Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ισχύς εν τη ενώσει

Σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2001 στην Αθήνα, στα πλαίσια της νέας εκλογικής περιόδου και προ των βαρύτατων συνεπειών της ακυβερνησίας και του διεθνούς εξευτελισμού που διέρχεται η Χώρα, συναντήθηκαν οι δύο υπηρεσιακοί Πρόεδροι των κομμάτων ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ο κ. Δημήτριος Μαντές και ο κ. Ηλίας Μαρκόπουλος.

Οι δύο άνδρες κατόπιν τρίωρης συνομιλίας επί όλων των πολιτικών θεμάτων και των σοβαρών εξελίξεων, αφού συνεκτίμησαν την τραγικότητα των περιστάσεων, συναποφάσισαν την κοινή πολιτική τους πορεία και δράση, αφού συναποφάσισαν την ΕΝΩΣΗ των πολιτικών τους δυνάμεων, σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Μαντές τόνισε ότι παραβλέπει προσωπικές φιλοδοξίες, σημαίες και λάβαρα και προτάσσει υπεράνω όλων, την ένωση όλων των παρεμφερών πολιτικών δυνάμεων σε κοινό ΦΟΡΕΑ, πολιτικής δεξαμενής ,σκέψης, αντίληψης και πράξης. Εκτιμώντας την σοβαρότατη πορεία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε πολιτικές τοποθετήσεις και αξίες, στα σοβαρά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και προσανατολισμών τόσο, όσο και αναγκαίων εσωτερικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, έκανε πράξη το «Ισχύς εν τη ενώσει».

Ο κ. Μαρκόπουλος έτεινε χέρι αδελφοσύνης και αγαστής συνεργασίας, αποδεχόμενος την τιμή του ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, να επιλεγεί, ως η σοβαρότερη ίσως φωνή και παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, με τις κάλλιστες προοπτικές για το μέλλον της Πατρίδας.
Οι δύο άνδρες αφού μελέτησαν ενδελεχώς τις θέσεις των δύο πολιτικών κομμάτων τους, εξέτασαν λεπτομερώς όλες τις ιδεολογικές, πολιτικές και οικονομικές παραμέτρους, συμφώνησαν σε όλα τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.

Η επίσημη συνένωση των δύο κομμάτων ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει παρουσία των στελεχών τους, ολομέλειας και πλήθους κόσμου, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 5.30 το απόγευμα στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 52).
Στην παλλαϊκή αυτή συγκέντρωση έχουν προσκληθεί πολιτικοί αρχηγοί, πανεπιστημιακοί, οικονομολόγοι, στρατιωτικοί, συνταγματολόγοι, τεχνοκράτες, απλοί άνθρωποι και συνειδητοποιημένοι πολίτες, καθώς και πολιτικοί αρχηγοί συναφών μικρών κομμάτων, ενώ δεν αποκλείεται η ΣΥΝΕΝΩΣΗ και άλλων πολιτικών Δυνάμεων στην «κίνηση των ΔΥΟ» με πρώτο προσκληθέντα το Στρατηγό κ. Γεώργιο Αϋφαντή, ενώ ακολουθούν και πολλές άλλες προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή και την Ακαδημαϊκή Κοινότητα του τόπου.

Το κοινό μήνυμα των δύο ανδρών προς όλες τις κατευθύνσεις είναι πως τα ψέματα τέλειωσαν. Καλούμαστε όλοι να συναποφασίσουμε για το μέλλον της Χώρας μας, αφού η Κυβέρνηση Παπανδρέου στάθηκε κατώτερη των προσδοκιών του ελληνικού Λαού και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, δεν μπόρεσαν όχι να εκφράσουν, αλλά ούτε καν να μεταφέρουν τα συνεχή και ξεκάθαρα μηνύματα των πολιτών, για ριζική αλλαγή στην πορεία πλεύσης της Χώρας, μακριά από κάθε παραχώρηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και την καθολική μας ομηρία σε τυχοδιώκτες και κοινούς τοκογλύφους της Παγκόσμιας Τάξης πραγμάτων.

Ο υπηρεσιακός Πρόεδρος του ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Δημήτριος Μαντές, με την καθοριστική αυτή ενωτική κίνηση, φέρει προ των ευθυνών τους, όχι μόνο τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, αλλά και όλους τους μοναχικούς «Δον Κιχώτες» των μικρών εξωκοινοβουλευτικών παραγόντων, που καρτερούν την πολυπόθητη Ένωση, να έρθει ως «μάνα εξ΄ ουρανού» ή ως δια μαγείας.

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων και των μεγάλων κινήσεων, για όλους μας, να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ πλέον για τον εθνικό προσανατολισμό της Χώρας μας, για το μέλλον ων παιδιών μας, καθώς και για το σύνολο της δεινοπαθούσης ελληνικής κοινωνίας, που πνέει τα λοίσθια, ενώ δεν διαφαίνεται πουθενά ελπίδα σωτηρίας.

Ήρθε η ώρα να ελπίσει ο ελληνικός λαός, πως απλοί άνθρωποι από τα σπλάχνα του και όχι από Αμερικάνικα κολλέγια και τζάκια βαρόνων, θα διαπραγματευτεί στο σύνολό του το ελληνικό ζήτημα, θα τιμωρήσει σκληρά και παραδειγματικά όλους τους ενόχους και αφού αποκαταστήσει το πληγωμένο βαρύτατα γόητρο της Χώρας στις ξένες αγορές, θα επιφέρει την πολυπόθητη Τάξη, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Αρισταρχία και Προκοπή, σε όλους τους νευραλγικούς τομείς, ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ που ταλανίζουν κάθε ελληνική οικογένεια.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]