Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελείωσαν οι «πουτάνες» και πιάσανε τις «παράγκες»;


Τελικά πρέπει να παραδεχθούμε πως η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου έχει φαντασία! Από ό,ποια πλευρά και αν δούμε το θέμα, διαπιστώνουμε πως αυτή η θλιβερή κυβέρνηση – τσίρκο, διαθέτει ένα πλήθος από εναλλακτικές μεθόδους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης…

Εν μέσω της τεράστιας πολιτικής (και όχι οικονομικής) κρίσης, τη στιγμή που οι «νταήδες» γίνονται κοτούλες και ακολουθούν πιστά τις διαταγές- εντολές της τρόικας (βλ. οικονομικά λόμπι διαφόρων funds, τράπεζες, τοκογλύφους, λαμόγια, μυστικές υπηρεσίες και άλλα πολλά), τη στιγμή που η πατρίδα μας έχει τοποθετηθεί στο τραπέζι των οικονομικών μας τρομοκρατών και διαμοιράζεται αναλόγως της ισχύος της κάθε «δάνειας δύναμης», τη στιγμή που η χώρα βράζει και υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης, η κυβέρνηση του «σκεπτόμενου» (μία σύγχρονη απόδοση της λέξης «καθοδηγούμενος») Παπανδρέου αποφάσισε να επιχειρήσει έναν επικοινωνιακό αποπροσανατολισμό. «Παλιά τους τέχνη κόσκινο», δηλαδή…

Αυτή τη φορά οι «σκεπτόμενοι» αποφάσισαν να αφήσουν τις πουτάνες και τις τσόντες και ασχολήθηκαν με κάτι πιο… προσοδοφόρο! Με το ποδόσφαιρο και την «παράγκα» που υπήρχε σε αυτό. Έτσι, με το «όπιο του λαού», πατώντας στον ποδοσφαιρικό οπαδισμό επιχειρούν να «ρίξουν φως» στα άπλυτα ποδοσφαιρικών μεγαλοπαραγόντων, που τώρα (όλως τυχαίως) ανακάλυψε η δικαιοσύνη ότι είναι μπλεγμένοι σε στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου, θησαυρίζοντας μέσω στοιχημάτων…

Δυστυχώς, για την κυβέρνηση, «περσινά ξινά σταφύλια» για τους Έλληνες. Αυτό που όλοι γνώριζαν, ήρθε σήμερα αυτή η κατοχική (υπενθυμίζω) κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, να μας το αποκαλύψει και να μας εκπλήξει με την διάθεσή της για την απόδοση της Δικαιοσύνης και για την συνέπειά της ως προς την επιβολή διαφάνειας στην χώρα (απορία: γιατί δεν έχει βγει εισαγγελική διαταγή –μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν κείμενο- που να απαγορεύει την έξοδο από την χώρα των εμπλεκομένων προσώπων;).

Δυστυχώς για την τρόικα και τους εδώ υπαλλήλους της, οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει. Για την ακρίβεια, προτιμούν την «τσόντα» από την «παράγκα». Υπάρχει τεράστια οπτική διαφορά. Άλλο να βλέπεις φωτογραφίες και βίντεο από μπράβους που έγιναν μεγαλο-επιχειρηματίες και άλλο να βλέπεις μια Τζούλια…! Ίσως και γι αυτό να γίνονται στη Μύκονο τα γυρίσματα της νέας πορνοταινίας της διάσημης πορνοστάρ. Μία ακόμη καβάντζα της πολιτικής παράγκας ή της πολιτικής γιάφκας, αν έτσι το προτιμάτε. Για όλους και για όλα έχει ο πολιτικός μπαχτσές (μέχρι και ιδιωτικές επισκέψεις της Τζούλιας στην Βουλή, επιβεβαιώνοντας έτσι και το σύνθημα "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή"!).

Βέβαια, η κυβέρνηση των χρήσιμων ηλιθίων δεν τολμά να αποκαλύψει τίποτε για την πολιτική παράγκα. Ακόμη και τα θέμα του Άκη Τσοχατζόπουλου ξεχάστηκε (στην Ελλάδα τα θαύματα κρατούν τρεις ημέρες, ενώ σε δέκα χρόνια ξεχνάμε τα πάντα, σύμφωνα με παλιές δηλώσεις του γνωστού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη). Φυσικά, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το πολιτικό σύστημα, ποτέ δεν θα τολμήσουν να «ακουμπήσουν» το θέμα της δικής τους «γιάφκας» που τρομοκρατεί την χώρα. Προτιμούν να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον (τη γιάφκα τους εννοώ μην πάει το μυαλό σας πως χαϊδεύονται μέσα στην γιάφκα…!), προτιμούν να κάνουν τους Κινέζους, προτιμούν να κλείνονται μέσα στη Βουλή και να έχουν για φύλαξη 5.000 αστυνομικούς, προτιμούν να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, παρά να αγγίξουν την τρομοκρατική οργάνωση (βλ. παρόν πολιτικό σύστημα) που έχουν στήσει και κατακρεουργούν (με την βοήθεια ειδικών «χειρούργων» που φέρνουν από το εξωτερικό) την χώρα και όσους επιμένουν να διαβιούν σε αυτήν.

