Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και θέλει να τον χειροκροτήσουμε κιόλας…

Δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας. Δύο μνημόνια. Δεκάδες φόροι και βάρβαρα μέτρα. Χιλιάδες απολύσεις και χιλιάδες λουκέτα. Μόνιμη επιτροπεία, δηλαδή μόνιμη εγκατάσταση γκαουλάιτερ στον κρατικό μηχανισμό. Κι άλλα πολλά μέσα σε δύο χρόνια από την κυβέρνηση των μνημονίων, για να γυρίσουμε στο 2009!!

Δηλαδή εξόντωσαν το λαό και σήμερα πανηγυρίζουν: πρώτον γιατί απέτυχαν οικτρά αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούν τον τόπο. Και δεύτερον γιατί μετά από δέκα και βάλε χρόνια θα γυρίσουμε στο 2009, όταν το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ.

Και γι΄ αυτό οι κυβερνώντες, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, θέλουν να τους… χειροκροτήσουμε!

Βρε, δε πα να… κουρευτείτε όλοι μαζί!!!

ΥΓ. “Η αναδιάρθρωση θα γινόταν εις βάρος της αξιοπιστίας της χώρας μας και της υγείας του εθνικού και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και θα προκαλούσε μια χιονοστοιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε μεγάλο αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Επιπλέον, μια αναδιάρθρωση θα σήμαινε την άμεση και ουσιαστική οικονομική ζημία των συνταξιοδοτικών Ταμείων στην Ελλάδα, τα οποία έχουν επενδύσει τις οικονομίες των συμπολιτών μας σε κρατικά ομόλογα. Πρόκειται για ένα τίμημα πολύ βαρύ. Ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών τραπεζών, των Ελλήνων πολιτών, αλλά ούτε και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Με λίγα λόγια, η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης”.

Αυτά έλεγε τον περασμένο Μάιο ο πρωθυπουργός, που σήμερα πανηγυρίζει για την αναδιάρθρωση. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Σαν το σκυλι στ'αμπελι θα παει και αυτος και ολα τα καθαρματα που τον χειροκροτουν.
    Αυριο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η τελευταια τους μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά χαίρεστε την αρχηγάρα σας ρε τουρκόσποροι του πασόκ και τώρα που το κάνατε σας βλέπω να κρυβόσαστε απο τα παιδιά σας!
    28 Οκτ. 2011 - ΕΛΛΑΔΑ εναντίων πασόκ και των οπαδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό, δηλαδή, που μας προτείνουν οι "καλοί" και "τίμιοι" Γερμανοί με τα σχέδια τύπου "Εύρηκα".

    Να τους δώσουμε όλη την εθνική δημόσια περιουσία μας και να μας "μηδενίσουν" το χρέος. Για ένα ψεύτικο και "πέτσινο" χρέος, το οποίο το δημιούργησαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι τύπου Goldman Sachs και οι γερμανικές εταιρείες τύπου Siemens μόνοι τους, να χάσουμε ό,τι κληρονομήσαμε και ό,τι δημιουργήσαμε ως λαός μέσα στους αιώνες.

    Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους για όλους τους λαούς και όχι μόνον για τους Έλληνες.

    - Ό,τι ανήκει στους λαούς και μπορούν να το τιμολογήσουν, θέλουν να το βάλουν στον "λογαριασμό" των χρεών και να το "καταπιούν".


    Θέλουν να τα αρπάξουν όλα και τα υπόλοιπα να τα "διευθετήσουν" με "κουρέματα" και τοκογλυφικές "αλχημείες".


    Ένα μέρος του χρέους θα διαγραφεί παντελώς και ένα άλλο θα υπάρχει μόνιμα, για να μπορούν να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν τους λαούς ...επίσης μόνιμα.

    Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούν το ΔΝΤ. Βάζουν τους λαούς να υποθηκεύουν τις πατρίδες τους για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι και μετά θα κρατήσουν για λογαριασμό τους τις κρατικές περιουσίες.

    - Αυτά, δηλαδή, που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν, δεν είναι τυχαία.
    Ήταν εξ’ αρχής σχεδιασμένα να έρθουν σε αυτό το σημείο.
    Πού βρίσκεται το πρόβλημα;
    Στους χρόνους.
    Το "σκάσιμο" έπρεπε να γίνει οργανωμένα και με τη σωστή σειρά.

    Να ξεκινήσει από τους αδύναμους και να ισχυροποιεί τους δυνατούς πριν φτάσει η δική τους η σειρά.
    Ζητούμενο ήταν η παγκόσμια οικονομική κρίση να βρει τους ιμπεριαλιστές της τοκογλυφίας να είναι ήδη ιδιοκτήτες των πατρίδων των λαών, ώστε να μην απειλούνται.
    Άρα;
    Άρα τι αναζητούμε τώρα;

    Τα χρονικά τους περιθώρια.

