Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση να δοθεί από τον λαό


Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν παραιτηθεί από χθες! Είναι όμως άκρως προσβλητική και γελοία η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου, να θέλει να κρατήσει την καρέκλα του, αδυνατώντας να κυβερνήσει, ενώ η χώρα βουλιάζει.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο ελληνικός λαός να κληθεί στις κάλπες και να αναδείξει τις επιλογές του.

"Ζητείται επειγόντως πατριώτης πρωθυπουργός", που θα έχει ορίζοντα, λύσεις και θα ασχοληθεί ουσιαστικά με τους πολίτες που δυστυχούν και τη χώρα που χρεοκοπεί.

Πρότεινα λύσεις και επισημαίνω την ύστατη ώρα να επικρατήσει η λογική στον πρωθυπουργό. Να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές!

Οι πολίτες θα αναδείξουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να σώσουμε τη χώρα. Μπορούμε και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Ο Πρόεδρός μας κ. Αντώνης Σαμαράς έχει εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Θα τον στηρίξουμε να βγάλει την Ελλάδα μας από την κρίση και να δώσουμε στους πολίτες τις ευκαιρίες που τους αξίζουν.

Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]