Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τσαρλατανισμοί τώρα λέγονται ορισμός κυβέρνησης!!!


Η επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης και της ακυβενησίας δεν πρόκειται να καλυφθεί για πολύ καιρό. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια κάποια στιγμή τελειώνουν και ο βασιλιάς έμφανίζεται γυμνός. Η οικονομική κρίση είναι εδώ, η φτώχια μεγαλώνει, η αγορά στεγνώνει και η κρίση χρέους μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε κρίση πολιτική. Σε κρίση θεσμών και του ίδιου του πολιτεύματος.

Αυτό όμως που δεν έχουμε μάθει ακόμη από τον ανασχηματισμό, είναι ποιος θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του πρωθυπουργού.

Εεεεε ρε γέλια! Γλέντια! Ό,τι θέλεις! Τους την έφερε πάλι ο ΓΑΠ! Βλάκα τον ανεβάζαμε, ηλίθιο τον κατεβάζαμε, τελικά τους χόρεψε όλους στο ταψί. Και τη διαπλοκή και το κόμμα του. Του σερβίρανε το Βενιζέλο για διάδοχο, πήγαν να πάρουν ρεβάνς του 2007 και τελικά αυτός τον έβαλε στο κάδρο της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ που συνεπάγεται η παρουσία κάποιου πολιτικού στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ θα του φορτώσει, τελικά, και όλα τα μνημονιακά εγκλήματα (που είναι φυσικά όλα δικά του, αυτό δεν θα το γλιτώσει ο ΓΑΠ, η ιστορία έχει ήδη γραφτεί για αυτό το θέμα).

Τον καταστρέφει από διάδοχο και μαζί καταστρέφει και την τελευταία ελπίδα του ΠΑΣΟΚ να επιβιώσει.

Χωρίς τον καλό και άξιο Γ. Φλωρίδη μέσα στην Κ.Ο., με τον εκπρόσωπο της εντόπιας διαπλοκής δεμένο στο πιο ψηλό σημείο του καταρτιού να τον χτυπούν οι άνεμοι, πάμε για ολική καταστροφή του ΠΑΣΟΚ και της διαπλοκής και για μια Νέα Ελλάδα, σύντομα, με τον Αντώνη Σαμαρά αυτοδύναμο πρωθυπουργό!

Ευτυχώς να λέτε, αδέρφια, που βοήθησε ο Θεός και φώτισε το Νίκο να ανατρέψει την απόφαση του ΓΑΠ να φύγει, διότι τώρα στη θέση του Βενιζέλου θα ήταν ο Σαμαράς…

Κάποιον θα έπαιρνε μαζί του στην άβυσσο από τους αντιπάλους του ο ΓΑΠ, ευτυχώς που είναι δεν αυτός που θέλαμε να τον αντικαταστήσει…

Ζήτω η Ελλάς! Ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει αδέρφια, θα γλιτώσουμε από δαύτους!

Και όχι χάρη στη δική μας στρατηγική, εδώ η παρέμβαση ήταν όλη του καλού Θεού…

Υπενθυμίζουμε τα λεγόμενα του Κουκουλόπουλου
”Έχουν συμφωνήσει να γίνει χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια” μεταφέροντας το χρέος σε θεσμικούς επενδυτές...
«Ένα πολιτικό ζήτημα ενώνει όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπάρχει ένα ανοιχτό ζήτημα νομιμοποίησης για τις αποφάσεις μας, δεν είναι απόλυτης δεδηλωμένης το οποίο εντείνεται, οξύνεται, διευρύνεται από την πλατεία. Δεν το δημιούργησε η πλατεία. Υπάρχει ένα ζήτημα, υπάρχει μια τρομακτική απόσταση από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις από τη μια, κυρίως όμως η χώρα δεσμεύεται, για πάρα πολλά χρόνια, με το “Μνημόνιο 1″ και το “Μνημόνιο 2″. Εδώ υπάρχει, λοιπόν, ένα ζήτημα, ότι πρέπει να αποτιμήσουμε, τελικά, ως ένα μεγάλο πολιτικό λάθος, ότι δεν πήγαμε με 181 για το “Μνημόνιο 1″, όχι για να εκβιάσουμε τον κ. Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά γιατί η χώρα δεσμεύτηκε ήδη αρκετά χρόνια με το “Μνημόνιο 1″. Και εδώ μπαίνει ένα ζήτημα νομιμοποίησης. Και αυτό -αν θέλετε-, δείχνει και την ωριμότητα που είχε η Κοινοβουλευτική Ομάδα…».


Κατά τα άλλα έχουν την απορία πως υπέγραψε το μνημόνιο!
Εδώ δεν είναι ικανός να κάνει έναν απλό ανασχηματισμό…
Και πού είναι αυτοί οι ικανοί εξωκοινοβουλευτικοί τεχνοκράτες,με τους ποίους μας είχαν ζαλήσει τα ούμπαλα;

Η μη ύπαρξη του άμυνας και εξωτερικών, δηλώνει ότι η πολιτική τους θα χαράσσεται ή ήδη έχει χαραχτεί από εξωθεσμικά κέντρα και όχι από την υποτιθέμενη νεο-ξανα-ανακυκλωμένη κυβέρνηση των πασόκων.

Κατά τα άλλα, πρόκειται κυβέρνηση εθνικής παρωδίας και πανεθνικής τραγωδίας.
Ο αυτοπαραιτούμενος, αυτοακυρούμενος και αυτοαναιρούμενος προσπαθεί να κερδίσει πάσει θυσία χρόνο, τοποθετώντας τους δήθεν αγανακτισμένους βολευτές του, υπουργούς και υφυπουργόυς, προκειμένου να εκπληρώσει την καταστροφική αποστολή του.

Εχέμυθα τους λέει: ”Τώρα κουφάλες αν θέλετε μην ψηφίζετε”. Και οι κουφάλες χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας το βούλωσαν και σκύψαν το κεφάλι. Μπράβο επαγγελματίες πασόκοι!!!
Ο πασοκισμός στην Ελλάς έχει γίνει επάγγελμα επί μισθώσει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;;;;
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΤΕΣΙΝΟΥ ΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΚΑΙ GO ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ! ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]