    ----------------------------------------------
    Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τύπος πήγε κι έβαλε υποθήκη την Ελλάδα και λέει ότι γλιτώσαμε απο χρεωκοπία..ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα και πριν μπούμε στο ΔΝΤ σε συνέντευξή του στον ούλογλου, τι έλεγε; Πως το ΔΝΤ θα ήταν καταστροφικό για την ανάπτυξη της χώρας και πως αυτή θα ήταν η χειρότερη επιλογή...
    Επίσης μετά από κάθε εξαγγελία νέων μέτρων που παίρνουν, (με ύφος που ούτε οι στυγνότεροι δολοφόνοι δεν έχουν), δεν λένε πως δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα;
    Γενικότερα, υπάρχει έμφρων άνθρωπος αυτή την στιγμή στη Ελλάδα που να πιστεύει ίχνος των λεγόμενων τού μεγαλύτερου ψεύτη και κοινού απατεώνα που τον έχουμε για πρωθυπουργό;
    Απ΄ όποια πλευρά και να το δεις, καταλαβαίνεις πως έχει οκιστεί σε θεούς και σε δαίμονες ("θεούς" τύπου Σόρος και λοιπών εβραϊκών μιασμάτων και όσο για δαίμονες δεν έχει κανένα πρόβλημα, βλέπε Μέρκελ και την σκιά της...)να αποτελειώσει την Ελλάδα, τρέφει για αυτή και τους Έλληνες απεριόριστο μίσος. Οι ψυχιατροί, θα έπρεπε να έχουν επεμβεί, δεν θέλει μεγάλες γνώσεις ψυχολογίας, για να αντιληφθείς την επικινδυνότητα αυτού του μακελάρη.
    όσο για τα σκουπίδια που έχει βουλευτές και ψηφίζουν τον χαμό της χώρας μας, να είναι βέβαιοι πως θα έχουν από αυτή την χώρα την απάντηση που τους αξίζει.
    Ο πρωθυπουργοφόνος της Ελλάδας, μαζί με την άθλια πλέμπα των ευρωφασιστών, είμαι βέβαιος πως δεν διάλεξαν τυχαία αυτή την ημερομηνία για να μας πουν για την επιτήρηση...Ποντάρουν στο σβήσιμο των επετείων που ωθούν σε εθνική ανεξαρτησία.
    Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χαθεί, προορίζεται για την μεγαλύτερή της νίκη, αυτά τα άθλια ασπόνδυλα θα πνιγούν στα ξέρατα της ιστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα παρουμε τα βουνα να ελευθερωσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ;Αν οχι ας το βουλωσουμε,σκυψουμε το κεφαλι,μεχρι να μας το παρουν τα ιδια τα παιδια μας,οταν καταλαβουν τι τους καναμε.
    Οι αλητες δεν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα αν εμεις ειχαμε σηκωση τα λαβαρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, αντι για χρωματιστα κουρελια και κατσαρολες.
    Τεσσερις ψυχες θρηνη το Εθνος,για να μπορεσουν να φθασουν μεχρι εδω, χιλιαδες αλλες αυτοκτονησαν και εκατομμυρια πεινουν.
    Εμεις ακομη μιλαμε για το οικονομικο προβλημα!
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ντροπη μας να τους πεταμε γιαουρτια και να τους λεμε μονο κλεφτες.
    Εχουν πραξη φονους και εχουν προδοση την Πατριδα μας.Δεν ειναι μονο κλεφτες.Τοσο πολυ ξεφτιλιστηκαμε λοιπον;
    Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν μας λεει τιποτα;

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΝ Η ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΖΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο προδότης μία λέξη καταλαβαίνει μόνο. Γουδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία παιδιά τα σχόλια και οι εξορκισμοί αλλά ... βαρέθηκα! Εγώ είμαι χαζή - ξανθιά, με καλή όμως διάθεση. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε; Να το κάνουμε όμως χωρίς καθυστέρηση, χωρίς πολλά λόγια! Αυτοί ήδη έβαλαν υπογραφές για το ξεπούλημα (βλ. Ιόνιο και πετρέλαια). Δεν υπάρχουν 100 -150 παλληκάρια σ΄αυτή τη χώρα; Ολους τους έφαγε το χιόνι; τους πάτησε το τραίνο; τους ψέκασε το ελικόπτερο; Τι τον φοβάστε τον καραγκιόζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΩΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]