Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας… έσωσε πάλι ο Παπανδρέου με τη “μασκαρεμένη” χρεοκοπία


Το καθεστώς έδω και μερικές ώρες δίνει μάχη να παρουσιάσει την επαίσχυντη συμφωνία ως… εθνική επιτυχία.

Σύμφωνα με τον … εθνικό μας σωτήρα,
«μία καινούρια ημέρα ξημερώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για την υπεράνθρωπη θυσία τους… Χωρίς τη δική τους συγκλονιστική προσπάθεια, όλα θα είχαν τελειώσει τον περασμένο Μάιο. Θα είχαμε χρεοκοπήσει με τραγικές συνέπειες… Διαπραγματευτήκαμε με ισχυρό εργαλείο την αξιοπιστία μας και αποφύγαμε το θανάσιμο κίνδυνο της χρεοκοπίας… Και μόνο που βρισκόμαστε εδώ είναι επίτευγμα»,
είπε ο πρωθυπουργός.

Γαντζωμένος στην καρέκλα του και μη αντιλαμβανόμενος ότι η όποια συμφωνία υπερβαίνει κατά πολύ το βίο αυτής της κυβέρνησης, ο Γ. Παπανδρέου ερμήνευσε, κατά πως τον συμφέρει, τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι «ο λαός θέλει αλλαγές, όχι εκλογές».

H παρανομία και η αντισυνταγματικότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου συνεχίζεται. Από τούδε και στο εξής η ευθύνη μεταφέρεται στις πλάτες του Ελληνικού λαού, ο οποίος είτε θα ανεχθεί παράνομους κυβερνήτες και μαριονέτες να του ορίζουν και να του επιβάλλουν ένα τραγικό μέλλον με την μέθοδο του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", είτε θα αντιδράσει και θα στείλει στη Δικαιοσύνη τους κλεπτοκράτες επαναφέροντας την Δημοκρατία στη χώρα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. και εμεις θα τον σωσουμε...
    κι αν δεν το κανουμε εμεις ,θα σηκωθουν οι αποθαμενοι!
    [και δεν ειναι σχημα λογου!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγγελος Πρωτοστάτης.
    Άσε μήν το κουράζεις τώρα. Κάνε το save για την ώρα γιατί θα σου χρειατεί να το κάνεις paste αργότερα στην απολογία σου πρίν την εκτέλεση της ποινής Ξέρεις λίγο πρίν σε κάνουμε οριστικά delete από την ελληνική μας πραγματικότητα. Αν αυτό ονειρεύεσαι νομίζοντας οτι σε λιγο θα βρεθείς σε κάποια παραλία του Μαϊάμι ή του Μεξικό ξεκοκαλίζοντας οικογενειακά, τα δις που αρπάξατε από τις τσέπες του Ελληνικού λαού, να ξέρεις πώς είσαι κακρυά νυχτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]