Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν δικαιούνται να αποφασίζουν για εμάς


Η αναξιοπιστία Παπανδρέου και η ματαιοδοξία των Εθνοσωτήρων
Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου...
Παραιτήσεις με μελλοντικές ημερομηνίες
Ψήφος εμπιστοσύνης σε παραιτημένο πρωθυπουργό

Εθνοσωτήρες που παλεύουν για το καλό της χώρας χωρίς να έχουν πλέον την έμπρακτη στήριξη του λαού.

Πολιτικοί που δηλώνουν ότι δεν είναι γαντζωμένοι από την καρέκλα τους αλλά που παρ' όλα αυτά δεν λένε να παραιτηθούν.

Πολιτικές κωλοτούμπες που σε χρόνους ρεκόρ η μία διαδέχεται την άλλη σε όλα τα επίπεδα.

Πολιτικοί ταγοί να παρακολουθούν τα γεγονότα σαν τις κοινές ''γλάστρες'' των πρωινάδικων.

Μήπως τελικά κ. Παπανδρέου ο ένας και ο μοναδικός αυτοσκοπός είναι αυτή η ριμάδα η καρέκλα και όλα τα άλλα πάνε περίπατο;

Δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός μετά και από τις δικές σας κατά συρροή λανθασμένες επιλογές.

Αντί λοιπόν να δώσετε μια καθαρή λύση, συνεχίζετε με προκλητικό τρόπο τα μικροπολιτικά και μικροκομματικά παιχνίδια με μοναδικό στόχο την πολιτική και κομματική σας επιβίωση.

Το καταλαβαίνει ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης. Δεν απευθύνεστε σε λαό ηλιθίων κ. Παπανδρέου. Απευθύνεστε στο πιο ιστορικό και ικανό έθνος της ανθρωπότητας που εσείς και οι όμοιοί σας οδήγησαν στο τέλμα... προσπαθώντας να μας σώσετε βέβαια όπως με θράσσος δηλώνετε ξανά και ξανά στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Να μας λείπουν τέτοιοι σωτήρες!

Μας κούρασαν οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις σας.

Δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ανησυχίας που προκαλείται μετά από κάθε διαβεβαίωσή σας; Δεν είναι αστείο, είναι τραγελαφικό...

Να μιλά ο Πρωθυπουργός και όλοι να παίρνουμε σα δεδομένα τα εντελώς αντίθετα από αυτά που μας διαβεβαιώνει. Πιο κάτω δεν πάει κ. Παπανδρέου.

Πιάσατε τον πάτο και μαζί σας και ο ελληνικός λαός.

Εσείς και η περίφημη γενιάς σας - των επαγγελματιών πολιτικών / κοινώς ανεπάγγελτων - οδηγήσατε τη χώρα σε αδιέξοδο... τι κι αν δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη Δημοκρατία! Δυστυχώς την έχετε καταλύσει εδώ και πολλά χρόνια με τα έργα και τις παραλήψεις σας...

Φτάσαμε στο σημείο μηδέν.

Αναλογιστείτε τις ιστορικές στιγμές που ζούμε και δώστε μέσω των πολιτικών σας πράξεων, ένα ελαφρυντικό στον ιστορικό του μέλλοντος, προκειμένου να σας κρίνει με περισσότερη επιείκια!

Διότι μη λησμονείτε... ο χρόνος είναι ο μέγας κριτής και από αυτόν δε γλιτώνει κανείς!

Εύχομαι ο Θεός των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών να σας χαρίσει φώτιση έστω και την ύστατη στιγμή... για το καλό της πατρίδας και ημών των απλών θνητών.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]