Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νέα Ελλάδα εγκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ανεπίτρεπτη ανοχή που εγγίζει τα όρια της συνενοχής ενός εθνικού εγκλήματος

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις που αφορούν την στημένη είσοδο του ΔΝΤ στην χώρας μας. Έγκλημα που θα πρέπει να τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη με τις μέγιστες ποινές. Όσοι συμμετείχαν στην διαστρέβλωση των οικονομικών στοιχείων της Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίσουν παραδειγματικές ποινές λόγω της ανηκέστου βλάβης που προξένησαν ηθικά, εθνικά και οικονομικά στην πατρίδα μας.

Η Νέα Ελλάδα απαιτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τερματίσει άμεσα αυτή την αισχρή κυβέρνηση, να ζητήσει την άμεση σύλληψη των εμπλεκομένων ανεξαρτήτου θέσεως και παραβλέποντας πως είναι πολιτικά πρόσωπα να ζητήσει την άμεση προφυλάκισή τους και αμέσως μετά να προκηρύξει εκλογές.

Δεν είναι δυνατόν η χώρα και οι πολίτες της να πληρώνουν κλεμμένα και δεν είναι δυνατόν να βιώνουν την εξαθλίωση επειδή κάποιοι αποφάσισαν να μεθοδεύσουν το ξεπούλημα των πάντων, στο όνομα ενός υποτιθέμενου χρέους.

Εάν ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν προχωρήσει άμεσα σε αυτά που το καθήκον και ο όρκος που έδωσε του επιβάλλουν, τότε θα πρέπει να θεωρεί εαυτόν συμμέτοχο ενός εθνικού εγκλήματος και εθνικής προδοσίας και θα αντιμετωπισθεί καταλλήλως τόσο ο ίδιος όσο και η μνήμη του στο μέλλον.

Η Νέα Ελλάδα θα καταθέσει εγγράφως την απαίτησή της -που είναι και απαίτηση όλων των Ελλήνων- στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είναι ο μοναδικός πλέον που μπορεί να εκκινήσει μία νέα πορεία της πατρίδας μας προς το καλύτερο.

Και αυτή είναι μόνο η πρώτη ενέργεια που θα υλοποιήσουμε, ενώ έπεται συνέχεια που θα καθήσει τους εγκληματίες στο σκαμνί...

Η Νέα Ελλάδα δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν άλλα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας μας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]