Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας οδηγούν με τις μπάντες στη δραχμή


Με σύστημα Αλέφαντου αγωνίζεται η γελοία κυβέρνηση.

Ξαφνικά μπουκάρει για ν ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα η να ιδιωτικοποιήσει τους παρακρατικούς οργανισμούς και στα πρώτα μπινελίκια των Φωτόπουλων, των Λυμπερόπουλων, των Τζωρτζάτων, βάζει την ουρά στα σκέλια και παίζει κατενάτσιο.

Με μπούκες, γιόμες και κατενάτσιο.

Πήρε λέει απόφαση να συγχωνεύσει Οργανισμούς και να διώξει 7000 αχρείαστους δημοσίους υπαλλήλους και τσουπ ένας πασόκος βουλευτής εμφανίσθηκε να προτάσσει τα στήθη του για να...
μην πειράξουν την τρίχα κανενός από τους αχρείαστους. Πάνω από 500.000 είναι οι αχρείαστοι δημόσιοι υπάλληλοι-κηφήνες που αποτελούν κομματικούς στρατούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο ΟΠΑΠ έπαιζε για μερικούς μήνες σαν κότα λιράτη των αποκρατικοποιήσεων. Χαλασμός, κουρνιαχτός, οχλοβοή.

Ο ΟΠΑΠ μας λένε τώρα ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί. Φυσικό τα βρίσκουμε μια και ο ΟΠΑΠ είναι δεκαετίες τώρα ιδιωτικοποιημένος.

Τον μοιράζονται στα τρία ο Σωκράτης, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ γεμίζουν τα κομματικά τους ταμεία με λεφτά από τα πρεζάκια του τζόγου-άσε που δεκαετίες τώρα βουλώνουν και τα στόματα των παρακμιακών ΜΜΕ.
Άρα ξεχάστε την κότα τη λιράτη των αποκρατικοποιήσεων. Πάπαλα.

Κάθε τόσο ψηφίζονται μεσοπρόθεσμα και στο τέλος της μέρας δεν εφαρμόζεται τίποτε εκτός από τα χαράτσια στους πολίτες.

Το σύστημα εξακολουθεί να είναι βουτηγμένο στη διαφθορά.

Εκτός από την προκλητικά ατιμωρησία των Νονών της Μίζενς, που σπεύδει αγχωμένος να τους απαλλάξει και με τη βούλα ο Βαλυράκης, δείτε τι σοι υπόκοσμος, που υποδύεται τους μεγαλοεπιχειρηματίες, «επενδύει» τα τελευταία χρόνια στα ΜΜΕ.

Ξαφνικά πετάγονται οι σκελετοί που κρύβουν στις ντουλάπες τους.

Ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του, αφού πρώτα την λήστεψε, ενώ ετοιμάζεται να πουλήσει τον Παρθενώνα.

Αυτός ο συρφετός μεγαλοκαθαρμάτων ανακάλυψε πως αγοράζοντας ΜΜΕ αποκτά ασυλία.

Μάλλον έτσι θα είναι αν σκεφθείς πόσα αδικήματα βαρύνουν τον καθένα από τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ της χώρας-με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Και ποια είναι η τιμωρία τους;

Δάνεια, περισσότερα δάνεια, κανόνια στο ΙΚΑ, στην Εφορία αλλά και απόλυτη ανοχή από την ξιπασμένη εξουσία.

Ακόμη κι ο Μάκαρος τους κρατάει.

Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι οι κυβερνώντες.

Άλλο τόσο και οι της αντιπολίτευσης, αν δεις τις απίστευτες κωλοτούμπες του Σαμαρά η την αφωνία του σε «κρίσιμα» θέματα για τους νταβατζήδες με τους οποίους ο αρχηγός της ΝΔ διατηρεί ανοιχτή γραμμή από το παρελθόν.

Η χώρα δεν σώζεται με τίποτε.

Εκτός κι αν για κάποιους σωτηρία είναι η επιστροφή στα δραχμή και η εκτύπωση πληθωριστικού χρήματος από το Νομισματοκοπείο της Μεσογείων για να το μοιράζουν οι μελλοντικές κυβερνήσεις στους μελλοντικούς νταβατζήδες.

Άντε γα...νωθείτε καθάρματα…


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]