Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κλεπτοκρατική φοροκυβέρνηση έχει στόχους...!


Οι περιουσίες μας βορά στο κρατικοδίαιτο καθεστώς
Τα εισοδήματά μας από την εργασία μας, θα μειωθούν τραγικά μέχρι ασφυξίας από νέους φόρους, κεφαλικούς και άλλους.

Η ακίνητη περιουσία μας περιέρχεται ουσιαστικά με ετήσιες φορολογικές δόσεις στο κράτος, διαφορετικά θα κατασχεθεί και θα βγει στον πλειστηριασμό από την κυβέρνηση.

Τα αυτοκίνητά μας, για τα οποία μας παρακινούσαν με κίνητρα να αντικαταστήσουμε, γίνονται τώρα θηλιά στο λαιμό για να μας πνίξει.

Τελικά οι μικροκαταθέσεις μας στις τράπεζες θα εξανεμιστούν ταχύτατα και θα μεταφερθούν στο κράτος μέσω των δυσβάστακτων φόρων.

Και όλα αυτά για να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς, από το οποίο κερδίζουν ένα σωρό κρατικοδίαιτα παράσιτα, κομματικές εκλογικές πελατείες, κομματικοί κρατικοδίαιτοι κηφήνες και κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες.

Όλα αυτά για να πληρωθούν οι ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι τους υπέρογκους τόκους με τους οποίους έχει επιβαρυνθεί το δημόσιο χρέος.

Οι καταθέσεις μας υπέρ της ενίσχυσης του καθεστώτος
Όταν το εισόδημα από την εργασία μας μειώνεται, όταν ταυτόχρονα οι φόροι αυξάνονται εγκληματικά και όταν την ίδια ώρα οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών παραμένουν υψηλές και μάλιστα αυξάνονται, τότε μόνο μια πηγή χρημάτων για να επιβιώσουμε και να πληρώσουμε τους παρανοϊκούς φόρους μένει και αυτή δεν είναι άλλη από τις όποιες καταθέσεις έχει ο καθένας μας στις τράπεζες, οι οποίες και θα συρρικνωθούν φυσικά γρήγορα.

Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η μαθηματική συνέπεια της εξαγγελθείσας φορομπηχτικής πολιτικής.

Προφανώς αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση, δεν μπορεί να μην το γνωρίζει!

Επομένως το κρατικοδίαιτο καθεστώς δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να βρει τρόπους, μέσω της εφεύρεσης παντός είδους φόρων, ώστε να νομιμοποιηθεί για να πάρει τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες, χωρίς να προκαλέσει τραπεζικό πρόβλημα.

Το κρατικοδίαιτο καθεστώς δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορεί να ησυχάσει όσο σκύβει στις τράπεζες και βλέπει μέσα τις καταθέσεις των πολιτών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα ιδια εκανε ο Τροτσκι στη Σοβιετικη Ενωση. Με υπερφορολογηση κατεσχεσε περιουσιες. Βλεπετε την Τροτσκιστικη μητρα του ΠΑΣΟΚ? Αν δεν αντιδρασετε, δεν θα μεινει τιποτα για τα παιδια σας. Μη δειξετε ελεος. ΑΠΕΙΘΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]