Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παραίτηση Παπανδρέου είναι μονόδρομος για τη χώρα, όχι όμως για τον ίδιο...

Μια πληροφορία με πολύ νόημα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Ο πρωθυπουργός αναμένεται της Δευτέρα ή την Τρίτη να προχωρήσει είτε σε διάγγελμα είτε σε παρέμβαση η οποία όμως θα γίνει με τρόπο ώστε να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες. Ο Γ. Παπανδρέου, πήρε αυτή την απόφαση μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Γιουρογκρούπ όπου ο Βενιζέλος «έφαγε ακόμη μια πόρτα» από τους εταίρους σε ότι αφορά την εφαρμογή των μέτρων και την επίτευξη στόχων.

Ο πρωθυπουργός θα θελήσει να δώσει έναν τόνο πραγματικής εθνικής καταστροφής που επέρχεται, θα προσπαθήσει να βάλει στο κάδρο της χρεοκοπίας όλους τους Έλληνες και θα τους ζητήσει να βάλουν πλάτη χωρίς να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν.

Θα ζητήσει από τους πολίτες αρχικά να στηρίξουν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δηλαδή να σπεύσουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια που επιβλήθηκαν και να μην οργανώνουν κινήματα «Δεν πληρώνω φόρους».

Σε δεύτερο πλάνο θα ζητήσει από όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα σωματεία και τους συνδικαλιστές να πάνε σε μορατόριουμ ολίγων μηνών ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ.

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα παίξει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει πρωθυπουργός. Μήπως όμως θα έδινε καλύτερες υπηρεσίες στη χώρα αν παραιτούνταν ως αποτυχημένος;

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Έτσι να νομίζετε προκλητικοί και ξεδιάντροποι δεξιοί που καταστρέψατε την χώρα!! Εκλογές μονο στον ύπνο σας γιατί στον ξύπνιο σας μάλλον θα δείτε αστεράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραίτηση και υπηρεσιακή κυβέρνηση προσωπικοτήτων που θα ελέγξει το χρέος και θα δικάσει όλη την κυβέρνηση και τους βουλευτές για παράβαση καθήκοντος, απιστία προς το Σύνταγμα και εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπα! υπάρχουν ακόμη πασοκτσήδες! δεν κόψαν ακόμη τα χέρια τους; μάλλον κανένα φυτό θα είναι! Τέλος για το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ακόμη ελπίδα (χωρίς πασοκικές προσλήψεις και ΜΚΟ πασόκων βουλευτών). Αυτά τα τελευταία που κάνανε ήταν ο τάφος τους.

    Θα δοκιμάσουμε τον Σαμαρά και αν δε μας κάνει, σύντομα στον επόμενο! Δεν χρειάζονται πλέον τετραετίες για να μας ξεπουλάνε οι εφιάλτες. Οι προθέσεις τους μπορούν να φανούνε και σε ένα εξάμηνο όπως φάνηκαν και του ΓΑΠ που βάσει σχεδίου μας παρέδωσε στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με τα κινήματα 'δεν πληρώνω φόρους' που αναφέρθηκαν, νομίζω ότι είναι η μόνη μας ελπίδα για να απαλλαγούμε από τους καθεστωτικούς που μας κυβερνάνε. Θα πληρώσουμε μόνον όταν κάποιος μας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Τώρα κάνουμε κλεφτοπόλεμο. Αυτό μας έλειπε να πληρώσω για να δώσουμε παράταση στον ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο Σαμαρα ρε κακομοιρη;
    Αφου στο ειπε πεντακαθαρα.Θα σεβαστουν στο μαντρι του την υπογραφη των προδοτων.
    Λοιπον επειδη ειμαστε πολυ λιγοι πλεον για να ελευθερωσουμε την Πατριδα απο αυτους, αλλα και απο ολους εσας, τα ζομπι προβατα των μαντριων,καλη τυχη... Ελπιζω μετα την κολαση που θα περασουμε, εσεις,οι γραικυλοι και προσκυνημενοι, να εχετε εξαφανιστη.Παραπλευρες απωλειες...που λεμε.
    Αλλα να ειστε σιγουροι οτι η Ελλας θα αναστηθη και το κυριωτερο,χωρις εσας τα βαριδια.
    Για την ιστορια να σου πω οτι ΟΛΑ τα μαντρια προετημασαν την υποταγη μας και την κατοχη που βιωνουμε.
    Θα τα μαθετε οσονουπω τα μαντατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 11:10

    Τον Σαμαρά θα τον δοκιμάσουμε είτε θέλουμε είτε όχι. Εκτός αν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Δεν σε βλέπω καθόλου ζωηρό. Πεθαμενίλα μυρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]