Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εθνικοί προμηθευτές θέλουν κυβέρνηση ανδρείκελων για μοίρασμα της πίτας


Αν έχουμε καταλάβει καλά όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, ο Γ. Παπανδρέου έχει βάλει ένα δίλημμα και αυτό είναι που προωθούν και οι γνωστοί παπαγάλοι – εργολάβοι της ενημέρωσης. Το δίλημμα είναι ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας σε συνεργασία με Εφιάλτες (πάντα υπάρχουν τέτοιοι), ή κυβέρνηση Παπανδρέου.

Απίστευτο. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που εξευτελίστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ο ίδιος που υβρίστηκε και λοιδορήθηκε από πολλούς βουλευτές του, κι αυτός τώρα προωθεί τις εξελίξεις χωρίς να παραιτείται.

Αν διαβάσει κανείς τις περισσότερες εφημερίδες θα διαπιστώσει ότι όλοι ζητούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας αλλά δεν βάζουν και την ατζέντα της κυβέρνησης αυτής στο τραπέζι. Θα είναι δηλαδή ένα σχήμα που θα επιβάλλει ανάλγητα μέτρα, ή θα πάει τη χώρα σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαόςq

Τα πάντα αφήνονται στη θολούρα των ημερών, σκόπιμα διότι αυτό που ενδιαφέρει την εγχώρια διαπλοκή είναι να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, κι αν είναι δυνατόν και χωρίς τη ΝΔ. Οι νταβατζήδες πιέζουν αφόρητα να γίνει γρήγορα ότι είναι να γίνει, όχι για την 6η δόση (πολύ που νοιάστηκαν) αλλά γιατί πρέπει να μοιραστούν οι δουλειές.

Άλλωστε, σε περιόδους κυβερνήσεων συνεργασίας γίνονται και τα μεγάλα εγκλήματα. Το είπε ο Γ. Παπανδρέου χθες. Πρέπει να προωθηθεί η νέα σύμβαση, οι γεωτρήσεις, μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, η αξιοποίηση των ακινήτων, το όνομα των Σκοπίων και άλλα πολύ κρίσιμα για τη χώρα σχέδια. Γιατί λοιπόν να μη θέλουν μια κυβέρνηση ανδρείκελων που θα μοιράσει τις δουλειές στις γνωστές οικογένειες που κάνουν τόσα χρόνια κουμάντο στη χώραq

Αλλά κι αν δεν προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ποια θα είναι η εξέλιξη; Μα κυβέρνηση Παπανδρέου σα να μην άλλαξε τίποτε στο πολιτικό σκηνικό. Μια νέα – παλιά κυβέρνηση που θα πάει τη χώρα για όσο διάστημα χρειάζεται για να μοιραστεί η πίτα. Το αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας, αν δεν συμφωνήσουν τα υπόλοιπα κόμματα σε συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που αποτύχουν οι προσπάθειες πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, όμως, έπειτα από έξι μήνες, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επικύρωσης της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το βάρος, ώστε εντός τριμήνου να γίνουν εκλογές, αφού θα έχουν ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση και οι εφαρμοστικοί νόμοι και θα έχει διασφαλιστεί η χώρα».

Ακριβώς αυτό δηλαδή που θέλουν όλοι οι διαπλεκόμενοι. Χωρίς να ερωτηθεί ο κόσμος για το τι θέλει για τη ζωή του, να συρθεί σε μια συμφωνία και σε ένα μοίρασμα της πίτας.

Βρισκόμαστε, όπως όλα δείχνουν σε μια προσπάθεια «καπελώματος» του ελληνικού λαού, το αποκάλυψε και ο Αντ. Σαμαράς στη δήλωσή του από τη Συγγρού. Ερήμην του λαού αποφασίζουν γι’ αυτόν.

Κι αν βρεθούν οι Εφιάλτες έχει καλώς, Αν όχι θα συνεχιστεί η ίδια εφιαλτική κυβερνητική πολιτική.

Αν διαφωνεί κανείς ας παρακολουθε;i το ΣΚΑΪ και το Mega που χθες μέσα σε 10′ έβγαλε Καρατζαφέρη, Ντόρα και Κουβέλη.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. …Τα γνωστά "σκουπίδια" της Goldman Sachs και της εβραϊκής τοκογλυφίας. Παπαδήμος, Γκαργκάνας και Προβόπουλος.

