Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση είναι να μην πληρώσουμε ένα χρέος που δεν γνωρίζουμε


Όταν μάθουμε πως, ποιός, πότε και γιατί υπέγραψε αυτά τα δάνεια που μας εμφανίζουν οι διεθνείς τραπεζίτες, τότε θα πληρώσουμε, αφού διαπιστώσουμε οι ίδιοι τη νομιμότητα της δημιουργίας αυτού του χρέους.

Όταν μάθουμε το ακριβές ύψος του χρέους της χώρας μας στους τραπεζίτες, αφού ξεσκονίσουμε αναλυτικότατα και μεθοδικότατα τις συμβάσεις αγοράς των ομολογιακών δανείων και διαπιστώσουμε το κατά πόσο είναι νόμιμα, τότε θα πληρώσουμε.

Μέχρι τότε μέλημα αυτής της κυβέρνησης είναι να φροντίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, είναι να διασφαλίσει την τροφή και την ένδυση όλων των κατοίκων αυτής της πολύπαθης πατρίδας.

Μέχρι τότε μέλημα δικό μας είναι να διαφυλάξουμε τους νόμους που ορίζει το Σύνταγμα, από μία παρέα μεσιτών που δίνει γη και ύδωρ στους "δανειστές", παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας...

Όταν διαπιστώσουμε το ακριβές και νόμιμο ύψος του χρέους μας, τότε θα πληρώσουμε σύμφωνα με όρους που δεν θα επηρεάζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, δεν θα διαγράφουν συνταγματικά δικαιώματα και ελευθερίες από κανέναν Έλληνα πολίτη και δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα του κράτους μας, της δικιάς μας πατρίδας. Του δικού μας κράτους και όχι του κράτους των παραχαρακτών, των λαμογιών και των πολιτικών που ρέπουν εύκολα στις "χορηγείες".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Είναι όλη η ουσία αυτό το "όταν μάθουμε...". Γιατί δεν ζητάνε οι βουλευτές να διαβαστεί το μνημόνιο στη Βουλή; Ένα απλό ερώτημα από ένα απλό πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να μας δίνει κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβάμαι ότι πλησιάζει αυτό το κάτι που διαβάσαμε και ακούσαμε από τους Γέροντες. Έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε ένα απίστευτο αδιέξοδο, υπάρχει μια ατμόσφαιρα αποσύνθεσης παντού και το φρόνημα του κόσμου είναι στο χαμηλότερο σημείο που ήταν ποτέ... Αύριο πάλι θα σου γράψω καρδιά μου. Ξεκουράσου και πρόσεχε... Σε φιλώ. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρα και καλή λευτεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]