Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κίνημα του λαού δεν χρειάζεται ηγέτη αλλά ούτε και Καπέλωμα


Όσο το κάθε βήμα του λαϊκού κινήματος αποφασίζεται δημοκρατικά μέσα από τις γενικές λαϊκές συνελεύσεις δεν κινδυνεύει από καπελώματα και αποπροσανατολισμό!

Αυτό αποκόμισα από συζητήσεις με τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα και παρακολουθώντας τις Συνελεύσεις τους στο σιντριβάνι.

Να σημειώσω ότι εγώ προσωπικά πίστευα πως είναι ανάγκη μέσα από αυτές τις κινητοποιήσεις κάποια στιγμή να αναδειχθεί ένας νέος ηγέτης.

Έτσι είχα εκπαιδευτεί να πιστεύω! Φαίνεται πως έκανα λάθος!

Η άμεση δημοκρατία είναι η μόνη λύση για τους λαούς και στην πλατεία συντάγματος εφαρμόζεται με επιτυχία! Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή γιατί είναι εύκολο παρεμβληθούν οργανωμένες ομάδες στις ψηφοφορίες.

Λεωνίδας

Αυτοί που αποζητάνε διακαώς την ομαδοποίηση του πλήθους είναι οι πλέον υπαίτιοι, ήτοι: οι πολιτικοί, οι ομαδάρχες, οι συνδικαλιστές, τα μίντια και οι ηγέτες.

Αν ομαδοποιηθεί το πλήθος, οι αρχηγοί ή/και ο ηγέτης του (πλήθους), μπορούν εύκολα:

1. να αγοραστούν και/για να δουλεύουν κατά πώς βολεύει την εξουσία,
ή
2. να συκοφαντηθούν για να κατακρημνισθεί μαζί με τον αρχηγό και η εξέγερση.

Μόνο το ακέφαλο πλήθος φοβούνται, επειδή δεν ελέγχεται/εξαγοράζεται/θάβεται.
Μόνο το ακέφαλο πλήθος μπορεί να κάνει αγώνα ΔΙΚΑΙΟ.
Μόνο το ακέφαλο πλήθος μπορεί να νικήσει.

Όπως έως τώρα συντονίζονται χωρίς τίποτα ΚΑΙ υπάρχει πλήρης σύμπνοια για να διώξουν τυχόν προβοκάτορα, όπως έως τώρα συντονίζονται χωρίς τίποτα ΚΑΙ υπάρχει πλήρης σύμπνοια για να διώξουν συνδικαλιστές, όπως έως τώρα συντονίζονται χωρίς τίποτα ΚΑΙ υπάρχει πλήρης σύμπνοια για να διώξουν κανάλια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συντονιστούν χωρίς τίποτα ΚΑΙ θα υπάρξει πλήρης σύμπνοια για να πράξουν αυτό που πρέπει να πράξουν... την ύστατη ώρα.

Οι υπαίτιοι, ήτοι: ομαδάρχες, πολιτικοί, συνδικαλιστές, μίντια και ηγέτες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν δουλειά, σε πολύ λίγο θα μπει λουκέτο στο μαγαζάκι τους.

Ένας από το πλήθος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η αποδόμηση της Ελληνικης κοινωνίας ξεκίνηση με αφορμή το Πολυτεχνείο. Αποδεικνύεται οτι πολλοί το χρησιμοποίησησαν σαν οχημα για την επίτευξη διαφόρων στοχων της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Πάντως οχι ανιδιοτελώς καπελώνοντας αυτούς που ακόμα ειλικρινά γιορτάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]