοχής μας, με τις πιέσεις και ευλογίες των ξένων πατρώνων τους/“δανειστών” μας.

Μετά από αυτή τη διαπίστωση, καλούνται όλες οι δημοκρατικές / πατριωτικές δυνάμεις (πολίτες και κινήματα) να συσπειρωθούν στη δημιουργία του “Αντικαθεστωτικού Μετώπου”, για τη δημιουργία του οποίου, εδώ και καιρό, ο Μίκης Θεοδωράκης συνεισφέρει την (πληρωμένη με αίμα) αγάπη προς την Πατρίδα,την (κατακτημένη με χρόνια εκτοπισμών και εξοριών) πείρα του, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Δημοκρατικό/Απελευθερωτικό ανάστημά του και την (για όλα αυτά) απόλυτη ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΌ ΤΟΥ.

Τον βαθμό αυτόν ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, που είναι το κυρίαρχο συστατικό για τη σύσταση αυτού του Μετώπου, δεν διαθέτει κανένας άλλος Έλληνας, σήμερα.

Η σύσταση αυτού του Μετώπου, παύει πλέον να αποτελεί μία επιλογή, μεταξύ άλλων.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ, για την αξιόμαχη αντίσταση στο συσπειρωμένο καθεστώς πολιτικό σύστημα που , φανερά πλέον, αποτελεί την “5η φάλλαγγα” της διεθνούς οικονομικής Ολιγαρχίας που ετοιμάζεται να επιτεθεί σε όλο τον πλανήτη, μόλις “πατήσει” την Ελληνική αντίσταση και αποκτήσει πλήρη κυριαρχία επί της περιουσίας και του λαού της πατρίδας μας.

Έξω από το Μέτωπο αυτό, θα μείνουν μόνον αυτοί που δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του κινδύνου που απειλεί την Ελληνική κοινωνία ή στερούνται του “γνώθι σ' αυτόν” για το ύψος του αναστήματός τους, σε σχέση με το εγχείρημα..

Αυτοί, ούτως ή άλλως, δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι στο Μέτωπο αυτό.
_____________________

Σημείωση: Εννοιολογικά, το Μέτωπο, είναι ορθότερο να αποκαλείται “Αντικαθεστωτικό” αντί “Αντιμνημονιακό”, καθώς ο υπαίτιος της ζοφερής κατάστασης είναι το καθεστώς πολιτικό σύστημα που έχει δημιουργήσει (όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης) τις κατάλληλες συνθήκες αυτής της ζοφερής κατάστασης και όχι το “Μνημόνιο”, το οποίο απλώς είναι ο βρόγχος που μας πνίγει, και τον οποίο αυτό το εγκληματικό “καθεστώς” έχει περάσει στο λαιμό μας.
Όταν βάζουμε απέναντί μας το “Μνημόνιο”, απομακρύνουμε (αν δεν αθωώνουμε, εμμέσως) τον πραγματικό ένοχο της καταστροφής μας.
Με αυτόν απέναντί μας θα δώσουμε τη μάχη και όχι με το “Μνημόνιο”.
Αυτόν πρέπει να πετάξουμε στον Καιάδα της Ιστορίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ...
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΟΘΩΝΑ, ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκος Χαρονυκτάκης είπε...
    Πατριωτικό Μέτωπο Πυρηνας Ηρακλειου

    Αλλά δικτατορία δεν μπορεί να γίνει υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ελλάδα. Θα χρειαζόταν εθνική κρίση, μεγάλα εξωτερικά θέματα για να τη δικαιολογήσουν.
    Η ελληνική αεροπορία αποφάσισε την εκτέλεση ασκήσεων στις 11-18.11 μαζί με τους Ισραηλινούς, πριν από την άφιξη του αεροπλανοφόρου Κουζνετσώφ, επικεφαλής ρωσικού στόλου, στα τέλη του μήνα.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ;;;;;;
    Ο Ερντογάν μπορεί να αντιδράσει στην ταπείνωση, επιδιώκοντας ισοδύναμο τετελεσμένο στις συνομιλίες για το κυπριακό, στο Καστελλόριζο, το Αιγαίο, τη Θράκη.
    Εσεις πιστεψατε οτι εδιωξε την ιεραρχια για δικαιολογια;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΝΟΣΕΤ
    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Πυρηνας Κρητης ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
    WWW PAMET.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα σωστά αλλά όχι και αντικαθεστωτικός ο οργανοπαίκτης της αριστεράς, ένα προδοτικό υποχείριο ξένων δυνάμεων ήταν πάντα (το ομολόγησε και ο ίδιος...) που ακόμα και τώρα η Σπίθα του έχει επίσημα καταγγελθεί πως την άναψαν οι (γνωστές) υπηρεσίες...
    Αρκετά με τον μίκυ μάους και την βελούδινη αντίστασή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]