Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα αδιανόητα ενός ανόητου


Μας πήρε φαλάγγι το αδιανόητο

Κάποτε ήταν αδιανόητη η πολιτική λιτότητας. Η νέα κυβέρνηση είχε πρόγαμμα, μοίραζε λεφτά κάνοντας κοινωνική πολιτική και πράσινη ανάπτυξη.

Μετά έγινε αδιανόητη η παροχή βοήθειας από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ ή ενεργοποίηση του μηχανισμού και το μνημόνιο. Δεν θα χρειάζονταν ποτέ. Ήταν απλώς ένα πιστόλι στο τραπέζι και οι κερδοσκόποι θα έχαναν τα λεφτά τους. Σούμπιτο.

Μετά ήταν αδιανόητη η αποτυχία του μνημονίου. Τα νούμερα θα πήγαιναν καλά ο προϋπολογισμός θα πήγαινε καλυτέρα από ποτέ. Είχε κανείς αντίρηση;

Μετά έγιναν αδιανόητα τα νέα μέτρα Δεν θα χρειάζονταν νέα μέτρα ποτέ. Η ανάπτυξη είχε ξεκινήσει. Το δεύτερο εξάμηνο του 2011 (σε εβδομάδες δηλαδή) θα βγαίναμε στις αγορές

Τώρα είναι αδιανόητη η έξοδος από το ευρώ. «Δεν συζητιέται καν», «δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο» «είναι αδιανόητο» θα ήταν καταστροφικό…Το χειρότερο όλων είναι ότι έχει πάψει να είναι επιλογή μας και έχει γίνει επιλογή των δανειστών μας. Είμαστε πλέον στο έλεος τους. Θα φύγουμε όταν μας πουν αυτοί…

Από το οραματίζομαι την επανάσταση του αυτονοήτου μας πήρε φαλάγγι το αδιανόητο και τα σαρώνει όλα.

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Προσωπικά δεν βλέπω ως "ανόητο" τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ως "ευνόητο" πρόσωπο προκειμένου να επιτευχθούν όλα όσα ζούμε σήμερα, θα έλεγα πως είναι άριστος. Επίσης θα τον χαρακτήριζα ως "άνοο", που δεν υπολογίζει πως από την παγίδα που έστησε δεν θα μπορέσει να ξεφύγει ο ίδιος.

Είναι δεδομένο πως τόσο ο ίδιος όσο και το σημερινό (αλλά και του παρελόντος) πολιτικό σύστημα που "διαφεντεύει" τη χώρα, μας αντιμετωπίζει ως πιόνια που μετακινεί σε μία σκακιέρα. Ενίοτε μας αντιμετωπίζει και ως στατιστικούς αριθμούς ικανούς να παράξουν το ποθούμενο για τον ίδιο και αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται κρυφά, χωρίς να ενημερώνει τον Ελληνικό λαό (απόδειξη περί τούτου είναι η τελευταία κρυφή συνάντηση στις Βρυξέλλες).

Θα έλεγα πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας καλός -ψυχρός όμως- εργάτης, που με βάση συγκεκριμένο σχέδιο προχωρά και εκτελεί τη χώρα και τους πολίτες της. Και αναφέρω σχέδιο, επειδή δεν είναι δυνατόν να έχει αποτύχει τόσο πολύ! Δεν είναι δυνατόν να έχει αποτύχει σε ό,τι έχει στοχεύσει...! Μήπως έχει επιτύχει σε κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Ούτε το μνημόνιο κατάφερε να εφαρμόσει σε ικανοποιητικό βαθμό (ομολογία του Παπακωνστατίνου), για να μην χάσει τον κομματικό "κυματοθραύστη", τα κομματόσκυλα δηλαδή, που μέχρι και σήμερα τον στηρίζουν αν και έχουν συρρικνωθεί αριθμητικά επειδή έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μέσα σε όλα όσα έχουν προγραμματιστεί (ή αναπρογραμματίζονται) να γίνουν, δεν έχει υπολογίσει μία σημαντική παράμετρο: Και ο ίδιος είναι ένα πιόνι, αναλώσιμο, που πολύ εύκολα θα θυσιάσουν οι "αγορές" για να εξευμενίσουν τους Έλληνες πολίτες όταν παραζορίσουν τα πράγματα και κινδυνεύσουν να χάσουν οι εκβιαστές μας τα πάντα.

Το ζητούμενο είναι να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πως οδηγούνται σε σκοτεινό αδιέξοδο και πως πρέπει ΤΩΡΑ να αποφασίσουν να αγωνισθούν για την ελευθερία τους και για τα δικαιώματά τους. Ποτέ η ελευθερία δεν κατακτήθηκε χωρίς αγώνα. Ακόμη και ο τραγικός Παπανδρέου, αγωνίστηκε συρόμενος σε διαδηλώσεις και ψευδόμενος κατά συρροή για να πείσει τους ηλίθιους (εμείς είμαστε αυτοί) πως έχει το χάρισμα να μας οδηγήσει μπροστά. Αυτός αγωνίστηκε για να μας υποδουλώσει στις "δάνειες δυνάμεις"... Εμείς, πιστεύετε πως θα κερδίσουμε την ελευθερία μας κοιτώντας τον;

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Για οποιοον πιστεψει οτι ενας ανθρωπος με τοσες σπουδες και τοσες εμπειρειες αλλα και τοσους συμβουλους πισω του ειναι δυνατον να ειναι πραγματικα τοσο ηλιθιος η πλανη ειναι τεραστια
    πρεπει να καταλαβουμε οτι το προφιλ του Μ..... (συγνωμη για την φραση μου) που εντεχνα προσπαθει να διαδωσει ειναι το καμουφλαζ και το αλλοθι ενος γεννημενου προδοτη και ακουραστου εργατη της Νεας Ταξης
    και η δικαιολογια στην περιπτωση που ο λαος επαναστατησει και τον συρει σε ειδικα δικαστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς, πιστεύετε πως θα κερδίσουμε την ελευθερία μας κοιτώντας τον;

    OXI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατομο περιορισμενης ευφυιας. επομενως ικανο για πολλα ανομα και ανηθικα πραγματα οπως ολες οι ελαφρως η εντονως εγκληματικες προσωπικοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O GAP δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο εναν Ραν Ταν Πλαν του συστηματος.Ειναι αταλαντευτα αδυσσωπητος απεναντι σε ολους,επειδη εχει επιγνωση της ανικανοτητος του,γνωριζει ισως,ενδομυχως,οτι δεν δικαιουται να ειναι οχι απλως ηγετης,αλλα ουτε καν ''εκλεκτος''.Ειναι το μαντροσκυλο του αφεντη του,και εν τελει,αν δεν ηταν ο γυιος του πατερα του,δεν θα τον ηξερε ουτε η μανα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ είναι πολύ επιτυχημένος σ' αυτά που του ανατέθηκαν να κάνει: να παραπλανήσει, να διασπάσει και να υποδουλώσει ένα λαό εκ φύσεως ατίθασο. Όλοι οι προηγούμενοι είχαν σκοπό απλώς να θέσουν τα θεμέλια γι' αυτό (ηθική, κοινωνική, πολιτική και εθνική αλλοτρίωση). Ο Γιωργάκης είναι το τελικό εκτελεστικό όργανο και όχι απλά ένας προδότης, αλλά ένας γνήσιος ανθέλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]