Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι οι πολιτικοί στην εφεδρεία!!!

  • Γράφει η Σοφία Τ.
Γιατί να μην μπορούν και οι πολίτες να στέλνουν στην εφεδρεία τους πολιτικούς;

Αν και κάποιοι από τι να φύγουν, όταν δεν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους…

Η εργασιακή εφεδρεία είναι ανέκδοτο στην περίπτωσή τους και πλέον κανένας Έλληνας δεν έχει όρεξη για αστεία.

Πληρώνονται ακόμα όπως πριν το 2008 (πιστεύει κανένας τα παραμύθια για τις περικοπές; Και αν κόπηκαν κάποια ψιλά, τι έγινε με το μαύρο χρήμα;) και «εργάζονται» όπως τότε.
Δανείζονται όπως ακριβώς τότε.
Διαχειρίζονται το πολιτικό και δημόσιο χρήμα όπως τότε.
Συμπεριφέρονται χειρότερα από πριν, χωρίς να τηρούν τα προσχήματα, γιατί ξέρουν ότι δεν ξαναβγαίνουν βουλευτές(ό,τι ρουσφέτι, χαράτσι έκαναν και έβαλαν τελειώνει).
Ξεπουλάνε άνετα ως και το Αιγαίο (ο Παπακωνσταντίνου βάζει τουρκικό φέσι στο ηλεκτρικό των νησιωτών μας στο Αρχιπέλαγος!).

Δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα που έφερε την Ελλάδα στον πάτο.

Αυτά λοιπόν τα ανθρωπάρια δεν μπορούν να επιμένουν να μας «σώσουν» και ας άλλαξε ο άχρηστος δωσίλογος ΓΑΠ με έναν τραπεζίτη (σχετικές κινήσεις έγιναν και σε άλλες χώρες της ΕΕ που πλέον «ανήκουν» στην GOLDMAN SACHS).

Θα έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα, με βάση το Σύνταγμα, ελέγχου της παραγωγικότητας και της δράσης των πολιτικών και όσων κατέχουν ένα αξίωμα.

Αν αλλάξει (μπορεί; υπάρχει σε κάποιον νομικό η βούληση;) η κατάσταση, πρέπει να ξέρει ο πολιτικός ότι ελέγχεται η κάθε του πολιτική κίνηση, όχι από δικούς του ανθρώπους.

Πλέον για κάθε συναλλαγή υπάρχουν στοιχεία τραπεζικά και όχι μόνο.
Η διαφθορά και η διαπλοκή και οι παθογένειες οι (νέο)ελληνικές αντιμετωπίζονται μόνο με βούληση, θέληση και πυγμή.
Αρκεί αυτή να υπάρχει και από νομικούς(υπάρχουν σίγουρα έντιμοι και καλοί σε όλη την Ευρώπη) στην ΕΕ, γιατί πλέον η κατάσταση είναι πρόβλημα όλων των κρατών-μελών της.

Γιατί να μην απολύονται οι πολιτικοί και οι «εθνοπατέρες»;
Αφήστε, όσοι μας εγκαλείτε και δείχνετε το δάκτυλο (μεσαίο ή όποιο άλλο) φωνάζοντας μας «είσαι γουρούνι τεμπέλικο, θα πληρώσεις», τους εκβιασμούς και την καταστολή των φωνών που απαιτούν αξιοπρέπεια και ελπίδα και την υπακοή στο γερμανικό σύστημα και ζήστε 1 βδομάδα σαν Έλληνας μετά την κρίση και την λιτότητα και τα νέα μέτρα(όχι όπως στο αγγλικό reality).

Αντέχετε την αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα;
Αντέχετε τις «απαραίτητες» θυσίες για την «σωτηρία» (των τραπεζών) και την «ανάπτυξη»(πράσινη σαν τα άλογα);
Αντέχετε την ανεργία και την απελπισία;
Αντέχετε την πείνα; Οι σπατάλες και η χλιδή κάνουν την ερώτηση αυτή ρητορική…

Υ.Γ.: γιατί να δικάζονται στην Χάγη μόνο κάτι Αφρικανοί και Ασιάτες και ποτέ Αμερικανοί και Ευρωπαίοι;
Μεγάλη δίκη για Ευρωπαίους (ναζί συγκεκριμένα) έγινε στην Νυρεμβέργη πριν 66 χρόνια (και η Γερμανία δεν έκανε μεγάλες προόδους από τότε, όπως δείχνει η «πολιτική» Merkel), από το υλικό της οποίας έχουν «χαθεί» κάποια σημεία που δεν ήθελε η Γερμανία να φανερωθούν, αναφορικά με τα εγκλήματά της στην Ελλάδα (τα οποία παραμένουν ατιμώρητα, σαν ιστορικά… σφάλματα, που πρέπει να ξεχάσουμε-μαζί με τις αποζημιώσεις;-, όπως λένε κάποιοι Γερμανοί νομικοί).
Δεν είναι έγκλημα μόνο η σκέψη, από τις Σταυροφορίες και την Αποικιοκρατία ως την Λιβύη, να θες να κάνεις έναν ξένο, μη δυτικό λαό, να σκεφτεί ευρωπαϊκά ή αμερικανικά ή η επέμβαση στο εσωτερικό του στο όνομα δήθεν του Χριστού, της ειρήνης και της Δημοκρατίας;
Ή η γερμανική σκέψη να «συμμορφώσεις» ή να «πειθαρχήσεις» χώρες τις οποίες στραγγάλισες οικονομικά και εξευτέλισες;
Αν όχι Χάγη ένα ειδικό δικαστήριο και φυλακή και μερικοί στο Γουδί μας αρκούν, αρκεί μετά να μην κυλήσουμε στα ίδια…




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στην εφεδρεία ειναι αλλα δεν το ξέρουν. Δεν θέλουν εκλογές διοτι δεν θέλουν και να το μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]