    Μαζί μ' αυτούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε δίκη και οι ηγέτες της Δικαιοσύνης για την ίδια περίοδο. Όλοι εκείνοι οι "φύλακες", οι οποίοι δεν έκαναν το καθήκον τους και τους επέτρεψαν να γίνουν καθεστώς …και μάλιστα διεφθαρμένο καθεστώς.
    Να τιμωρηθούν οι Σανιδάδες, οι οποίοι αυθαίρετα, εξωδικαστικά και πάντα προκαταβολικά αποφάσιζαν πότε οι πολιτικοί ήταν ένοχοι και πότε αθώοι.

    Να τιμωρηθούν οι διάφοροι υπάλληλοι Κεδίκογλου με τους μυστηριωδώς εκατομμυριούχους πλην όμως άεργους γιους.
    Πρέπει οι Έλληνες να σηκώσουν επιτέλους την "πέτρα" της Μεταπολίτευσης, για ν' αποκαλυφθούν όλα τα "σκουλήκια", που "σάπισαν" την Ελληνική Δημοκρατία.


    Πρέπει τα δικαστήρια να τους αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζονται τα μέλη μιας συμμορίας.

    Τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

    Να τους αντιμετωπίσουν ως μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη εκ των ιμπεριαλιστών πολιτική "συμμορία", η οποία συνειδητά πρόδωσε την πατρίδα μας. Τα δικαστήρια να δουν τον "ρόλο" της κάθε ομάδας ξεχωριστά και στο τέλος να συνθέσουν ολόκληρο το "παζλ", για να δούμε τι ακριβώς έκαναν εις βάρος του λαού κατόπιν παραγγελίας των "αφεντικών" τους.

    …Βούληση να υπάρχει και τα πάντα είναι εύκολα.

    Μπορεί η Δικαιοσύνη να ξεκινήσει από την αναζήτηση των περιουσιακών τους στοιχείων και αφού εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα τη σίγουρη καταδίκη τους, να την "παζαρέψει" με τις ομολογίες τους.

    Από τη στιγμή που μπορεί μόνον με τα περιουσιακά τους στοιχεία να τους καταδικάσει με τεράστιες ποινές, μπορεί να το διαπραγματευτεί με αντάλλαγμα τις γνώσεις τους.
    Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να συντεθεί το "παζλ" της σημερινής αθλιότητας.

    -------------------------------------
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . Οι περιουσίες του Μπόμπολα, του Κόκκαλη ή του Λάτση παραμένουν υπ’ ατμόν.

    Το Mega, δηλαδή, με την "παράστασή" του δεν λειτουργεί μόνον υπέρ του Μπόμπολα.
    Ενεργεί υπέρ όλων των ομοίων του. Ενεργεί υπέρ του Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να "κρατήσει" σαν "λεία" την Αττική Οδό, αλλά ενεργεί και υπέρ του Λάτση, ο οποίος θέλει να κρατήσει σαν "λεία" τα ΕΛΠΕ.

    Ενεργεί υπέρ του Κόκκαλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη "λεία" του, αλλά ενεργεί και υπέρ της Deutsche Telekom, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του ΟΤΕ ή της Hoch-Τief, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του Αεροδρομίου Αθηνών.

    Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος.

    Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— "ξεπληρώσει" το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.

    Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν.

    Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους.

    Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα "πληρωθούν" από το κορόιδο.
    Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι "λατρεύουν" το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο.
    Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝT

    -----------------------------------------
    Η Megaλη παράσταση του τρόμου
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα δεν αμύνεται, γιατί έχει προδοθεί εκ των έσω. Προδότες πολιτικοί, οι οποίοι λειτουργούν ως "υπάλληλοι" των διεθνών τοκογλύφων, έχουν αναλάβει την "άμυνά" της και την έχουν δέσει χειροπόδαρα, προκειμένου να τη λεηλατήσουν με ασφάλεια οι ξένοι τοκογλύφοι.
    Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι σε μια Ελλάδα, που τη "μαχαιρώνουν" καθημερινά Εβραίοι τοκογλύφοι, ο Πρωθυπουργός της είναι Εβραίος.

    Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτή η Ελλάδα έφτασε στο σημείο σήμερα να είναι λεία των Γερμανών χάρη σε ένα προηγούμενο Πρωθυπουργό, που ονομάζεται Σημίτης και είναι αδερφός στελέχους των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

    ----------------------------------------------
    Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση (Α’ μέρος)
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα
    Μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να σωθεί η Ελλάδα.
    Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]