Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς… κανώ;

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Παπαδήμο. Τον θέλει και η Μπαρτσελόνα…!

Τον διεκδικεί βέβαια και ο Σίλβιο. Για τη Μίλαν, όχι για την Ιταλία.

Πάντως στη χώρα του “κάνε με μια μέρα πρωθυπουργό και θα δεις” κάνεις δεν ρισκάρει να είναι πρωθυπουργός για… 3 μηνες!!!

Σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει τη χώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρωθυπουργός -είναι ακόμα;- Γ. Παπανδρέου, οφείλει να πάρει για χρόνια πολλά σήμερα την… Άγκελα… Μέρκελ (των Ταξιαρχών θυμίζω). Δώρο μόνο να μη κάνει. Δεν είναι μέρες για να χάσουμε καμιά… Ακρόπολη..

Από την άλλη η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη..δήλωσε από τις εργατο-συνοικίες των Βρυξελλών: “H παραμονή στο ευρώ θα έχει τίμημα, θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την εύκολη ζωή“. Έκλεισε το τηλέφωνο και συνέχισε τον αστακό και τα μύδια της…

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews η πρώτη φράση του Παπαδήμου μόλις κατέβει από το αεροπλάνο θα είναι: “Η μόνη λύση είναι το δημοψήφισμα“….

Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές παραμένουν ως μία από τις επιλογές σε μια δημοκρατική χώρα... Αυτό για όσους το ξεχνούν… και επιμένουν να μας θυμίζουν πως το ξεχνούν.

Από στρατηγική δε πάμε καλά. Από φτηνούς τακτικισμούς όμως η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ… δανείζει και στην Μπούντεσμπαγκ.

Τελειώνετε με τον πρωθυπουργό κοινής αποδοχής γιατί πλησιάζει η μέρα του ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και πρέπει να βρούμε και διαιτητή κοινής αποδοχής.

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς… κανώ;

Θ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]