Η «γιάφκα» των πολιτικών ζει και βασιλεύει και την χώρα «μεσιτεύει»…
Για πόσο θα συμβαίνει αυτό; Για όσο τους επιτρέψουμε εμείς!
Μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να κάνουμε το δικό μας «ντου» στην δική τους «γιάφκα»…
Τότε, θα αλλάξουν πολλά, πάρα πολλά… Δηλαδή, όλα…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν μπορω να μαντεψω αν θα γινουμε ποτε απο πελατες Πολιτες,τουλαχιστον ας γινουμε πορθητες-της Βαστιλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GREECE – THE EXPERIMENT
    Οι τραπεζίτες κλείδωσαν την συμφωνία, οι πολιτικοί πήραν τις τελευταίες εντολές τους ,ο κόσμος με ψυχολογική τρομοκρατία τύπου Chomsky παρατηρεί τις εξελίξεις χωρίς ουσιαστική αντίδραση. Παρατηρώ σε πολλά blog τον κάθε συντεχνιακό αγανακτισμένο να προσπαθεί να φορτώσει τις ευθύνες σε άλλες κοινωνικές ομάδες (βλέπε δημοσίους υπαλλήλους – δειτζίδες- οτετζίδες κ.ο.κ) χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι καταυτόν το τρόπο παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και του αρχαίου Ρωμαϊκού δόγματος ‘Divide et impera’ (διαίρει και βασίλευε). Την αρχαιότερη δολία μέθοδο αρπαγής και διατήρησης της εξουσίας.
    Εμείς θα σπέρνουμε την διχόνοια , εσείς κορόιδα φαγωθείτε μεταξύ σας έτσι ώστε να συνεχίζουμε απρόσκοπτοι και ακάθεκτοι τον ‘ ιερό ‘σκοπό μας. Ώδε εστίν η σοφία του συστήματος! Το έργο τους το συνεχίζουν από τα καθοδηγούμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης με παραπλανητικές δηλώσεις τύπου ‘θα πατάξουμε την αδικία, δεν θα πληρώνουν φόρους μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι’ ή το άλλο ‘θα στηρίξουμε την μεσαία επιχείρηση και το νεοεισερχόμενο στο επιχειρείν’’ και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.
    Το σύστημα αυτή τη στιγμή που μιλούμε αγοράζει χρόνο που σημαίνει χρήμα στις τσέπες τους. Μόλις το σαθρό τους οικοδόμημα καταρρεύσει αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα το εγκαταλείψουν και θα βρεθούν ή σε εξωτικά μέρη ή σε δεσπόζουσες θέσεις εταιριών του εξωτερικού (βλέπε man- telis) ή πρόεδροι σε παγκόσμιους οργανισμούς, αυτός άλλωστε είναι και ο τελικός σκοπός τους. Όλοι οι άλλοι θα πεινάσουμε για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί το σύστημα να αναδιπλωθεί να αναδιοργανωθεί και να ξεπηδήσει με νέα πρόσωπα στους ίδιους όμως σκοπούς και βλέψεις.
    Αυτό που λείπει στον σύγχρονο Έλληνα είναι οι ηθικές αξίες, η επιστροφή στα έθιμα και στις παραδόσεις του, η αλλαγή πλεύσης και προσανατολισμού στο εμείς και όχι στο εγώ. Πάνω στο εμείς μεγαλούργησε η Ελλάδα, πάνω στο εγώ καταστράφηκε. Δυστυχώς όλοι οι σημερινοί πολιτικοί ακολουθούν το εγώ, αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επιλογές τους. Την μία μέρα είναι δημόσιοι κατήγοροι της μνημονικής πολιτικής και την άλλη γνήσιοι εκφραστές της μετά την υπουργοποίησή τους. Το παιχνίδι είναι στημένο απ΄όλες τις πλευρές. Μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε ίσως πλέον να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορακια (ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ) ολα μεσ στο βουρκο και σφυρανε αδιαφορα για να παρουν την θεση ομαδας που θα πεσει η πληγεί ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ Ο πληρης ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ μια τακτικη πολεμου που στην περιπτωση της Ελλαδας δεν εχει τανκς και οπλα αλλα ευνουχισμο του Ελληνα πολίτη . Για αλλη μια φορα ειμαστε θεατες ενος καλοστημενου εργου της κυβερνησης . Γεια σας κυριε gap o ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ της παραγκας στο τελος θα την πληρωσει καμια Ηλιουπολη και Ολ.ΒΟΛΟΥ και οι απο εδω πανε οι αλλοι.Παιδια μακαρι να εχουμε ενα καλυτερο ποδοσφαιρο αλλα τιποτα μα τιποτα δεν με πειθει για αυτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτο ο Μπικας επισκεφθηκε το ΓΑΠ πριν λιγες μερες για να συντονισθει η διαδικασια τω "αποκαλυψεων" με τα γεγονοτα που θελουν να καλυψουν. Εκεινο που μενει ειναι να βγουν στους δρομους οι "στρατοι" των οπαδων και να γινει της μουρλής. Παμε οι "Αγανακτισμενοι" πανε όλα...Ειναι τοσο επικινδυνοι, που τους εχω ικανους για όλα.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]