Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως, πρωθυπουργός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου! Το ομολόγησε!!!


Ηρεμότατος στην ομιλία του ο Παπανδρέου στην "κρίσιμη" κοινοβουλευτική ομάδα, δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

Αυτό οφείλεται στο ότι δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση.

Ακόμα και τα δελτία ειδήσεων, του τα γράφουν σε κείμενο καμιά δεκαριά δακτυλόγραφοι, γιατί τα βαριέται, όπως έχει γραφτεί. Πιο πολύ στοιχίζουν οι δακτυλογράφοι που πληρώνουμε όλοι, παρά τα ίδια τα δελτία.

Οι οργισμένοι βουλευτές (στις κάμερες το μεσημέρι έξω από τη Βουλή) σηκώθηκαν όρθιοι και ευθυτενείς και τον αποθέωσαν, μετά την ομιλία και ένας μόνο από τα ορεινά φώναξε «σιγά μην σκίσετε κάνα καλτσόν».

Καμία ανησυχία λοιπόν. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει (για την Ελλάδα, δεν ξέρει κανείς).

Πάντως ο ΓΑΠ τα είχε και λίγο χαμένα, αφού είπε στην ομιλία συνθήματα του πατέρα του, όπως το " Εδώ και Τώρα". Πιο σύγχρονο όμως είναι το "Αιδώς και τώρα".

Καλύτερη στιγμή του ήταν όταν είπε "Είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου" και ευτυχώς που δεν έκανε σαρδάμ να πει "Είμαι η Σία Κοσιώνη".

Συμπέρασμα: Πες μας τι πίνεις Γιώργο και δεν μας δίνεις. Θα σκάσουν όλοι οι Έλληνες πρώτα και τελευταίος αυτός.

Εχει την εξήγησή του όμως το φαινόμενο του ατάραχου Παπανδρέου. Δύο πράγματα είναι αήττητα. Η Μπαρτσελόνα και αυτό που διακρίνει τον Γιώργο.

Με κλήρωση έγινε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης!

Πολλοί απορείτε για την τρελή σύνθεση της κυβέρνησης, αλλά εμείς ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός έκανε τα πάντα για να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος στο ΠΑΣΟΚ, γι αυτό προέκυψε το σχήμα που είδαμε.

Η σύνθεση της κυβέρνησης έγινε με τον αντικειμενικότερο τρόπο. Με κληρωτίδα δηλαδή και συγκεκριμένα δύο κληρωτίδες. Στη μία κληρωτίδα, μπήκαν όλα τα ονόματα της κοινοβουλευτικής ομάδας και στην άλλη, τα υπουργεία και υφυπουργεία.

Τραβούσε ο Γ. Παπανδρέου ένα μπαλάκι με ένα νούμερο από τη μία κληρωτίδα που αντιστοιχούσε σε υπουργείο και και ο Πεταλωτής ένα μπαλάκι με ένα άλλο νούμερο από την άλλη, που αντιστοιχούσε σε υπουργό.

Ακολούθως, όπως είδαμε όλοι ανακοίνωσε αυτούς που κέρδισαν ο Πεταλωτής.

Άντε παιδιά και… Καλά κέρδη!


Στον ανασχηματισμό αναδείχθηκε νικητής το «Βαρύ ΠΑΣΟΚ»

Διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια (και διαγώνια), ότι στον ανασχηματισμό επικράτησε το "βαθύ ΠΑΣΟΚ".

Η διπλή αντιπροεδρία Βενιζέλου και Πάγκαλου, δείχνει ότι αυτό που επικράτησε είναι το "Βαρύ ΠΑΣΟΚ".

Βαρύτερα δεν γίνεται! Πιστέψτε μας…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]