Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανίκανε, πάρε την κυβέρνησή σου και φύγετε...


Καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, καμία μείωση του σπάταλου κράτους.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου έρχεται κάθε τόσο να ληστέψει τους φορολογούμενους για να διατηρήσει αλώβητα τα δικά της πασοκόπαιδα.

Η υπόθεση της εφεδρείας είναι τόσο αστεία όσο και το κλείσιμο της ΕΤ1 για την οποία δεσμεύθηκε ο- με 24 εκατομμύρια αγοραστής των δικαιωμάτων του Champions League -Μόσιαλος.

Αντί να βάλουν λουκέτο σε οργανισμούς και δημόσιους φορείς πάνε να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Τρόικας απολύοντας συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους την ίδια ώρα που καμιά αποκρατικοποίηση δεν υπάρχει στον ορίζοντα!

Ποια εργασιακή εφεδρεία και απίδια μάντολες.

Έχουν γεμίσει τα υπουργεία με μουτζαχεντίν Πασόκους οι οποίοι θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και είναι αποφασισμένοι να την κλείσουν ταυτόχρονα με το κόμμα τους.

Οι πασόκοι ιμπεριαλιστές θεωρούν πως η ιστορία της χώρας είναι ταυτισμένη μ εκείνη του κόμματός τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί ακόμη και στο θάνατο.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο Χάρης Καστανίδης και ο Μόσιαλος παίζουν πιτσικουλιές για δήθεν δημοψηφίσματα αντί να πάνε σε εκλογές και να ξεκουμπισθούν για πάντα από προσώπου γης.

Άντε να χαθείτε προδότες, χαμένα κορμιά, τελείες της Ιστορίας…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. - Αυτά ακριβώς έκανε ο Γιωργάκης. Με το που εκλέχθηκε Πρωθυπουργός ξαφνικά άλλαξε ως προσωπικότητα.

    Στην "εξώπορτα" των γηρατειών του φόρεσε κολάν και έκανε διατάσεις.
    Το κοιμισμένο ανθρωπάκι βάλθηκε να κάνει Ντόλτσε Βίτα.

    Σαν τον μελλοθάνατο, ο οποίος αξιοποιεί το "δικαίωμα" της τελευταίας παραγγελίας και παραγγέλνει τα πιο απίθανα και εξωτικά "πιάτα".

    Στα δύο χρόνια πρωθυπουργίας του έκανε περισσότερες φορές διακοπές από κάποιον άεργο εισοδηματία.

    Σε μια περίοδο, που η χώρα φλέγεται από τα προβλήματά της και έχει ανάγκη την παρουσία του ηγέτη της, ο Γιωργάκης γύρισε άπειρες φορές τον κόσμο. Σε μία χώρα, η οποία περιμένει να της πει ο ηγέτης της τι να κάνει, ο ηγέτης αυτός ταξιδεύει ανά τον κόσμο, για να συμμετέχει σε σεμινάρια του τύπου "η αξία της παρθενίας στην κοινωνία των ακρίδων".

    Σε μία χώρα όπου εισβάλουν ξένοι τοκογλύφοι για να την λεηλατήσουν, ο ηγέτης της είναι διαρκώς απών.

    - Όμως, στο διάστημα της "απουσίας" του ήταν "απούσα" και η κυβέρνησή του.
    Στη διάρκεια της δικής του απραξίας ήταν άπρακτη και η κυβέρνησή του. Στην κυριολεξία, τους "έφαγε" δύο ολόκληρα χρόνια ...
    Τα χρόνια που είχαν ως πλεονέκτημά τους για να κάνουν τη δουλειά τους.
    Τόσο ακριβώς ήταν "μπροστά" στον σχεδιασμό η Ελλάδα, προκειμένου να την λεηλατήσουν χωρίς το πραγματικό ρίσκο. Αυτά τα χρόνια τούς "έφαγε" ο ηλίθιος με την απραξία του και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις του.

