Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου;


Ο Πόντιος Πιλάτος αφού απήλθε «ιδών ότι ουδέν ωφελεί, αλλά μόνο θόρυβος γίνεται», ένιψε τας χείρας του και θεώρησε ότι είναι αθώος του αίματος του δικαίου τούτου.«Σείς όψεσθε

Όμως οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι ήθελαν οπωσδήποτε συνένοχο και εγγυητή της ανομίας. Δασκάλεψαν κατάλληλα τον όχλο και με την απειλή εκθέσεως στον Καίσαρα ο «δύσκολος» Πιλάτος «φραγγελώσας τον Ιησούν παρέδωσεν αυτόν ίνα σταυρωθεί».

Εκ πρώτης όψεως, μικρή η σχέση των τότε τεκταινόμενων, με την σημερινή κατάσταση στην χώρα μας. Όμως, η συμμετοχή Σαμαρά στο πολυπόθητο συναινετικό σχήμα φοβούμεθα πολύ εύκολα θα μας θυμίσει το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο. Και πολύ σύντομα…

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε την “επέτειο”, “γιορτή”, όπως θέλετε πες τε το, του “Πολυτεχνείου”. Όπως και με την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ, η Αριστερά αλλά και πολλοί απλώς αγανακτισμένοι πολίτες θα ταυτίσουν το μυθικό «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» με την αντίσταση στην τρόικα, τους ξένους εκβιαστές, την εξαθλίωση και τους ντόπιους εφαρμοστές και εκτελεστές…

“Η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο” θα είναι θέμα δευτερολέπτων.

Ποια θα είναι τότε η αντίδραση του κράτους, που από όσα αντιλαμβανόμεθα μέχρι στιγμής θα αποτελείται από τις κύριες πολιτικές δυνάμεις, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;

Θα είναι αμείλικτη, όπως θα προτείνουν ασφαλώς κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ (κατά το παράδειγμα των τελευταίων εμπειριών) για να δώσει η συναινετική πλέον κυβέρνηση εξετάσεις στους γκαουλάιτερ της Ευρώπης ότι αποκαταστάθηκε το κράτος των νοικοκυραίων, που υπερασπίζεται το Ευρώ και την «Δυτική Ελλάδα» κόντρα στους τριτοκοσμικούς, καθυστερημένους σύγχρονους «συμμορίτες»;

Θα είναι μια ήπια αντιμετώπιση, ή καθόλου αντιμετώπιση, που θα προτείνει ασφαλώς η ΝΔ, δεδομένης της δήλωσης Σαμαρά μετά τις μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις της 28ης Οκτώβρη; “Η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια από τα μέτρα της κυβέρνησης, η κόπωση του λαού από τη μάταιη αναμονή για να δει κάποια έστω «χαραμάδα» προοπτικής για καλύτερες μέρες που δεν έρχονται, μας, έχουν οδηγήσει σε μιαν άνευ προηγουμένου διαμαρτυρία των Ελλήνων, εναντίον ολόκληρου του σημερινού πολιτικού συστήματος….”

Και τι θα γίνει όταν θα ξεχυθούν στο Σύνταγμα οι γνωστοί κουκουλοφόροι;

Ποιός θα ελέγχει εκείνη ημέρα τους μηχανισμούς των Σωμάτων Ασφαλείας; Η ΝΔ, ή το γνωστό ΠΑΣΟΚ;

Φοβούμεθα ότι αυτήν την φορά, δεν θα φταίνε για όσα γίνουν “οι μισθοφόροι του Παπουτσή”, τα «πράσινα SA», οι “Ταγματασφαλίτες του «ΜΠΑΤΣΟΚ»” και τα γνωστά.

Αλλά θα ρίξουν την ευθύνη στην “παλινόρθωση της αμετανόητης Δεξιάς”, την «λευκή τρομοκρατία», τους «Σουρλάδες» και τους «Μπουραντάδες» που θα “δείχνουν απειλητικά τα δόντια τους στον λαό”!

Πρέπει να προσέξουν λοιπόν πολύ στη ΝΔ πριν προχωρήσουν και να υπολογίσουν όλους τους παράγοντες. Η συγκυβέρνηση με σκληρούς μνημονιακούς, αμετανόητους καθεστωτικούς και πολιτικούς τυχοδιώκτες είναι αχαρτογράφητη περιοχή και περικλείει πολλούς κινδύνους.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί “δωράκια αυτοϋπονόμευσης σε πολιτικούς αντιπάλους δεν δίνονται ποτέ…”

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Eγὼ,για να εὶμαι απολὺτως ειλικρινὴς,βρὶσκω ὸτι απὸ την στιγμὴ που ο Σαμαρὰς δεν επιδεικνὺει τουλὰχιστον ὲνστικτο πολιτικὴς επιβιὼσεως αποστασιοποιοὺμενος απὸ το καταρρὲον ΠΑΣΟΚ,ἂς γκρεμοτσακιστεὶ μαζὶ του-προς γνὼσιν και συμμὸρφωσιν.
    Μὰλλον θα εὶναι πολὺ καλὺτερα ὲτσι,παρὰ να γὶνει ὰλλη μὶα αλλαγὴ βὰρδιας του δικομματισμοὺ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει κοινωνική εξέγερση λόγω αγανάκτησης, θα φροντίσουν να την "καπελλώσουν" κάποιοι εκ των κατά καιρούς, νυν και παλαιόθεν, αναφαινομένων ψευδοσωτήρων. Και αν δεν γίνει, τότε όλα θα πάρουν την δρομολογημένη "άγουσαν" με συναίνεση, κυβέρνηση εθνικής ενότητας και λοιπές δημοκρατικές διαδικασίες (κάλπη και ψήφος).

    Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια, όπως λέμε, ή μονά-ζυγά δικά μα. Όπως ακριβώς προβλέπει ο σχεδιασμός της κλεπτοκρατίας των παγκοσμίων ληστών.

    Για δημοψήφισμα (: αν θέλουμε να μας βγάλουν σε πλειστηριασμό) ούτε λόγος. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα τρόπο : Όταν στηθούν οι κάλπες να μην πάει ουδείς να ψηφίσει. Να δούμε τότε, αν η δημοκρατία τους έχει ή δεν έχει αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μονη δημοκρατικη πραξη αυτη την στιγμη ειναι να κατεβει ο στρατος και να υπερασπισει το λαο απο το γυψο που μας εχουν βαλει.
    αυτος μπορει να μαζεψει και τα μαντροσκυλα απο την πλατεια και τα σοκακια της.
    η δε αεροπορια να μαζεψει τα εχθρικα ψεκαστικα!
    ζητω το εθνος.
    ζητω ο στρατος.
    ζητω οι Ταξιαρχες.
    ζητω η Υπερμαχος Στρατηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι τα τελικά κατορθώματα της γενιάς του Πολυτεχνείου.

    Τα κατορθώματα των "ηρώων".

    Τα κατορθώματα αυτών, οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της κοινωνίας, πετώντας την ημέρα πέτρες και καδρόνια στην αστυνομία και κυκλοφορώντας με αυτοκίνητα ξένων πρεσβειών τη νύχτα.

    Τα κατορθώματα αυτών, οι οποίοι "πολέμησαν" τους ιμπεριαλιστές με τα "σκονάκια" που έπαιρναν από την αμερικανική πρεσβεία.

    Η γενιά, η οποία τα έφαγε όλα και επειδή τελείωσαν όλα, βιάζεται να βγει στην πρόωρη σύνταξη, που εξασφαλίζει η διαχείριση του ΔΝΤ.

    Η γενιά, η οποία μας παρέδωσε ένα χάος …και έναν Γιωργάκη να μας κυβερνά.

    Τον Εβραίο εισπράκτορα της Goldman Sachs.

    --------------------------------------------
    Γενιά του Πολυτεχνείου…. Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ίδιος ο Χριστός σταυρώθηκε, επειδή μιλούσε για τον "παγκόσμιο" άνθρωπο.

    Σταυρώθηκε, γιατί δεν "συνέφερε" το εβραϊκό έθνος.

    Δεν συνέφερε εκείνους που "άρμεγαν" εκείνο το έθνος και έβλεπαν ότι ο διεθνισμός και το "όραμα" του Χριστού θα τους στερούσε τα πιο πιστά τους θύματα-"πελάτες".

    Αυτό το "όνειρο", όπως συνέβαινε πάντα με τα ανθρώπινα "όνειρα", σήμερα βρίσκεται στα χέρια των ανθρωποειδών.

    Ξαφνικά αυτά τα ανθρωποειδή άρχισαν να "μιλάνε" σαν τον Χριστό, τον Σωκράτη ή τον Πλάτωνα.

    Προφανώς άλλαξαν κάποια δεδομένα και συμφέρει πλέον να το οικειοποιηθούν.
    Οι ίδιοι άθλιοι, που κάποτε σκότωναν και βασάνιζαν τους ονειροπόλους διεθνι-στές, σήμερα παρουσιάζονται οι ίδιοι ως τέτοιοι.

    Τι έγινε και προέκυψε αυτή η αλλαγή;
    Ό,τι γινόταν πάντα.
    Οι άθλιοι προσπαθούν και αυτό το "όνειρο" να το κεφαλαιοποιήσουν, προκειμένου να γίνουν απλά πλουσιό¬τεροι και ισχυρότεροι.

    Τι σημαίνει αυτό που λέμε;
    Το εξής απλό.
    Ό,τι "μεγάλο και ωραίο" ακούμε σήμερα περί διεθνισμού είναι επικίνδυνο, γιατί απλούστατα οι ισχυροί πάνε να το εκμεταλλευτούν εις βάρος των ανθρώπων.

    Είναι επικίνδυνο, γιατί ακόμα και το πιο "ωραίο" γίνεται άσχημο, όταν στηρίζεται σε λανθασμένη βάση.
    Είναι επικίνδυνο όταν πέφτει στα χέρια των πονηρών και των αθλίων.
    Είναι επικίνδυνο το "ωραίο", όταν γίνεται εμπόρευμα και κάποιοι επιθυμούν κέρδη από αυτό.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..στα παισια της ΦΙΛΙΚΗΣ παγκοσμιοποιησης
    ..που ειναι μια χορηγια της Εταιριοκρατιας
    ..Θα χορεψουν οι Ινδιανοι Καλαματιανο
    ..εισητηρια προπωλουνται
    ..απο τα εκδοτηρια του ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]