Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέχρι και όταν βάλουμε μυαλό...


Ένα χρόνο μετά το περισυνό μνημόνιο ξαναφτάσαμε σε οριακό σημείο. Το χρέος αυξάνεται, το έλλειμμα δεν πέφτει, η ύφεση βαθαίνει, η Ελλάδα συνεχίζει να μην παράγει τίποτα και επιπλέον συνεχίζει να καταστρέφει επιλεγμένους τομείς της οικονομίας της όπως το εμπόριο. Περαιτέρω καταστρέφεται η κατανάλωση και ζήτηση και αυτό φέρνει νέα λουκέτα και αυξάνει την ανεργία.

Το δίλημμα και για τους ξένους είναι σαφές Πληρώνουν ή ευρωζώνη τέλος. Οι εταίροι μας πρέπει να μας τσοντάρουν και πάλι.

Το δίλημμα για εμάς είναι και πάλι σαφές: Νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία. Το πακέτο θα έχει και πάλι κάποιους να λένε ότι αν δεν το ψηφίσουμε δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Όμως μέσα από αυτό θα κοπούν εκ νέου μισθοί συντάξεις θα έρθουν και απολύσεις η Ελλάδα θα συνεχίσει να μην παράγει τίποτα να καταστρέφει την κατανάλωση και την ζήτηση. Οι πόλεις μας θα γεμίσουν με νέα λουκέτα και η ανεργίας θα αυξηθεί. Θα πουλήσουμε και κάποια δις δημόσια περιουσία και όλα καλά Η ύφεση θα βαθυνθεί

Έτσι σε ένα χρόνο πάλι εδώ θα είμαστε για να ένα γύρο ακόμη. Μέχρι να βάλουμε μυαλό. Να στρώσουμε χαρακτήρα να περάσουμε σε φάση αυτογνωσίας και να βγούμε από το ευρώ με στάση πληρωμών και έρευνα για το χρέος.

Νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία.

Μέχρι να βάλουμε μυαλό.

Να εξελιχτούμε…

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ξαφνικά νιώθω πολύ εξελιγμένος. Λέτε να παλινδρομήσω λίγο πριν ξαναπάω στην κάλπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αμφιβάλλουμε για την ωριμότητα του εκλογικού σώματος, δεν είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις εκλογές; Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρών σοφών! Και τρίτη ευκαιρία δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΤΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ-ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΟΟΥΜΕΝΗ-ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΙΚΑ π.χ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΥΨΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ,ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ-π.χ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-,ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ.ΥΓ:ΛΙΓΟ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]