    Εκεί την πάτησαν. Τους έλεγε "ναι" και αυτοί νόμιζαν ότι τα πράγματα προχωράνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Τους άκουγε με την "προσήλωση" του λιωμένου χασικλή και αυτοί νόμιζαν ότι τους πρόσεχε κιόλας.
    - Μιλάμε για τρομερά πράγματα.

    Τα έκανες τα μαθήματα Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Το τακτοποίησες το δωμάτιό σου Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Τον έκλεισες τον θερμοσίφωνα Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Έβγαλες το σίδερο από την πρίζα Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Ξεκίνησες τις ιδιωτικοποιήσεις Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Ξεκίνησες τις απολύσεις στο δημόσιο Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Απενεργοποίησες την ωρολογιακή βόμβα Γιωργάκη;
    ΝΑΙ ...
    Μέχρι που άρχισαν να τον ψυλλιάζονται ...
    Τρία και τρία πόσο κάνουν Γιωργάκη;
    ΝΑΙ.
    Δύο χρόνια πέρασαν, για να καταλάβουν ότι ο ηλίθιος τους παραμύθιαζε με ψέματα, των οποίων τη σημασία αγνοούσε. Ο άνθρωπος παρέμενε ηλίθιος και αυτοί έκαναν δύο χρόνια για να καταλάβουν αυτό, το οποίο έπρεπε να γνωρίζουν εξ’ αρχής.
    Τώρα είναι θυμωμένοι με τον Γιωργάκη. Στην κυριολεξία μισούν τον γιο της Μάργκαρετ. Τον μισούν σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή του, αν υποθέσουμε ότι τον έχουν προπληρώσει για την προδοσία του.

    -----------------------------------------------
    - Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου
    - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    -
    - http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την στιγμη που κοβουν το ρευμα για να εισπραξουν τα χαρατσια..
    το κρατος του Πασοκ .. εξακολουθει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ “ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ”σε στοχευμενες κατευθυνσεις…
    3.5 εκατομυρια ευρο στοιχισε η επαναστελεχωση απο τον προσφατο ανασχηματισμο …ακουσα καλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε, οχι και ανικανοι!
    ολο το φαι το φαγατε κοπάνια!
    η δουλειά εγινε.το μαγαζι εκλεισε!
    πως το λες το ανικανοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κατάλαβα καλά , είσαι ( με λυσσασμένο τρόπο ) υπέρ της εξαφάνισης του Δημοσίου, υπέρ του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας και είσαι και αντιπολιτευόμενος? άσε ρε Χαφιέ, σε καταλάβαμε..πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε παραπέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε πάλι.... ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ? ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? Είναι άνθρωποι πανω απ'ολα. αυτοι δλδ μονο φταινε? Εσυ τις υποχρεωσεις σου στην πολιτεια τις εκπληρωνες στο ακεραιο? πληρωνες τους φορους σου κανονικα και ζητουσες αποδειξεις? Εαν τα εκανες ολα αυτα τοτε θα εισαι ο μοναδικος εντιμος ελληνας... αληθεια τι κομμα ψηφιζες τοσα χρονια? ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Δ.Υ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΕΔΩΣΑ!!!!
    ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΡΑΨΕΣ....

    "Οι πασόκοι ιμπεριαλιστές θεωρούν πως η ιστορία της χώρας είναι ταυτισμένη με εκείνη του κόμματός τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί ακόμη και στο θάνατο."

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ......

    "Οι τουρκοπασόκοι ιμπεριαλιστές γνωρίζουν πως η ιστορία διαφθοράς του Έθνους είναι ταυτισμένη με εκείνη του κόμματός τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί της στο θάνατο."

