Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οπλα μαζικής καταστροφής (χημικά) χρησιμοποιούν οι Τούρκοι!


Χρήση χημικών όπλων κατά των Κούρδων ανταρτών από τον τουρκικό Στρατό έρχεται με τηλεγράφημα ειδησεογραφικού πρακτορείου όπου αναφέρεται ότι έκθεση του Οργανισμού των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (IHD) στο Ντιγιαμπακίρ σύμφωνα με την οποία "Ο Τουρκικός Στρατός απο το 1994 μέχρι σήμερα, σε 39 επιχειρήσεις χρησιμοποίησε χημικά όπλα, η χρήση των οποίων είχε σαν αποτέλεσμα 437 Κούρδοι Μαχητές του PKK να βρούν τον θάνατο".

Στην έκθεση υπάρχουν αναφορές και για την χρήση βιολογικών όπλων. Aναφέρονται παραδείγματα για την χρήση χημικών όπλων απο τον τουρκικό Στρατό στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Στο χωριό Silopi περιοχή του Σιρνάκ στις 11 Μαΐου, 1999, 20 μαχητές του ΡΚΚ, έχασαν την ζωή τους απο χρήση χημικού αερίου όπως απεφάνθη γερμανικό εργαστήριο μετά την εξέταση των ευρημάτων που απέστειλαν οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

- 8 μαχητές του ΡΚΚ μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους σε σύγκρουση το Σεπτέμβριο του 2009 σε περιοχή της Cukurca στην επαρχία Χακάρι από την χρήση χημικών όπλων όπως απεφάνθη γερμανικό εργαστήριο μετά την αποστολή ευρημάτων και φωτογραφικού υλικού.

- Οι σωροί 21 μαχητών του ΡΚΚ, οι οποίοι εφέροντο να έχουν σκοτωθεί με χημικά όπλα σε μια σύγκρουση στην περιοχή του Çemişgezek στο Ντέρσιμ στις 11 Απριλίου 1997, δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στις οικογένειες τους, αν και οι κωδικές ονομασίες τους και οι τόποι γέννησης τους είναι καταχωρημένοι στο γραφείο του ειδικού εισαγγελέα στην Μαλάτια

- 22 νέοι οι οποίοι εγκατέλειψαν την Μαλάτια για να ενταχθούν στο PKK και 6 Κούρδοι μαχητές του PKK οι οποίοι βρήκαν τον θάνατο στη μαζική σφαγή στις 17 Μαΐου 1994 στο όρος Bezar στην επαρχία Adıyaman απο την χρήση χημικών όπλων.

Τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά ηχηρός συναγερμός στα αυτιά των Ελλήνων αξιωματικών που είναι υπεύθυνοι για τον αμυντικό σχεδιασμό μας.

  • Πόσο έτοιμες είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις αυτοάμυνας που διαθέτουμε στα νησιά για επίθεση από χημικά όπλα;
  • Πόσο έτοιμοι είναι οι Εθνοφύλακες;
  • Πόσο εκπαιδευμένοι;
  • Υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα και υλικά για να αποτρέψουν την διάρρηξη των ελληνικών αμυντικών θέσεων σε μια αιφνιδιαστική επίθεση με χημικά όπλα;

Γιατί μέχρι τώρα πιθανολογούσαμε. Τώρα ξέρουμε…

Πέραν αυτού, υπάρχει και θέμα παραβίασης από την Τουρκία των διεθνών νόμων περί κατοχής κια χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής. Ένα πολύ ισχυρό νομικό "όπλο" στα χέρια μας...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]