Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατήφορος και εθνικές απώλειες χωρίς τέλος...


  • Σήμερα η δανειακή, αύριο τα Σκόπια, μετά το Αιγαίο. Που θα σταματήσουμε;
Που θα σταματήσει αυτή η κατάσταση; Αυτή η ταπείνωση; Αυτή η κατρακύλα του ελληνισμού; Μέχρι πρόσφατα είχαμε από την κ. Μέρκελ, τους γνωστούς εκβιασμούς πριν από κάθε δόση του δανείου της πρώτης δανειακής σύμβασης. Στη συνέχεια και αφού πέρασε ως απόφαση της Συνόδου Κορυφής, την απόφαση της Γερμανικής Βουλής, την οποία είχε λάβει το ίδιο πρωϊ, εκβίασε και πάλι με την 6η δόση για να την αποδεχτεί ο κ. Παπανδρέου. Αμέσως μετά, βρίσκοντας ευκαιρία από την αψυχολόγητη μπλόφα Παπανδρέου περί δημοψηφίσματος, απέσυρε την εγκριθείσα 6η δόση και απείλησε με έξοδο από το ΕΥΡΩ. Αφού υποχώρησε άτακτα ο κ. Παπανδρέου, η κ. Μέρκελ και πάλι με τον εκβιασμό της 6ης δόσης, ζήτησε την παραίτησή του και τον σχηματισμό συγκυβέρνησης με την ΝΔ. Στη συνέχεια και αφού έβαλε και τον Α. Σαμαρά στο κάδρο του μνημονίου να τρέχει, καθόρισε το περιεχόμενο και το χρόνο της συγκυβέρνησης. Αφού είδε ότι γίνεται και αυτό δεκτό, προχώρησε στο να ζητάει σήμερα, γραπτή δέσμευση από…. Παπανδρέου και Σαμαρά σε ένα συμβόλαιο που θα εκχωρεί για πάντα τον ελληνισμό στην Γερμανία.

«Δώσε θάρρος στο χωριάτη…» λένε στο χωριό μας. Πιστεύει άραγε κανείς, πιστεύεις άραγε εσύ Αντώνη Σαμαρά, ότι η Γερμανία θα σταματήσει να εκβιάζει; Στο μέλλον, δεν θα έχει στα χέρια της μόνο την 6η δόση, για την οποία ξερογλείφονται τώρα οι ντόπιοι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, αλλά πολύ ισχυρότερα όπλα.

Τότε, αμφιβάλει κανείς ότι η Γερμανία θα ζητήσει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και την αναγνώριση των αλυτρωτικών βλέψεων των Σκοπιανών;

Αμφιβάλει κανείς ότι θα ζητήσει την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, απειλώντας ακόμα και με πόλεμο από την πλευρά της Τουρκίας, την οποία θα υποκινήσει;.

Αμφιβάλει κανείς ότι θα ζητήσει την πλούσια σε υπέδαφος Θράκη, ώστε να μπει ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα και να το παίζει ρυθμιστής της ακεραιότητας της Ελλάδας και του ελληνισμού;

Σε ότι αφορά την πολιτική περίπτωση Σαρκοζί, δυστυχώς ο πολιτικός αυτός άνδρας, ο οποίος βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις στην Γαλλία, προσπαθεί να παραστήσει ότι είναι πιο σκληρός από την Μέρκελ και ρυθμιστής στην ΕΕ, για να κερδίσει καμία ψήφο παραπάνω. Όμως το πρόβλημα δεν είναι ο Σαρκοζί και η Γαλλία, που είναι πάντα σταθεροί σύμμαχοί μας, το πρόβλημα είναι η κ. Μέρκελ και η Γερμανία.

Θα αφήσεις Αντώνη Σαμαρά, να μας εκβιάζουν συνέχεια;

Αν τώρα δεν πατήσουμε πόδι, αυτός ο κατήφορος δεν θα έχει σταματημό.

Αντώνη Σαμαρά, καλύτερα να πτωχεύσουμε τώρα και να προσπαθήσουμε ξανά όρθιοι, υπερήφανοι και ελεύθεροι. Παρά να μείνουμε υποτελείς για πάντα. Κανένα χρονοδιάγραμμα δεν βγαίνει και το ξέρεις. Μόνο ξεπούλημα θα γίνει.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]