Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από το πρωί τα ΜΜΕ κρατούν τον κόσμο σε καταστολή…


  • Και θα έρθει η ημέρα που ο Παπανδρέου θα πει: Μα, πού πήγαν οι συντάξεις; Μα πού πήγαν τα ημερομίσθια; Εδώ ήταν, κάποιος τα πήρε...
Λογικά, έπειτα από αυτό που συνέβη, δηλαδή τη στάση πληρωμών και την εξαθλιωμένη ζωή που καλούμαστε να ζήσουμε από εδώ και στο εξής (με μόνο τα δικά μας έσοδα, χωρίς δυνατότητα δανεισμού), θα έπρεπε ο κόσμος να έχει ήδη βγει από το πρωϊ στους δρόμους και να αναζητεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Αντί γι΄ αυτό τι βλέπουμε; Βλέπουμε τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δηλαδή τον βραχίονα του συστήματος για τον πνευματικό έλεγχο των μαζών), να έχουν πιάσει δουλειά από τα άγρια χαράματα, καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες, με τόνους καθησυχαστικής προπαγάνδας, προκειμένου να κρατήσουν την κοινωνία σε καταστολή και να μην πληροφορηθεί ο κόσμος την ωμή αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε και τι ακριβώς τον περιμένει, με ορατό τον κίνδυνο να ξεχυθεί στους δρόμους.

Το σύνθημα που, κατά κόρον, ρίχνουν από το πρωϊ, κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι: «δεν κινδυνεύουν μισθοί, συντάξεις και καταθέσεις». Είναι μια πρώτη αντίδραση για να συγκρατήσουν την οργή και να… βάλουν τη λαϊκή μάζα σε έναν βολικό εφησυχασμό. Αν είναι δυνατόν!!! Πως κοροϊδεύουν αυτόν το δύστυχο λαό!!! Που είναι η αντιπολίτευση, που είναι η Νέα Δημοκρατία να πει την αλήθεια;

Ελλάδα πεθαίνεις και φταίνε οι ηγέτες που εσύ επέλεξες…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. H NΔ που ρωτήσατε κάνει τη κουφή επειδή είναι η ρεζέρβα των διεθνών τραπεζιτών. Οταν αποφασίσουν να μας επιτρέψουν να παμε σε εκλογές θα την αμολύσουν στα κανάλια για να μας πείση πως η την ψηφίζουμε η χρεοκοπούμε αλλά, οχι πριν, και κυρίως, χωρίς καμία αναφορά στους ιδιοκτήτες τους.

    Αν δεν το έχετε υπόψη σας τα κόμματα της Βουλής συμφωνούν μεταξύ τους σε ποσοστά απο 75% μεχρι 99.9% αλλά δεν θέλουν να το ξέρετε, γι'αυτό και οταν ανοίγει η αυλαία, παίζουν το θέατρο του παραλόγου που μας μάθανε να λέμε πολιτική αντιπαράθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειναι η αντιπολιτευση;
    Οπου ειναι και η πρασινη λαιλαπα με τον τυπο απο το Αμερικα.
    Ο κοσμος τοχει τουμπανο και μερικοι, μερικοι, κρυφο καμαρι.
    Δεν πιστευω νασαι στους μερικους;
    Εμ! πανω απο 60 χρονια ετοιμαζαν τους δοσιλογους πριν στειλουν τον πυροδοτη.Θαναι αμετρητοι οι δοσιλογοι, αλλοι τοσοι και οι γραικυλοι.
    Αλλα τωρα και οι κρυφοι σπιουνοι φανηκαν.Ειναι ολοι αυτοι που στηριζουν ακομη!!! τους ταγους των κομματων.Ειναι ολοι αυτοι που "φοβουνται" το Εθνικο νομισμα,αυτοι που θελουν να ειναι τα αφεντικα στην τσεπη τους,αλλα.. το ΕΘΝΟΣ, οχι!
    Ειναι αυτοι που παπαγαλιζουν, ωρες αμετρητες για αργυρια,αλλα για την κατοχη...ακρα του ταφου σιωπη,στον καμπο βασιλευη!
    Ειναι ολοι αυτοι,που τα θυματα της φτωχειας,εγκληματικοτητας αλλα και τους νεκρους,ενεκεν των πραξεων των, ουδεποτε θυμουνται.
    Ειναι αυτοι που συνηθως τους ξερουμε απο το κουτι του διαβολου.Γνωστες παντως επιστητου.
    Χαριν δε του Αριστοτελους του Σοφου,σας ξερουμε και απο τις φατσες σας.
    ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΡΕ!!!!!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
    ΟΥΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ!!!!
    ΟΥΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!
    ΟΥΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ!!!!

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

    ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!
    ΓΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων στην περίπτωση του «εθελοντικού» ή μη κουρέματος θα χάσουν την μισή τους αξία.
    Άρα τα χρήματα για τις συντάξεις θα μειωθούν δραματικά.

    Για την αποφυγή της οδυνηρής για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλήθειας, χρησιμοποιείται η αποσιώπηση του θέματος των πραγματικών επιπτώσεων στα ασφαλιστικά ταμεία σε συνδιασμό με την υπερπληροφόρηση με άχρηστες πληροφορίες για άσχετα θέματα και σε συνδιασμό με την μετατόπιση της συζητήσεως σε θέματα όπως η εξασφάλιση των τραπεζικών καταθέσεων.

    Όταν αποτύχουν οι παραπάνω μέθοδοι (αποσιώπηση, άχρηστη υπερπληροφόρηση, μετατόπιση της συζητήσεως) το «ρίχνουν» στα ψέμματα, ή μιλάνε περί εγγυήσεως του ύψους των καταθέσεων ή λέγοντας ότι θα δίνονται συντάξεις χωρίς να αναφέρουν το αν θα περικοπούν δραματικά.

    Όταν αποτύχουν όλα τα παραπάνω το «ρίχνουν» στις ειρωνείες προς τους συνδιαλεγόμενους που έχουν διαφορετική από αυτούς άποψη (τι θα κάνατε εσείς;), στους εκβιασμούς και στα εκβιαστικά διλλήμματα (τύπου επιστροφή στη δραχμή, δεν έχουμε παραγωγή για την κάλυψη των εσωτερικών αναγκών κ.α.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]