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε πονηρέ.. Για την πείνα του κόσμου σου φταίνε οι πτυχιούχοι του Δημοσίου και όχι οι πουλημένες κυβερνήσεις σας?...Τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των Ολυμπιακών αγώνων δεν τα έδωσε σε μένα..Ούτε και τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΏΝ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΩΝ ΤΑ ΈΔΩΣΕ ΣΕ MEΝΑ..OYΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗMEΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ έργων τα έδωσε σε μένα..ούτε και τα 110 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τα έδωσε σε μένα ο Τσολάκογλου..Αυτό το Τερατώδες ποσόν το έδωσε εν ψυχρώ στις Τράπεζες και στους παπατσήδες επενδυτές -τάχατες - Ομολόγων ανεβάζοντας αυτόματα το Δημόσιο χρέος από το 115% στο 180% !!! και καλεί τώρα εμένα αλλά και όλους τους άλλους να το ξεπληρώσουμε.. Τα κροκοδείλια δάκρυα σου σε αποκαλύπτουν χαφιέ του Συστήματος..
    Ένας δημοσιουπαλληλάκος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΕΜΑΛΑ........
    ΒΑΤΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξακολουθείστε να μαλώνετε μεταξύ σας σαν τα σκυλιά για τα χρέη που δε ζητήσατε ποτέ λογαριαμό. Σας είπαν και πιστέψατε, φάτε ο ένας τον άλλο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, μόνον οι ίδιοι μπορούν να το κάνουν …και αυτό είναι το επικίνδυνο …

    Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να το κάνει αυτό και κανένας άλλος …

    Μόνον κάποιος, ο οποίος είναι όμοιος και συνένοχος με τους Βαρδινογιάννηδες, τους Μπόμπολες, τους Λαμπράκηδες, τους Τεγόπουλους μπορεί να "φιμώσει" έναν λαό, ο οποίος οδηγείται σαν "πρόβατο" στη "σφαγή" …

    Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πολυζωγόπουλους, Πρωτοπαπάδες, Παπασπύρους και Παναγόπουλους μπορεί να "παραλύσει" την αντίδραση μιας χώρας, η οποία "σφάζεται" …

    Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες και Καψήδες μπορεί να προκαλέσει "σύγχυση" με τις άναρθρες "κραυγές" του.

    Γι' αυτόν τον λόγο θέλουμε ο αναγνώστης να θυμάται μόνιμα τις φάτσες όλων αυτών, όταν θα διαβάζει το κείμενο.

    …Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να προκαλέσει στον λαό γενική "σύγχυση", πλήρη "παράλυση" και στη συνέχεια το μόνο πράγμα που ν' ακούγεται να είναι ένα ασυνάρτητο "παραλήρημα" …
    Μόνον ένας Παπανδρέου μπορεί να σε βάλει στο ΔΝΤ και να σου λέει ότι θα ήθελε να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει εναντίον του ΔΝΤ.

    Αν ένας Κωστάκης ή μια Ντορούλα ή ένας Αντωνάκης, ως εκπρόσωποι της "παλατιανής" Δεξιάς, τολμούσαν να κάνουν αυτό, το οποίο κάνει σήμερα ο Γιωργάκης στο όνομα του "πατριωτισμού", θα ήταν ήδη κρεμασμένος στο Σύνταγμα και θα τον είχαν μισοφάει τα σκυλιά.

    ----------------------------------------------------
    Βενιζελικη Ανώνυμη Εταιρεία β

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αιμμοχαρείς πλανητάρχες δεν θέλουν χρήματα, θέλουν τον αφανισμό μας,αυτοί εχουν όλα τα χρήματα του πλανήτη.

    Ο εχθρός είναι κοινός για όλους,αρκει να εντοπιστεί απο όλους.
    Ένα πρόβλημα μία λύση!

    Οι προδότες που τον υποστηρίζουν , θα πληρώσουν όπως τους αξίζει και ανάλογα με το μέγεθος της προδοσία των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστοοοοοοοοοοοος ο fnous fnous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. finus finus έγραψες έτσι είναι ακριβώς τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]